''Şöför'' YENİ DİZİ Yakında FF'de !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,408
Puanı
910
Dizi sektörü gelişince bende dizi yapmaya karar verdim.Daha senaryo'yu yazmaya başlamadım.İlk 5 bölüm yazdıktan sonra yayınlıyacağım.

Konusu: Babası trafik kazası geçirmiş olan çocuğun ailesine bakmak için hem okuyup hemde çalışacağı bir hikaye olacaktır.Hikayede kahramanımızın hem okulda yaşadığı hem çalışırken yaşadığı hemde evde yaşadığı olaylar anlatılacaktır.Umarım beğenirsiniz.

Not: Dizim haftada 3 gün olacaktır. (Salı, Perşembe, Cumartesi). Reytinglerde güçlü rakipleri karşısında ilk 5'te orta dereceli rakipleri karşısında da ilk 3'te olduğu sürece devam edecektir.Eğer ki dizi 2 bölüm üst üste ilk 5'te olmazsa sonlandırılacaktır.
sampcfe57d1c2774eb4e.jpg

Son düzenleme:
hayırlı olsun

edit:ilk 5 e girmezsede devam ettir bana sorarsan belli bölüm olsun ondan sonra bitirilsin

Hacı kaç gündür düşünüyorum böyle bir konu buldum...Klasik bişey olmaz ama böyle ilgide olmazsa hiç yapmam daha iyi...

Evet arkadaşlar 1.bölümü yazdığım için bugün yayınlama kararı aldım...Eğer reytinglerde ilk 4 bölümde başarılı olamazsam (ilk 5'te olmamak gibi) diziyi 5.bölümde sonlandıracağım. 1.bölüm okuduğunuz zaman belki klişe gelebilir ama 2.bölümden itibaren değişik olaylar anlatacağım...1.bölüm saat 16:30'da yayınlanacak...