''Şöför'' 1.Bölüm YENİ DİZİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu bölüme Kaç Puan Verirdiniz?

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

Oy: 0 0.0%
  • 3

Oy: 2 16.7%
  • 4

Oy: 7 58.3%
  • 5

Oy: 3 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    12

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
‘‘ŞÖFÖR’’

1.BÖLÜM

Aradan 1.5 ay geçmiştir.İbrahim'in babası hastane'den taburcu olmuş ve eve gelmiştir.Ama trafik kazasında babasının ayağı koptuğu için bir daha hiç çalışamayacaktır.Bu durum İbrahim'in canını çok sıkmıştır.

İbrahim: Baba izin verirsen ben çalışmak istiyorum.

Babası: Olmaz oğlum sen okulunu bitir önce, sonra çalışırsın.

İbrahim: Hem okulumu okuyup hemde çalışabilirim babacım.

Babası: Tamam'da ne iş yapacaksın?

İbrahim: Hazır ehliyet'imi de aldığıma göre Cemal abi'nin minibüsünde şöförlük yapabilirim.

Babası: Tamam olabilir.Ben bizim minibüsçü Cemal abiyle bir konuşayım kabul ederse onun minibüsünde çalışırsın.

İbrahim: Ama ben sabah çalışamam sabah okul var 7.20’DEN 12.30’a kadar ama öğleden sonra çalışabilirim.

1 Gün Sonra

İbrahim'in babası minibüsçü Cemal abiyle konuşup durumlarını anlatıp İbrahim'in çalışıp çalışamayacağını sorar, ve olumlu yanıt alır. İbrahim'e de müjdeli haberi okuldan geldikten sonra verir.İbrahim şöför olacağı içim çok mutludur.Yarın ilk kez çalışacağı için erken yatmıştır.Sabah kalktığında kahvaltısını yapıp okula gitmiştir.Okulda en yakın arkadaşlarına sessiz bir şekilde şöförlük yapacağını söylemiştir.Fakat şöförlük yapacağını başka biri daha duymuştur…

BU KİŞİ KİM? İBRAHİM’İN BAŞINA NELER GELECEK? HEPSİ 2.BÖLÜMDE.

1.BÖLÜM SONU

anm492fb6fa16db5b36.gif

Son düzenleme:
Kısa olmuş.
Konu iyi gibi.
Devamıyla ne kadar iyi olacağını göreceğiz.
Yazdığın için sağol.

Türkçeyi güzel ve doğru kullanma: 1 (Ufak tefek hatalar var ama onları görmezden gelebilirim genel olarak pek yazım hatası yok :) )
Düzen: 1 ( Düzen gayet güzel, elinden geleni yapmışsın tam puan. )
Özgünlük: 1
Akıcılık: 1
Senaryo hakkında kişisel beğenim:1

Yani sana puanım: 5

@7 tamam.İkinci bölümü daha uzun olursa ve konu biraz daha ilerleyip düzgün bir hale gelirse iyi bir dizi olabilir.

Yorumum:

Öncellikle dizi yapmana sevindim. Dizine geleceksem: 1.Bölümü kisa buldum ama gayet zevkle okudum. Umarim diger bölümler daha daha iyi olur..
3 ve 4 arasinda gidip geldim.. Neyse 1.bölüm oldugu için sana 4 puan veriyorum. :)

Yorumum:

Öncellikle dizi yapmana sevindim. Dizine geleceksem: 1.Bölümü kisa buldum ama gayet zevkle okudum. Umarim diger bölümler daha daha iyi olur..
3 ve 4 arasinda gidip geldim.. Neyse 1.bölüm oldugu için sana 4 puan veriyorum. :)

Teşekkür ederim...2.bölümü daha uzun yapacağımdan emin olabilirsin...

Önümüzdeki bölümler biraz daha uzun olur umarım. Kısa ama öz olmuş. Hoşuma gitti açıkçası. İlk kez yazdığını belirtmişsin, bunu da hesaba katarsak fena başlangıç olmamış. Puanım 4, kolay gelsin diğer bölümlerde..

sen daha fazla oy yok mu dedin ondan dedim :)
oy kullansadım böyle olurdu
düzen:0,5(Bazı Yerleri Hatalı Gördüm)
Konu:1(Konuyu Beğendi)
hikaye:1(beğendim)
olay örgüsü:0,5 (zaman kaybın var hangi zamanlar bunlar olay örgüsü yok malesef ama 0,5)
Türkçeyi Kullanma:0,5 sebebi(Hazır ehliyet'imi ondan sonra ,minibüsçü, vs. az olduğu için 0,5)

Toplam(Oy Kullanma Hakkım Olsa):3.5=4