İzmir Çetesi Final Yapıyor!

Mylasa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39
Puanı
160
Son olarak 15. Bölümü yayınlanan komedi dizisi İzmir Çetesi 16. Bölümü ile final yapıyor. Yani dizi 10 Haziranda final yapıyor ne yazık ki.

Yazik oldu, bence genis aile'de haziran ayin sonunda final yapar.

Üzüldüm doğrusu, iyi bir projeydi. Yazık oldu.

Biteceğini tahmin ediyordum zaten ama en azından birkaç bölüm daha yayınlanır diye düşünüyordum...

Ağzını hayıra aç. Geniş Aile sezon finali yapacak. Oyuncular ve haberlerdede öyle diyor.

Son düzenleme:
Ağzını hazıra aç. Geniş Aile sezon finali yapacak. Oyuncular ve haberlerdede öyle diyor.

İzmir Çetesi bitiyorsa Geniş Aile'de bitmeli.İzmir Çetesi'nin hayranlarına haksızlık olucak.Geniş Aile ile İzmir Çetesi aşağı yukarı aynı reytingleri alıyorlar.Burda bir çifte standart uygulmasımı var?

geniş ailede bitiyor o zaman arkadaşlar üzülmeyelim ulviç bu artık kesin gibi bir şey
cüneyt inay başka bir kanalla anlaşamazsa geniş ailede biter
ben açıkcası finalde ağlarım çok seviyordum bu diziyi inşallah bülent çolak fırat tanış ufuk özkan başka dizilerde de beraber oynarlar

Ama Geniş Aile oyuncuları ve çıkan haberlerde sezon finali yapacak diyor. Reytingleri kötü olsa bile Geniş Aile'ye kesinlikle şans verilmeli. Çünkü star tv'ye ve kanal d'ye çok büyük katkılar sağladı geniş aile. Bende ızmir çetesini severdim ama ne yazık ki ilk bölümleri süperdi. Sonra senaryo bozuldu ve reytingler düştü. Ben geniş aile'den sonra ilk bölümden beri takip ettiğim ızmir çetesini son haftalarda fazla izlemiyordum çünkü çok dram olmuştu ama tam komedi başlamışken dizi bitiyor maalesef. Allahim ınşallah bu açtığım konu yalan çıkar ne olur ya bitmesin of. Bu dizi biterse geniş aile'nin de bitme ihtimali yüksek olur.

Son düzenleme:
kaynak ne
olsun ya ulvi ç dediğim gibi zaten bu oyuncular birbirlerini sevdiler belki başka dizide tekrar oynarlar zaten geniş aile haftaya final değil artık bana göre son şansı

Kaynak bir facebook sayfası. Sayfanın adı= Dizi reytingleri. Sayfa çok sağlamdır. Nerdeyse bütün haberleri doğru çıkıyor.

bu arada zuhal topal seneye izdivaç yapmayacak dizi seneye devam ederse belki zuhal topal diziye tekrar dönebilir

inşallah döner ve geniş aile gün değişikliği diziyi iyice batırıyor star

Star TV' den beklenen bir hareket olur. :) Daha 2 hafta önce dizinin oyuncuları yazın devam edeceğini söylüyordu, kanal ne çabuk fikir değiştirmiş öyle. Neyse ders olsun yapımcılara, hiçbir dizisi tutmayan kanallara dizi yaparsanız sonuç erken final olur. :) İzmir Çetesi biterse sıra Geniş Aile ve Küçük Sırlar' a gelir, Dürüye' nin Güğümleri' de en fazla yazın devam eder.

Ama bu haftaki yayın akışı gibi görünüyor çünkü diğer günlerede baktım yeni başlayacak olan pisti ve pasaport yayın akışına koyulmuş bile.

Forum İstatistikleri

Konular
176,651
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919