İzel, 6 Sene Sonra Albümle Dönüyor!

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,771
Puanı
1,060
IMG_20180922_111957.jpg

Müzikseverler tarafından yıllardır beklenen albüm artık hazır. Tam 6 senin ardından yep yeni şarkılar hazırlayan İzel, Sinan Akçıl'dan 4 şarkı, Berksan, Sezen Aksu, Çelik Erişci'den şarkılar aldı. 2 cover seslendirdiği birçok süpriz olacak albümde.

İzel'in Polat Yağcı'nın Poll Production şirketinden çıkan 2012 tarihli 'Aşk En Büyüktür Her Zaman' albümü aslında hiç de fena olmayan şarkılar barındırsa da fena halde güme gitmişti. İzel'in bunca aradan sonra küllerinden doğmak için oldukça iddialı bir dönüş yapması bekleniyor.

"albümü aslında hiç de fena olmayan şarkılar barındırsa da fena halde güme gitmişti." :A:A

İyi bir geri dönüş yapar umarım ama pek ümitli değilim nedense. Sinan Akçıl'la düet yapmamışlardır inşallah. :A

Mustafa Sandal beste yapıyor muydu ya :A Yapıyorsa da kendisi kullanıyordu diye biliyorum. :A
Oooo 90lı yılların 80 i onun besteleri tüm hit şarkılar onun Sezenden Tarkan dahil herkes şarkı dilenirken Musti Sezenin albümüne bile şarkı koyuyordu :A :A :A

Bu şarkıda onun oyüzden paylaştım zaten ve daha bir çok şarkıyı yine İzel seslendirdi :A

Oooo 90lı yılların 80 i onun besteleri tüm hit şarkılar onun Sezenden Tarkan dahil herkes şarkı dilenirken Musti Sezenin albümüne bile şarkı koyuyordu :A :A :A

Bu şarkıda onun oyüzden paylaştım zaten ve daha bir çok şarkıyı yine İzel seslendirdi :A
Adamcağız tıkandı o zaman son senelerde. :F

Haha dünden beri mırıldanıyorum bu haberi gördüğümden beri. :F Kendimi sana emdiremem. :A:A @Çiğdem-
Gündüzleri uyuyor geceleri vampir gibi. :A