YS İyilik Perileri 19.Bölüm (Yeni Bölüm)

@RüzgarGülü 2013 te nasıl yazacağımı bilemedim Sihirli Annemin devamını 20.Bölümde final olmuştu biraz Pelin'in hatası idi o dizi hafta içi her gün olmazdı star tv de son sezonunun olduğu saat cumartesi 13 pazar sabah 10 @RüzgarGülü
İlginç ama diyorum işte bu senaryo bölümünde pay sende hepsi? Bende mi buraya girsem? :)

İlginç ama diyorum işte bu senaryo bölümünde pay sende hepsi? Bende mi buraya girsem? :)
aman sakın erotik yazma cookies'in yazdığı erotik dizi başıma dert oluyor ben öyle sahne yazacağım zaman
ikisi ya vuruluyor ya bıçaklanıyor sırtından ardından düğünü yakıyorum senaryoda Halkın polisi 503.Bölüm 22.Sezon finali konusunda @RüzgarGülü

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
aman sakın erotik yazma cookies'in yazdığı erotik dizi başıma dert oluyor ben öyle sahne yazacağım zaman
ikisi ya vuruluyor ya bıçaklanıyor sırtından ardından düğünü yakıyorum senaryoda Halkın polisi 503.Bölüm 22.Sezon finali konusunda @RüzgarGülü
Erotik sahne yazılır mı yahu o kadar da değil. Neyse sende kalsın korkutttun şimdi. Ben normal yazamazdim fantastik absürt dekolteli yazacaktım vazgeçtim :)