ceylin başkomiser daha önceki soruşturmayı çözebililecek mi 31 yıl önceki soruşturma karşılarına çıkıyor @xemrexxxÖlmez o
Niye 31 reyiz @Yakamoz-Asi ile @MasacRE mi yazdı bu bölümüceylin başkomiser daha önceki soruşturmayı çözebililecek mi 31 yıl önceki soruşturma karşılarına çıkıyor @xemrexxx
Başak’ı öldürdüğü yıl 31 yıl önce 20 yıl önce yapacaktım Arka Sokaklar yaptıNiye 31 reyiz @Yakamoz-Asi ile @MasacRE mi yazdı bu bölümü
Niye 31 reyiz @Yakamoz-Asi ile @MasacRE mi yazdı bu bölümü
Ben 31 yıldır çözülmeyen dosya var zaman aşımından kaynaklı faili meçhul kaldı ellerinde eşgal yok onu tanıyan kişi Helen bir tek Tutku biskrem Başak’ı vahşice öldürdükten sonra ekibi izler @12.Adam @Yakamoz-Asi @BullyBen sana bir ṣey yazardım da dua et bana oy verdin.
En Favori Üye şampiyonluk konumda beni tebrik edersen mutlu olurum.Ben 31 yıldır çözülmeyen dosya var zaman aşımından kaynaklı faili meçhul kaldı ellerinde eşgal yok onu tanıyan kişi Helen bir tek Tutku biskrem Başak’ı vahşice öldürdükten sonra ekibi izler @12.Adam @Yakamoz-Asi @Bully
Sofya’dayım @BullyEn Favori Üye şampiyonluk konumda beni tebrik edersen mutlu olurum.
Zar zor buluyordumKolay gelsin ama bir tebrikler diyebilirsin