İyi ki Doğdun Deniz19 :)

14 Nisan birinin doğum günü diyorum kendi kendime, @denizz19 diyorum ama kontrol için geldiğimde bugün doğum günü olanlarda ismin çıkmıyor @denizz19 sonra ben de geçmiş yıllara bakayım derken bu konuyu buldum. Doğum günün kutlu olsun.
@denizz19

Reactions: denizz19
Deniz'le sosyal medya üzerinden konuştuğumuzda yarın doğum günü olduğuna ve 28. yaş günü olduğuna dair mesaj geçmişti. Ben konusunu açacağımı söylemiştim de, mümkün olmadı. Seviliyormuşsun @denizz19, değerini bil. Konunu açacak birçok insan varmış.

Doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı (bugünlerde özellikle sağlık önemli, en büyük temennim bu yönde), nice mutlu yıllara.

Doğum günün kutlu olsun
Teşekkür ederim soğuk adam

Sen sevildiğimi kutlama mesajı sonrası mı anladın
teşekkür ederim sen yatağından kalkıp gelene kadar ki söylem daha farklıdır ben böyle söyledim herkes açtı

Reactions: xdragxx and Araf
Sen sevildiğimi kutlama mesajı sonrası mı anladın
teşekkür ederim sen yatağından kalkıp gelene kadar ki söylem daha farklıdır ben böyle söyledim herkes açtı
Sanıyorum ki, herkese söyledin, onlar da açmak zorunda kaldı gibi bir şey. Aslında 12'de de açardım da, bilgisayarı erken kapattım ve dedim sabah açarım. Bir de baktım, açılmış bile.

Doğum günün kutlu olsun kotkafam.
İyi ki tanışmışım seninle. Geçen sene doğum gününü ben, sen ve Makbuş kutlamıştık, pastamızı da yemiştik.
Ama bu sene ayrı kaldık resmen. İyi ki doğdun, seni seviyoree.
@denizz19

Bu da hediyen.

Doğum günün kutlu olsun kottiriğim, sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı seneler diliyorum sana.
İyi ki doğdun.
@denizz19

Hediyen.