Teşekkür ederim evet sevdiklerim arasında 14 Nisanı hatırlaman güzel
Teşekkür ederim@denizz19 doğum günün kutlu olsun nice yaşlara inşallah
Teşekkür ederim soğuk adamDoğum günün kutlu olsun
Sen sevildiğimi kutlama mesajı sonrası mı anladın teşekkür ederim sen yatağından kalkıp gelene kadar ki söylem daha farklıdır ben böyle söyledim herkes açtıDeniz'le sosyal medya üzerinden konuştuğumuzda yarın doğum günü olduğuna ve 28. yaş günü olduğuna dair mesaj geçmişti. Ben konusunu açacağımı söylemiştim de, mümkün olmadı. Seviliyormuşsun @denizz19, değerini bil. Konunu açacak birçok insan varmış.
Doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı (bugünlerde özellikle sağlık önemli, en büyük temennim bu yönde), nice mutlu yıllara.
AA teşekkür ederim maskeli surat Ne kadar da güzel kutluyorsun hediye de ver banaMutlu yıllar marulcum Sevdiklerinde beraber nice mutlu senlere
Sanıyorum ki, herkese söyledin, onlar da açmak zorunda kaldı gibi bir şey. Aslında 12'de de açardım da, bilgisayarı erken kapattım ve dedim sabah açarım. Bir de baktım, açılmış bile.Sen sevildiğimi kutlama mesajı sonrası mı anladın teşekkür ederim sen yatağından kalkıp gelene kadar ki söylem daha farklıdır ben böyle söyledim herkes açtı