İyi ki Doğdun Deniz19 :)

14 Nisan birinin doğum günü diyorum kendi kendime, @denizz19 diyorum ama kontrol için geldiğimde bugün doğum günü olanlarda ismin çıkmıyor @denizz19 sonra ben de geçmiş yıllara bakayım derken bu konuyu buldum. Doğum günün kutlu olsun. :Z @denizz19

• Harika
Reactions: denizz19
Deniz'le sosyal medya üzerinden konuştuğumuzda yarın doğum günü olduğuna ve 28. yaş günü olduğuna dair mesaj geçmişti. Ben konusunu açacağımı söylemiştim de, mümkün olmadı. Seviliyormuşsun @denizz19, değerini bil. Konunu açacak birçok insan varmış. :D

Doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı (bugünlerde özellikle sağlık önemli, en büyük temennim bu yönde), nice mutlu yıllara. :)

• Harika
Doğum günün kutlu olsun :)
Teşekkür ederim soğuk adam :A

Deniz'le sosyal medya üzerinden konuştuğumuzda yarın doğum günü olduğuna ve 28. yaş günü olduğuna dair mesaj geçmişti. Ben konusunu açacağımı söylemiştim de, mümkün olmadı. Seviliyormuşsun @denizz19, değerini bil. Konunu açacak birçok insan varmış. :D

Doğum günün kutlu olsun. Nice sağlıklı (bugünlerde özellikle sağlık önemli, en büyük temennim bu yönde), nice mutlu yıllara. :)
Sen sevildiğimi kutlama mesajı sonrası mı anladın :A teşekkür ederim sen yatağından kalkıp gelene kadar ki söylem daha farklıdır ben böyle söyledim herkes açtı :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: xdragxx and Araf
Sen sevildiğimi kutlama mesajı sonrası mı anladın :A teşekkür ederim sen yatağından kalkıp gelene kadar ki söylem daha farklıdır ben böyle söyledim herkes açtı :A
Sanıyorum ki, herkese söyledin, onlar da açmak zorunda kaldı gibi bir şey. Aslında 12'de de açardım da, bilgisayarı erken kapattım ve dedim sabah açarım. Bir de baktım, açılmış bile. :A

• Güldürdün
Tebrikler Denizcim. :Z

1586853366247.png

• Harika
Doğum günün kutlu olsun kotkafam. :bhr: İyi ki tanışmışım seninle. Geçen sene doğum gününü ben, sen ve Makbuş kutlamıştık, pastamızı da yemiştik. :A Ama bu sene ayrı kaldık resmen. İyi ki doğdun, seni seviyoree. :bhr: @denizz19

Bu da hediyen. :A
1586857186144.jpeg

• Harika
Doğum günün kutlu olsun kottiriğim, sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı seneler diliyorum sana. :A İyi ki doğdun. :D @denizz19

Hediyen. :A

r-opbpV7NPGwW3TYo2IfM0CVrTNbtvmAmrBJKrJ238Rd7bK8tv7O7iDb9MKuyerI2KmN0buRWB4Y3iflb67u8pfyVWLFV1JbkylotfPspUeo6b7W-Q

• Harika