Tabii ki, kaçırır mıyım hiç.bu akşam yasak elma izliyormuyuuuuz
![]()
Sırf Şenay Gürler ve Nergis Kumbasar'ı tekrar bir arada görmek için bile izlenir abla.Kadro güzel oldu bence izlenir![]()
Keşke bende başlamasaydım.Kuzey Yıldızı'na başlamamam iyi oldu buna bakarım.
Tabii ki, kaçırır mıyım hiç.
Sırf Şenay Gürler ve Nergis Kumbasar'ı tekrar bir arada görmek için bile izlenir abla.
Keşke bende başlamasaydım.İnternete bırakacağım için üzgünüm.
![]()
Aman ben internete de bırakmam zaten aman aman dizi izleyecek vaktim yok artık seçim ypmam gerekiyordu ondan bu.Tabii ki, kaçırır mıyım hiç.
Sırf Şenay Gürler ve Nergis Kumbasar'ı tekrar bir arada görmek için bile izlenir abla.
Keşke bende başlamasaydım.İnternete bırakacağım için üzgünüm.
![]()
Kuzey Yıldızı'nı izlemesem bile Zümrüdüanka'yı izleyeceğim.Aman ben internete de bırakmam zaten aman aman dizi izleyecek vaktim yok artık seçim ypmam gerekiyordu ondan bu.![]()
Bence salı 6 mı ne dizinin yanında 3 az kalıyor.Kuzey Yıldızı'nı izlemesem bile Zümrüdüanka'yı izleyeceğim.KYİA'yı izlememek mantıklı aslında. Cumartesi 3 dizi fazla olur.
3 az kalıyor ama haftalık olarak baktığımızda 15 - 20 dizi olacak.Bence salı 6 mı ne dizinin yanında 3 az kalıyor.ben Zümrüdüanka'ya da başlayabilirdim de o da pek olumlu değ şimdilik.
![]()
Çok fazla o ya.3 az kalıyor ama haftalık olarak baktığımızda 15 - 20 dizi olacak.O yüzden hiç gerek yok böyle şeylere.
Zümrüdüanka'ya yazın başlayabilirdin, sezonda başlamaya gerek yok.![]()
Yazın izlediğim tek şey Bücür Cadı, Acemi Cadı, Sihirli Annem, Hekimoğlu oldu.Çok fazla o ya.
Yazın sözde onu bunu izleyecektim 6 bölüm Acemi Cadı izledim bölüm olarak asla hedeflerime ulaşamıyorum.![]()
Senin yine fazlaymış ben sahne sahne baktım çok baktım Sihirli Annem, Yalan Dünya vb. Vb.Yazın izlediğim tek şey Bücür Cadı, Acemi Cadı, Sihirli Annem, Hekimoğlu oldu.![]()
Sahne sahne izlediğim Kertenkele, En Son Babalar Duyar var.Senin yine fazlaymış ben sahne sahne baktım çok baktım Sihirli Annem, Yalan Dünya vb. Vb.![]()