'İyi Günde Kötü Günde'nin Yayın Tarihi Belli Oldu! | Star TV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,781
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Star TV'nin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken yeni dizisi 'İyi Günde Kötü Günde'nin yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını O3 Medya'nın, yönetmenliğini Barış Erçetin'in üstlendiği, senaryosunu Aksel Bonfil ve Pelin Karamehmetoğlu'nun kaleme aldığı; başrollerinde Elçin Sangu, Yasemin Kay Allen ve Mehmet Ozan Dolunay'ın yer aldığı dizi Cumartesi günleri izleyici ile buluşacak.

'İyi Günde Kötü Günde' ilk bölümüyle 12 Eylül Cumartesi 20.00'de Star TV'de başlıyor!

https://twitter.com/x/status/1302905968385241088

Reactions: Angelica and STAR
Beklenen gün ama zaten iki tane romantik komedi var umarım kendine izleyici çıkarabilir. Arıza olmasa pazar daha uygun olabilirdi belki.

Bu dizi Pazar için düşünülüyordu ama bir diğer O3 yapımı Arıza’nın Pazar’a gelmesiyle Cumartesi oldu demek.
Başarılar.

İlk bölümüne bakarsam bakarım inşallah izlenir

Günü iyi.
Perşembe gününe hâlâ cesaret eden yok

Niye yazık olsun ki.
KYİA sadece Total'de iyi gidiyor, AB ve ABC'de iyi oranlar alabilir bu dizi. Zümrüdüanka ile de türleri aynı değil.
AB grubunda iyi gider.
Ben de öyle düşünüyorum. KYİA sadece Total'de iyi gidiyor.
Günü iyi.
Perşembe gününe hâlâ cesaret eden yok
Geçtiğimiz senelerin Çarşamba'sı haline geldi Perşembe. Diriliş Ertuğrul var diye karşısına dizi koymuyordu kanallar, koydukları da kalkıyordu. Şimdi tek cesaret eden Kanal D oldu.

En güzel günde başlıyor...Bol reytingler...

AB'de Masterchef var

Hafta içine koymayacakları belliydi, kardeş dizisi Arıza pazar olunca otomatikman günü belli olmuş oldu. Yolu açık olsun, ben partnerlikleri sevemedim.

cumartesi günüişi zor showtv nin tutmuş dizisi var

cumartesi günleri tutmuş dizler var çatı katı aşk kuzey yıldızı trt nın dizisi kalk gidelim.stara bol şanlar dilerimde ben sovun dizisi tutuyorum