Bu filmden sonra dile gelse de hayvancağız kendini kurtaramaz.Ne atıyorsunn öyle ayoll destereyi atar gibi
Senin Hamsterin tekrar yuvarlanma numarasını yenilemesi lazım tekmeyi yiyeceksin şirinlik yap de
Bu filmden sonra dile gelse de hayvancağız kendini kurtaramaz.Ne atıyorsunn öyle ayoll destereyi atar gibi
Senin Hamsterin tekrar yuvarlanma numarasını yenilemesi lazım tekmeyi yiyeceksin şirinlik yap de
Hamster'ın adam mıdır?O değil de annem bir film izliyor MovieSmart'ta adamı hamster ısırdı kudurdu bütün uçaktakileri ısırmaya çalışıyor. Benim hamstera gıcıktı şimdi diyor ki yarın atacaz o hamstere.@xBUGRAx
Beni evladımdan ayıracaklar.. Ss
Aaa siz de bula bula o filmimi buldunuzBu filmden sonra dile gelse de hayvancağız kendini kurtaramaz.Zaten o kadar şişmanladı ki totoyu kaldıramıyor artık.
İçeri götürdüm. Konuştukça da baktım beni de ısırdı dedim kaç kez.Aaa siz de bula bula o filmimi buldunuz
Annen o sahneyi izlerken sen eyvah diyip Hamstr ile göz göze gelmişsinizdir
Umarım hamsterın filmdekilere özenir.Midemi bulandırma!!!
Ağzdından yel alsın 😱 Daha yapacak çok şeyim var. 😱Umarım hamsterın filmdekilere özenir.
Hamster'la ne yapacaksın ahahahahaha @cookies gel buraya ilginç bir kategori ortaya çıkacak ahahahahaha.Ağzdından yel alsın 😱 Daha yapacak çok şeyim var. 😱
Hamster'la ne yapacaksın ahahahahaha @cookies gel buraya ilginç bir kategori ortaya çıkacak ahahahahaha.
Bu kel kafalı @DarkLegenD in üstüne at Hamsteri onun kafasının üstünde yeni gezegen keşfetmiş gibi olurAğzdından yel alsın 😱 Daha yapacak çok şeyim var. 😱
Hayır be hamster kudurursa beni ısırır ölürüm o manada demdek istedim..ssHamster'la ne yapacaksın ahahahahaha @cookies gel buraya ilginç bir kategori ortaya çıkacak ahahahahaha.
Hamstera bunun kafasını atsam hayvan kalp krizi geçirip ölür zatenBu kel kafalı @DarkLegenD in üstüne at Hamsteri onun kafasının üstünde yeni gezegen keşfetmiş gibi olur
Avatarımın kelliğine taktın sen de.Bu kel kafalı @DarkLegenD in üstüne at Hamsteri onun kafasının üstünde yeni gezegen keşfetmiş gibi olur
Kudurduktan sonra ısırıyorsa iyi canım.Hayır be hamster kudurursa beni ısırır ölürüm o manada demdek istedim..ss
Hamsterın benimle daha iyi anlaşacağı gerçeği...Hamstera bunun kafasını atsam hayvan kalp krizi geçirip ölür zaten
Heyvansın....Hamsterın benimle daha iyi anlaşacağı gerçeği...
Avatarımın kelliğine taktın sen de.
Kudurduktan sonra ısırıyorsa iyi canım.
Aaa Hamsterine söyle korkmasın kapıda kalırsa ben sahip çıkarım onunla aramız çok iyiydiHamstera bunun kafasını atsam hayvan kalp krizi geçirip ölür zaten
Sen tatlı bir çitlenbiksin.Bana bilmediğim bir şey söyle.
Hahaha özlemişim bu capsi.Aaa Hamsterine söyle korkmasın kapıda kalırsa ben sahip çıkarım onunla aramız çok iyiydi
Aaa Hamsterine söyle korkmasın kapıda kalırsa ben sahip çıkarım onunla aramız çok iyiydi
Sincap ve hamster kafes dövüşü yapsa hangisi kazanır? Hadi bakalım, araya fitne-fesat soktum yiyin birbirinizi.Sen tatlı bir çitlenbiksin.
Tabii ki Sincap.Sincap ve hamster kafes dövüşü yapsa hangisi kazanır? Hadi bakalım, araya fitne-fesat soktum yiyin birbirinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?