TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" dizi kolik / 77.Bölüm

Senin fanların kim la

Ben senin baban sana şiddet gösterdi demedim benzetme yaptım orada anlayamamışsın

Bana kimse şiddet gösteremez. Bende şiddete başvurmam. İlkel adetlerimiz yok bizim

İtirafı yapan. Senin Antin benim fanım
Hem @Billy Kane falan hep benim fanım. Ne dersem yapıyor.

Bana kimse şiddet gösteremez. Bende şiddete başvurmam. İlkel adetlerimiz yok bizim

İtirafı yapan. Senin Antin benim fanım
Hem @Billy Kane falan hep benim fanım. Ne dersem yapıyor.
Benim antim yok ama o itirafı yapan sanırım iki yüzlü yüzüme gülüp arkamdan iş çevirenlerden
o yüzden öyle insanlar antim olsa da takmam
Sen böyle şeylere meraklısın Yok fan yok anti yok popülarite
Sen popülerlik için bir yerlerini yırtarsın tabiri caizse ben ise hiçbir şey yapmadan popülerliğimi sürdürürüm aradaki fark bu işte o yüzden benim gibi olmaya çalışsan da hiçbir zaman olamayacaksın

Gözlerim doldu. Çok teşekkürler.

Sana kurban olsunlar bee kimsenin kolay kolay başaramıcağı bir bölümde okuyosun üstelik iyi bir derece ile kıbrıstan istanbula yatay geçiş yaptın sen forum dışı bile böyle enerjik sempatik neşeli bir çocuksun yakından tanımıyorlar ondan boşver

Sezon başladığından beri hiç itiraf yapmadım ve bu bölüm için de bir şey göndermedim ama İtiraf 7 ve 9 bayağı iyi olmuş. Demek ki rahatsız olan bir tek ben değilmişim.

Bak itiraf 6'da baya iyiymiş

Yaşınıbüyütüp ben mühendisim diyen sokak sanati, seni de unutmadık!

Aaa yanı genel olarak zaten ciddiye almıyorum bir kafadan ses çıkıyor gibi senin itiraflar inş içinde trolluk vardır demekten başka elimden bir şey gelmiyor
Gerçekten art niyetle gözü dönerek yazılmışsa bunlar bunlar aynı mahallede olsa seni bıçaklar çünkü normal mesaj değil bunlar aa içinde trol yoksa diyorum

İnsan pisikolojisini az çok anlarım senle kendini yarış edip senin altında kendini küçük görmüş yazan kimse yanı ezik görmüş demek istemiyorum yinede ne olursa olsun
Küçük görme diyeyim bu da bunu yazana zararı dokunur zaten dedim gibi sana değil cnm hatta seni yüceltir seni kendinden üstün görüyor sonucta

Hayatım hepsini böcek gibi ezdim. Şuan can çekişme sesleri geliyor sadece ben başka ses duymuyorum

Ay sende canım, şu ecünnü listeni daralt. Herkes ecünnü mü olacak illa televizyondaki?