Senin fanların kim laValla Fanlarım ikna olmuyor onlara anlat derdini
Senin dediğini ciddiye Almatı ben çoktan bıraktım
Ben senin baban sana şiddet gösterdi demedim benzetme yaptım orada anlayamamışsınBenim babam şiddet gösteremez bana hemen cingar çıkartırım bana kimse şiddet gösteremez
Senin fanların kim la
Ben senin baban sana şiddet gösterdi demedim benzetme yaptım orada anlayamamışsın
Benim antim yok ama o itirafı yapan sanırım iki yüzlü yüzüme gülüp arkamdan iş çevirenlerdenBana kimse şiddet gösteremez. Bende şiddete başvurmam. İlkel adetlerimiz yok bizim
İtirafı yapan. Senin Antin benim fanımHem @Billy Kane falan hep benim fanım. Ne dersem yapıyor.
Bu diziyi sana 100 kez önermiştim kanke...Gerçi diziyi izliyorsun herhalde canım yani yakından takip ediyorsun.O yüzden bilmen normal, ecünnülere benzetme beni bir daha. @mrt-06
Aaa ben itirafları son haftalar hiç okumadım yine okumucaktım ama Bully bu mesajını görünce okudum çünkü sokak sanati ile Atacana yüklenilmiş kayıtsız kalsam kırılma hakları varÖncelikle çok teşekkürler @Bully düşüncelerin mutlu etti
@mrt-06 Gibi kişiliği mükemmel olan birisi için bile eğer kişiliğine laf atıyorsa o kişide kesinlikle art niyet ararım ayoll bu forumda art niyetli insanlar yoktu kavga gürültü olurdu ama kalbi kötü üye yoktu yalnız Atacan gibi birinin kişiliğine laf atılıyorsa bu panayır gibi gördüğümüz hepimizin çocuklar gibi yıllardır eğlendiği yerde art niyet doğuyor demektir buna izin vermedik yıllardır yine vermeyizYarışmaları zaten foruma renk getirdi ayoll forumu canlandırdı onu diyen kişide aynı kişi sanırım art niyet bu forumda barınamaz eğlenmenize bakın lütfen her kimse 😵😵😵
@sokak sanati hakkında bir şürü şey denilmiş ama 1 kişi yazmış ya da farklı kişi varsada onun arkadaşı gibi yanı 5-6 itiraf var ama hepsi bir kafadan çıkmış gibiYa yeni üye ya da Umutu kıskanan eski üye bunun başka açıklaması yokSadece yeni üyeler Umutun ne kadar forum için önemli oldunu pek bilemez , eski üyelerden biriysede kendiyle kıyas yapıp Umutun yanında kendini sanırım küçük gören birisi zaten bir kinle öfkeyle yazılmış ciddiye alınmayacak şeyler burada kimse kimseyle yarış yapmıyor boşu boşuna Umutun yanıdna kendini ezilmiş hissedip şey etme bunun sıkıntısını Umut değil sen yaşarsın yaşıyorsunda zaten şu yazılanlara bakınca yine her kimse
Gözlerim doldu. Çok teşekkürler.@mrt-06 a bile laf söyleniyorsa gerçekten bir şeyler kötü gidiyor demektir@sokak sanati na denilen şeyler zaten birisi kendiyle yarıştırıp kendini ondan küçük görme olayı sokak sanatı itiraflarını ciddiye almaya bile gerek yok ben Atacana gelenlere üzüldüm
Bana gelip gelmemesi önemli değil zaten önemsesem itirafları okurdum hiç ilgilenmiyorum roportajları okumak yetiyor böyle etiket edip söylerseler anca haberim oluyor işte senin mesajı görünce dayanamadım okudum umuta yapılanları zaten ciddiye almıyorumda Atacana sen öyle savununca ona ne kup buldular diye baktım laf bulamıyorum gerçekten
İtiraf 4 : Canım benim kendim kalite olduğu için mesajlarımda kalite aramaHem kaliteli mesaj yazmak gibi bir amacım da yok ki eğlenmek için mesaj yazma amacım var
İtiraf 13: Ağzından bal damlıyo @serhatt eşittir cookies nedir@Çiğdem- - @dizi kolik @xemrexxx @DarkLegenD @vadikızı sonunda bizim aynı olduğumuzu bir bütün olduğumuzu ve ayrılamayacağımızı bu itirafı yapan da anlamış sırada Serhat var
@dizi kolik nerem trol @DarkLegenD miyim benBeni sevmene sevindim ama ben seni bir başka sevdim canım sevgilin falan var mı yoksa aramızda 3 yaş varmış lafı olmaz bile 3 yaşın gel evlenelim
Sezon başladığından beri hiç itiraf yapmadım ve bu bölüm için de bir şey göndermedim ama İtiraf 7 ve 9 bayağı iyi olmuş. Demek ki rahatsız olan bir tek ben değilmişim.
Aaa gerçekler cnm senin bile kişiliğine laf atılıyorsa biz ölelimGözlerim doldu. Çok teşekkürler.
En gıcık olduğum ecünnü hele son izlediğim sezondaBu diziyi sana 100 kez önermiştim kanke...
Aaa yanı genel olarak zaten ciddiye almıyorum bir kafadan ses çıkıyor gibi senin itiraflar inş içinde trolluk vardır demekten başka elimden bir şey gelmiyorBenim karşıma çıkma bu kişilerede haddini bildireceğim ama çıkmadı
Görüyor musun cahil şeyi Fake hesabı ben açmışım. Beynini kuşa tak bunun tersten uçar kuş öyle bi şeyBen nasıl IP ayarlayayım. Karının evinden girilmiş 2. Hesap olarak foruma ki ben Yader'i yarışmalara falan almayı düşünmüştüm inanıp ama sen izin vermemiştin yönetimde o mevzu konuşuluyor diye. Ben baya saf kaldım
Beyni yok bunların. Sundukları itiraflar hep dayanaksız
Aaa yanı genel olarak zaten ciddiye almıyorum bir kafadan ses çıkıyor gibi senin itiraflar inş içinde trolluk vardır demekten başka elimden bir şey gelmiyorGerçekten art niyetle gözü dönerek yazılmışsa bunlar bunlar aynı mahallede olsa seni bıçaklar çünkü normal mesaj değil bunlar aa içinde trol yoksa diyorum
İnsan pisikolojisini az çok anlarım senle kendini yarış edip senin altında kendini küçük görmüş yazan kimse yanı ezik görmüş demek istemiyorum yinede ne olursa olsunKüçük görme diyeyim bu da bunu yazana zararı dokunur zaten dedim gibi sana değil cnm hatta seni yüceltir seni kendinden üstün görüyor sonucta
Ay sende canım, şu ecünnü listeni daralt. Herkes ecünnü mü olacak illa televizyondaki?Hhaha Aaa benim altın kuralım tv oyuncuları şarkıcılar kısaca ünlü olanlar ecünnü listemdeNormal kızlarımızı korurum zaten onların basın sözcüsü gibi görüyorum kendimi
Ahh şu destere bir hortlasa cenazesini kaldırdık forumda cenaze konusu var ama hortlar diye bekliyorum işte oda fantastik birisi sayılırdı
Ay övme o kadar kendini biraz ağır ol be, sen nasıl herkülsün.Sadece asabi mi. Biraz daha zeki biraz daha kodummu ottutturan vsde var
Evet ama fantastik sevmediğimi biliyorsun kankee.Bu diziyi sana 100 kez önermiştim kanke...
Hhaha özellikle tipsiz ve beceriksiz kadınları dizilere koyuyorlar dikkat ediyorumdaAy sende canım, şu ecünnü listeni daralt. Herkes ecünnü mü olacak illa televizyondaki?
Seni burada görüyor olmak güzel bir duygu.Format iyice güzelleşmiş başarılar arkadaşlar. Esranın cevapları da çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?