TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 54.Bölüm

Bende seni görmüyorum son zamanlarda pampa. Duygular karşılıklı.
))

Ben her zaman cooldum zaten ama pampamız az yazınca farkına varmış.
Belli oluyor hemen atlamışsın birde foruma girmez diyor hahahah
senin için giriyordum zaten

Belli oluyor hemen atlamışsın birde foruma girmez diyor hahahah
senin için giriyordum zaten

10 itirafın 5'ı senle ilgili insanlar seni gözümüze sokmuş bizde ağzımızda olanı yazdık. Eskiden Vadi için giriyordunda şimdi niye giriyorsun bilmiyorum bence sende bilmiyorsun.

10 itirafın 5'ı senle ilgili insanlar seni gözümüze sokmuş bizde ağzımızda olanı yazdık. Eskiden Vadi için giriyordunda şimdi niye giriyorsun bilmiyorum bence sende bilmiyorsun.
Kaç mesaj yazmışım son 1 senede bir bak bakalım zaten pek aktif değilim vadi bittiğinden beri hep demisimdir foruma kaydolmam da devam etmemde sevdiğim dostlar ve vadi sayesindedir. 3 5 yorum yazdık birilerinin zoruna gitmiş hemen yazmışlar. Bu forum her ne kadar gittikçe solcu kominist muhalif dinden epey uzak ve de eşcinsel insanlarla dolmusta olsa kimse devlete millete ülkenin değerlerine islama laf söyleyemez söylerse cevabını tek kişi dahi olsak vermek vicdani görevimiz ve görevimdir

Bu ne ulu bi gayeymiş. Oldu olacak foruma şeriat getirelim.
İmamı belli zaten forumun sende şeyhülislam efendi yada müftü falan olursun boşta kalmazsın.

İtiraf 15'i yazan kişinin kesinlikle psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum. Çok fazla düşünmüş çok fazla hayal kurmuş. Gitsin bi film falan yazsın bu yetenek Turkiye'ye kazandırılmalı

Beni forumda en iyi tanıyan sensin zaten maşallah her şeyimi anlatmışımdır sana

İlk başta pek benzetemedim ama andırıyorum sanki
İyi tespit

Ya teşekkür ederim
Aynen bir ara kısaydı ama yakışmadığını fark edip önleri falan uzatmaya başladım

Tek resmine bakınca pek benzemiyor ama diğer resimlerine de bakınca benziyorsuhuz kardeş gibi
hadi olsun kan bağı var gibi

İtiraf 15 - dün o efsane itiraf diye tanıtdığım.

öncelikle @ozgur2113 ın cevapları tanıdık geldi. Duygusallık ve verilen değer karşısında yavaş yavaş kayboluşunu izlemek duygusal biriyseniz çok kötü bir durum... Diğer cevapların da güzeldi ve özeldi. Bu arada tip, karizma da yerinde. Yakışıklısın. Sakal yakışmış.

Itiraflara gelirsek son itiraf bana ait değil söyleyeyim.
@xemrexxx @Yiğitt . Konuşulan konuya ama katılıyorum. Öyle bir durum vardı Gerekirse detaylara kadar açıklarım, bazılarınıın yüzü kalmaz buraya girmeye neyse. Öyle bir kurguyu @Tolstoyevski ya da @RüzgarGülü kurmuştur. Tolsun ama Beren konuları için forum yaşı yetmez. Eskilerden biri hortlamadıysa başka biri zor yazar onu. Şu anda yorgunum. Yarın bir kez daha okuyacağım o itirafı.
Bana yazılan itirafı da kim yazdıysa yanlış düşünüyor. Zaten mantığı doğru değil. Yeni geldin, milleti kırmak istiyor ne demek. Dönmesini istediğim insanlar zaten kendi zamanımdan tanıdığım eskiler.
Eski vadiciler dönseydi kaliteli tartışmalar yaşanırdı, kimseye de bir zarar gelmezdi merak etmesin.
))

ha ellerine sağlık @Ahmad

Eskilerden muhaliflerden yapabilecek tek kişi sensin diye düşündüm de yaptım.
Sen değilsen ikinci sırada @Harunnn60 kankim var zaten

@Ahmad 'ın itiraf programına şu ana kadar hiç itiraf göndermedim ve şimdilik de düşünmüyorum, bütün itiraflar birilerini yerden yere vurmaya, çekiştirmeye yönelik sert şeyler. Aralarında katıldığım da oluyor şekil a daki gibi ama yine de ne bileyim yukarı tükürsen saç, aşağı tükürsen ayak.

bence içindekileri dökmek için doğru bir yöntem. Mesela o son itiraf. Net bir haykırma. Hakkını vermek lazım. Dediğim gibi yarın gireceğim o konuya.

Bu arada o youtuber genç Enes Batur.
@ozgur2113

@ozgur2113 yanıtların çok iyi olmuş soruları içten yanıtlamışsın ayrıca hakkımda yazmış olduğun yorumlara da çok teşekkür ederim,bu düşünceler benim içinde geçerli çok sevdiğim birisin,konu için emeğinize sağlık @ozgur2113 @Aserat iyi bir sohbet olmuş

İtiraf 15'e gül gül öldüm. Kardeş hayal dünyan çok genişmiş roman yazsana sen ya?

Öncelikle itiraflar geçen haftaya göre sönük kalmış neyseki bu hafta ben sırtladım programı

Şaka bir yana, itiraflar adrese teslim ama göndericiler hep Anonim, neyse gerekenleri zaten programla bağlanıp tam üstüne söylemişim

Sohbet çok samimi ve güzel olmuş sevgili yapımcım, ayrıca sanırım Diyarbakırlıydı konuk zaten resimden de anlaşılıyor bizim oralardan olduğu. Oldukça güler yüzlü birine benziyor umarım üniversite içinde seneye böyle Güler ve hayallerine kavuşursun @ozgur2113
Sevgili yapımcının tekrar ellerine sağlık keyifle okudum, desteğin için sonsuz teşekkürler @Ahmad

Bu nasıl bir kendinle çelişmektir. Sanane arkadaşım kimin ne düşüncede olduğundan ? Sizin gibi dinci, yobaz, cahil takımının olmasındansa komünist, ateist, muhalif ve EŞCİNSEL insanların olması çok daha yararlıdır. Önce o savunmasını yaptığın dini adam akıllı yaşamayı öğren, hoşgörü dini olarak söylenen bir dini kendinize göre uydurarak kendinizi bir kalıbın adamı zannetmeniz gerçekten ne kadar acınası bir halde olduğunuzu bir kez daha gösteriyor. Ülkenin değerlerini alt üst eden sizsiniz. Bu ülkenin En büyük değerleri sizin yıkmaya çalıştığınız Laiklik ve Demokrasidir. Yaşamadığınız din'i de ağzınıza sakız etmişsiniz. Neyseki sonunuz çok yakın ayrıca yazılan hakaretler sana az bile.

Son düzenleme:
ben değilim, ben öyle boş işle engellemeyle falan uğraşmam. Bir gün öyle bir lafım olsa direkt yüzüne söylerim itirafla falan işim olmaz.