Belli oluyor hemen atlamışsın birde foruma girmez diyor hahahahBende seni görmüyorum son zamanlarda pampa. Duygular karşılıklı.))
Ben her zaman cooldum zaten ama pampamız az yazınca farkına varmış.
Belli oluyor hemen atlamışsın birde foruma girmez diyor hahahahBende seni görmüyorum son zamanlarda pampa. Duygular karşılıklı.))
Ben her zaman cooldum zaten ama pampamız az yazınca farkına varmış.
Belli oluyor hemen atlamışsın birde foruma girmez diyor hahahahsenin için giriyordum zaten
Eski "bağnaz" yorumlarını beğeneceğim bu dis karşılığında.Bak bu dislike işte
Kaç mesaj yazmışım son 1 senede bir bak bakalım zaten pek aktif değilim vadi bittiğinden beri hep demisimdir foruma kaydolmam da devam etmemde sevdiğim dostlar ve vadi sayesindedir. 3 5 yorum yazdık birilerinin zoruna gitmiş hemen yazmışlar. Bu forum her ne kadar gittikçe solcu kominist muhalif dinden epey uzak ve de eşcinsel insanlarla dolmusta olsa kimse devlete millete ülkenin değerlerine islama laf söyleyemez söylerse cevabını tek kişi dahi olsak vermek vicdani görevimiz ve görevimdir10 itirafın 5'ı senle ilgili insanlar seni gözümüze sokmuş bizde ağzımızda olanı yazdık. Eskiden Vadi için giriyordunda şimdi niye giriyorsun bilmiyorum bence sende bilmiyorsun.
Gezi dönemi hariç pek bulamazsınEski "bağnaz" yorumlarını beğeneceğim bu dis karşılığında.
Kaç mesaj yazmışım son 1 senede bir bak bakalım zaten pek aktif değilim vadi bittiğinden beri hep demisimdir foruma kaydolmam da devam etmemde sevdiğim dostlar ve vadi sayesindedir. 3 5 yorum yazdık birilerinin zoruna gitmiş hemen yazmışlar. Bu forum her ne kadar gittikçe solcu kominist muhalif dinden epey uzak ve de eşcinsel insanlarla dolmusta olsa kimse devlete millete ülkenin değerlerine islama laf söyleyemez söylerse cevabını tek kişi dahi olsak vermek vicdani görevimiz ve görevimdir
HahahahahaBu ne ulu bi gayeymiş. Oldu olacak foruma şeriat getirelim.İmamı belli zaten forumun sende şeyhülislam efendi yada müftü falan olursun boşta kalmazsın.
Beni forumda en iyi tanıyan sensin zaten maşallah her şeyimi anlatmışımdır sanaBölün bayağı dikkat çekici olmuş.
İtiraf 2'ye katılıyorum @XanTier'in eski halini de çok iyi biliyorum o yüzden karşılaştırma yapabilirim eskiden de bilgili bir insandı o konuda "daha" eklemeye gerek yok. Fakat eskiden karşısındaki insanın bilgisini fazla önemsemezdi ve kendisine uymayan görüşü kesinlikle dikkate almazdı, karşıt görüşlere karşı kalın bir çizgisi vardı aklında şimdi ise bu çizgileri silmiş ve karşısındaki kişiye daha önem veren bir Melih görüyorum. Bu değişim nedeniyle de daha cana yakın ve eğlenceli gözüküyor. (Eskiden de eğlenceliydi)
İtiraf 10'na da katılıyorum.Bu 10. itirafı itirafı yapan kişi, işi kesinlikle biliyordur ve tespitinde doğrudur eminim.
@Yiğitt çocuğa yüz ver artık.
@ozgur2113 sohbetini bir çırpıda okudum ama hep onuştuğumuz şeylerdi, şaşırdığım bir nokta olmadı demek ki seni çok iyi tanıyorum.
Emeğine sağlık bir tanem.@Ahmad
İlk başta pek benzetemedim ama andırıyorum sanki
Ya teşekkür ederimVadiciler linç yemiş.
@S.G.A.T. ne yaptırdın da kızdırdın milleti.
@sokak sanati na kimse laf söylemesin zaten adam sıkıldı forumdan birde cool demişler.
@mesmeso61 sessiz bir üye gördüğüm kadarıyla kim bu kadar taktı ona şaşırdım.
@ozgur2113 çok yakışıklı olmuşsun kanka sonunda saçları düzeltmişsin.Bi ara kısaydı filan böyle iyi olmuş.
@Ahmad eline sağlık.
V
Tek resmine bakınca pek benzemiyor ama diğer resimlerine de bakınca benziyorsuhuz kardeş gibiBeni forumda en iyi tanıyan sensin zaten maşallah her şeyimi anlatmışımdır sana
İlk başta pek benzetemedim ama andırıyorum sankiİyi tespit
Ya teşekkür ederimAynen bir ara kısaydı ama yakışmadığını fark edip önleri falan uzatmaya başladım
Eskilerden muhaliflerden yapabilecek tek kişi sensin diye düşündüm de yaptım.öncelikle @ozgur2113 ın cevapları tanıdık geldi. Duygusallık ve verilen değer karşısında yavaş yavaş kayboluşunu izlemek duygusal biriyseniz çok kötü bir durum... Diğer cevapların da güzeldi ve özeldi. Bu arada tip, karizma da yerinde. Yakışıklısın. Sakal yakışmış.
Itiraflara gelirsek son itiraf bana ait değil söyleyeyim.@xemrexxx @Yiğitt . Konuşulan konuya ama katılıyorum. Öyle bir durum vardı Gerekirse detaylara kadar açıklarım, bazılarınıın yüzü kalmaz buraya girmeye neyse. Öyle bir kurguyu @Tolstoyevski ya da @RüzgarGülü kurmuştur. Tolsun ama Beren konuları için forum yaşı yetmez. Eskilerden biri hortlamadıysa başka biri zor yazar onu. Şu anda yorgunum. Yarın bir kez daha okuyacağım o itirafı.
Bana yazılan itirafı da kim yazdıysa yanlış düşünüyor. Zaten mantığı doğru değil. Yeni geldin, milleti kırmak istiyor ne demek. Dönmesini istediğim insanlar zaten kendi zamanımdan tanıdığım eskiler.Eski vadiciler dönseydi kaliteli tartışmalar yaşanırdı, kimseye de bir zarar gelmezdi merak etmesin.))
ha ellerine sağlık @Ahmad
öncelikle @ozgur2113 ın cevapları tanıdık geldi. Duygusallık ve verilen değer karşısında yavaş yavaş kayboluşunu izlemek duygusal biriyseniz çok kötü bir durum... Diğer cevapların da güzeldi ve özeldi. Bu arada tip, karizma da yerinde. Yakışıklısın. Sakal yakışmış.
Itiraflara gelirsek son itiraf bana ait değil söyleyeyim.@xemrexxx @Yiğitt . Konuşulan konuya ama katılıyorum. Öyle bir durum vardı Gerekirse detaylara kadar açıklarım, bazılarınıın yüzü kalmaz buraya girmeye neyse. Öyle bir kurguyu @Tolstoyevski ya da @RüzgarGülü kurmuştur. Tolsun ama Beren konuları için forum yaşı yetmez. Eskilerden biri hortlamadıysa başka biri zor yazar onu. Şu anda yorgunum. Yarın bir kez daha okuyacağım o itirafı.
Bana yazılan itirafı da kim yazdıysa yanlış düşünüyor. Zaten mantığı doğru değil. Yeni geldin, milleti kırmak istiyor ne demek. Dönmesini istediğim insanlar zaten kendi zamanımdan tanıdığım eskiler.Eski vadiciler dönseydi kaliteli tartışmalar yaşanırdı, kimseye de bir zarar gelmezdi merak etmesin.))
ha ellerine sağlık @Ahmad
bence içindekileri dökmek için doğru bir yöntem. Mesela o son itiraf. Net bir haykırma. Hakkını vermek lazım. Dediğim gibi yarın gireceğim o konuya.@Ahmad 'ın itiraf programına şu ana kadar hiç itiraf göndermedim ve şimdilik de düşünmüyorum, bütün itiraflar birilerini yerden yere vurmaya, çekiştirmeye yönelik sert şeyler. Aralarında katıldığım da oluyor şekil a daki gibi ama yine de ne bileyim yukarı tükürsen saç, aşağı tükürsen ayak.
Bu nasıl bir kendinle çelişmektir. Sanane arkadaşım kimin ne düşüncede olduğundan ? Sizin gibi dinci, yobaz, cahil takımının olmasındansa komünist, ateist, muhalif ve EŞCİNSEL insanların olması çok daha yararlıdır. Önce o savunmasını yaptığın dini adam akıllı yaşamayı öğren, hoşgörü dini olarak söylenen bir dini kendinize göre uydurarak kendinizi bir kalıbın adamı zannetmeniz gerçekten ne kadar acınası bir halde olduğunuzu bir kez daha gösteriyor. Ülkenin değerlerini alt üst eden sizsiniz. Bu ülkenin En büyük değerleri sizin yıkmaya çalıştığınız Laiklik ve Demokrasidir. Yaşamadığınız din'i de ağzınıza sakız etmişsiniz. Neyseki sonunuz çok yakın ayrıca yazılan hakaretler sana az bile.Kaç mesaj yazmışım son 1 senede bir bak bakalım zaten pek aktif değilim vadi bittiğinden beri hep demisimdir foruma kaydolmam da devam etmemde sevdiğim dostlar ve vadi sayesindedir. 3 5 yorum yazdık birilerinin zoruna gitmiş hemen yazmışlar. Bu forum her ne kadar gittikçe solcu kominist muhalif dinden epey uzak ve de eşcinsel insanlarla dolmusta olsa kimse devlete millete ülkenin değerlerine islama laf söyleyemez söylerse cevabını tek kişi dahi olsak vermek vicdani görevimiz ve görevimdir
ben değilim, ben öyle boş işle engellemeyle falan uğraşmam. Bir gün öyle bir lafım olsa direkt yüzüne söylerim itirafla falan işim olmaz.Sen ve senin gibi bikac kişi sevmiyor diye mi girmeyecem siz yokkende burdaydim sen ve senin gibi birkaç kişinin forumdaki varlığı benim için yok hükmündedir yorumlarınızi okumuyorum bile merak edip atlıyorum direkbu mesajları yazanlarda tahmin ettiğim kişiler
Şu eskiden böyle değildi engelledim diyen arkadaş sgat galiba oysa enteresan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?