TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 54.Bölüm

Bazılarınca sevilmemek benim için şereftir foruma ilk girdiğim 2011 yılında ne isem hala oyum karşı tarafa göre yorum yazıyorum eskiden daha sert yazıp sürekli banlaniyordum aslında ama forumdakilerin çoğu son 2 3 senede geldiği için öyle sanıyorlar galiba yıllar sonra ban yemisimdir büyük ihtimalle
son mesajı yazan kafayı yemiş galiba
vadi başlarsa eski gücüne dönerse yine vadiciler aktif olarak girer dizi olmayınca girip ne yapacaklar

Yalansa yalan de.
Bence tam anlattığım gibi bir değişim olmuş kusura bakma ne eksik ne fazla yazdım ama eski halini de seviyordum yani insan olarak.
Çok bağnaz bir insanmışım gibi anlatmışsın orada. Abartı.

Sen ve senin gibi bikac kişi sevmiyor diye mi girmeyecem siz yokkende burdaydim sen ve senin gibi birkaç kişinin forumdaki varlığı benim için yok hükmündedir yorumlarınızi okumuyorum bile merak edip atlıyorum direk
bu mesajları yazanlarda tahmin ettiğim kişiler

Şu eskiden böyle değildi engelledim diyen arkadaş sgat galiba oysa enteresan

Vadiciler linç yemiş.

@S.G.A.T. ne yaptırdın da kızdırdın milleti.

@sokak sanati na kimse laf söylemesin zaten adam sıkıldı forumdan birde cool demişler.

@mesmeso61 sessiz bir üye gördüğüm kadarıyla kim bu kadar taktı ona şaşırdım.

@ozgur2113 çok yakışıklı olmuşsun kanka sonunda saçları düzeltmişsin.
Bi ara kısaydı filan böyle iyi olmuş.

@Ahmad eline sağlık.

V

@mesmeso61 nickli üyeyi bende hiç sevemedim tuhaf bi çocuk samimi gelmiyor

Bu programı seviyorum ya. En iyi yanı sanırım fotoğraflar.
Forumda konuşup da yüzünü göremediğimiz arkadaşlarımızın fotoğrafını görmek iyi oluyor. İnsan kafasında kişilik yapısıyla az çok bir şey canlandırıyor aslında. Ama Özgür şaşırtmadı beni, iyiliğin, sıcak kanlılığın yüzüne de yansımış. @ozgur2113

Güzel bir bölüm olmuş yine emeğine sağlık. @Ahmad.

Bende seni görmüyorum son zamanlarda pampa. Duygular karşılıklı.
))

Ben her zaman cooldum zaten ama pampamız az yazınca farkına varmış.