Dislekle ne alaka söylerim yine tabii ki. Devrikleştim yine.Amoureux kim?
Bu mesajına dislike atarsam yine aynı şeyleri söyler misin?
Dislekle ne alaka söylerim yine tabii ki. Devrikleştim yine.Amoureux kim?
Önceden öyle biri miydim ben? Abartmışsın. Tamam biraz öyle de...Dislekle ne alaka söylerim yine tabii ki. Devrikleştim yine.
Amoureux kim?
Amoureux'ken de XanTier derdin bana. Zıtlığın üstünde her zaman ki gibi. Bunlar hep popüler görünme çabaları sanırımSensin işte.
Sen sus, senin yüzünden itirafcıya ilgi gösteremedim. Herşeye etiketliyorsun cevap veriyorum. Bkz görüldüğü gibi. Başkalarına ilgi gösteremiyroumhakkındaki itirafı görünce biz
bize cevap vermezsen seni de sürgün ederiz forumdanSen sus, senin yüzünden itirafcıya ilgi gösteremedim. Herşeye etiketliyorsun cevap veriyorum. Bkz görüldüğü gibi. Başkalarına ilgi gösteremiyroum
Tamam hadi verdim Harika'nı @mrt-06
Amoureux'ken de XanTier derdin bana. Zıtlığın üstünde her zaman ki gibi. Bunlar hep popüler görünme çabaları sanırım
Yalansa yalan de. Bence tam anlattığım gibi bir değişim olmuş kusura bakma ne eksik ne fazla yazdım ama eski halini de seviyordum yani insan olarak.Önceden öyle biri miydim ben? Abartmışsın. Tamam biraz öyle de...
Bi itirafta iki nokta F varsa zaten o itiraf ya trolldür ya da bir ergen tarafından yapılmıştır.Yaparım öyle şeyler biliyorsun.
Aynen yaa arkadaş beni popüler etti istemeden ona üzüldüm şuan.
Çok bağnaz bir insanmışım gibi anlatmışsın orada. Abartı.Yalansa yalan de. Bence tam anlattığım gibi bir değişim olmuş kusura bakma ne eksik ne fazla yazdım ama eski halini de seviyordum yani insan olarak.
Evet öyleydin. .ssÇok bağnaz bir insanmışım gibi anlatmışsın orada. Abartı.
Bak bu dislike işteSonuncu itirafın kaosit elemlinden kim olduğu anlaşılıyor.
Evet öyleydin. .ss
Sen ve senin gibi bikac kişi sevmiyor diye mi girmeyecem siz yokkende burdaydim sen ve senin gibi birkaç kişinin forumdaki varlığı benim için yok hükmündedir yorumlarınızi okumuyorum bile merak edip atlıyorum direk bu mesajları yazanlarda tahmin ettiğim kişilerEline sağlık @Ahmad kanka. Sana tavsiyem nickini Ahmed yap daha cool durmuş.
Takası iyi gömmüş forum. Bi sona daha geldik forumda. İyice nefret ettirdi kendinden. Daha da girmez foruma
Benim hakkımdaki itirafı haklı buluyorum. Evet son dönemde aktif değilim pek ve popülerliğim düştü. Ve az yazmamda böyle cool olma çabası içindeymiş gibi bi hava veriyor. Kesinlikle haklısın. Haha kısmını ben nedense anlamadım. Sanırım benden nefret ediyor bu kişi ve sinirlendim o kısma. Ama istediğim zaman eski aktifiliğime döner buraların yine en popüler üyesi olurum. Belki popülerliğim düştü ama verdiğim korku baki olmuş anonim yazdığına göre.😉
@amoureux ile ilgili itiraf katılıyorum..
@ozgur2113 senin sohbette harika olmuş.
Bi itirafta iki nokta F varsa zaten o itiraf ya trolldür ya da bir ergen tarafından yapılmıştır.
Sen ve senin gibi bikac kişi sevmiyor diye mi girmeyecem siz yokkende burdaydim sen ve senin gibi birkaç kişinin forumdaki varlığı benim için yok hükmündedir yorumlarınızi okumuyorum bile merak edip atlıyorum direk bu mesajları yazanlarda tahmin ettiğim kişiler
Şu eskiden böyle değildi engelledim diyen arkadaş sgat galiba oysa enteresan
Vadiciler linç yemiş.
@S.G.A.T. ne yaptırdın da kızdırdın milleti.
@sokak sanati na kimse laf söylemesin zaten adam sıkıldı forumdan birde cool demişler.
@mesmeso61 sessiz bir üye gördüğüm kadarıyla kim bu kadar taktı ona şaşırdım.
@ozgur2113 çok yakışıklı olmuşsun kanka sonunda saçları düzeltmişsin. Bi ara kısaydı filan böyle iyi olmuş.
@Ahmad eline sağlık.
V