TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 51.Bölüm (5.SEZON)

Her şeye yorum yapmadigini bildigim için seni defalarca etiketliyodum zaten

Eylüldemi gelecen bak sen hiç demiyorda ya

Sen unidemi okuyordun? 😱 Liseli diye aklımda kalmışsın.

iyi bari ilk korudun bu sefer

Benim 30-35 arası gösterdiğimi söyleyenler var, sen tam yaşımı gösterdiğini söyledin @Çiğdem-
Hiç küçük gösteriyorsun diyen olmadı tabi.
hhahah yaşlı görünüyorsun demek istemedim
ama küçük görünüyorsunda diyemem tabi cnm en iyisi yaşını gösteriyorsun demek

Dm atacaktım ama burdan söyleyeyim itiraf 21 benimdi, hangi itirafı neden yaptığımı, düşüncelerimin nasıl değiştiğini yazarım bir ara. Daha önceden yazmam gerekirdi ama kısmet bugüneymiş. Eğer bugün böyle bir itirafta bulunmasaydım kendimi suçlu hissederdim. :/

Gayet eğlenceli bir insansın itirafı kafaya takma. 😉 Aramızda olman güzel..

İtiraflar genel olarak güzel bu arada teşekkürler itiraf 20, ortak sevilenlere bakılınca itirafı @cookies'in yaptığı çıkıyor.

@xBUGRAx kısmı da çok güzel olmuş keyifle okudum bu arada başın sağolsun. Anlıyorum hislerini..

Ayrıca Buğra odana hayran kaldım ben böyle düzen içinde olan odaları severim ve eşyaların da çok modern seçimler özellikle B yazan kitap şeysie bayıldım nerden aldın onu.

Fotoğrafa gelirsek kıvırcık saçlı halini görmüştüm, sanırım @Billy Kane ile aynı fotodan bahsediyor. Maşallah yakışıklısın ama saçını uzatmanı öneriyorum kıvırcık halin daha güzel bence.

@Çiğdem- ve @vadikızı damga vurmuş, ben programı yaparken de en çok bu ikiliye itiraf geliyordu.

@sokak sanati'nın Ozan itirafı güldürdü ama anonim de yapsa anlardım.

@S.G.A.T. itirafı kesinlikle doğru aktifliğin daim olsun.

@denizz19 itirafı şaşırttı.

Eline sağlık canım.
@Ahmad

Teşekkür ederim.
Yazın terletiyor kıvırcık saç.
Ikea'dan almıştım.
Facebook'um bulunmuş haberim yok kapatalı yıl oldu artık.