TVen İtiraf Ediyoruz 90.Bölüm - Konuk: Yiğitt

Niye iptal olsun ki ben sadece aynı şeylerin tekrar tekrar ısıtılmasının yanlış olduğunu söyledim sonuçta karşı taraf süreki bunun konuşulmasından rahatsız oluyor ve bundan dolayı zaten bu format iptal olup geri döndü. Atacan da bundan sonra tartışma çıkaracağını düşündüğü soruları daha öncesinde 3.kişilere söyler izin alır öyle yayınlar herhangi bir sıkıntı olmaz
 
Programının içeriğine bakmamıştım, ben şimdi suistimal etmek için iki üç kişiyle rahatsızlık yaratan soru sordum diye iptal mi olsun?
Böyle bir kozu nasıl kaçırdım ya...
Sorgu odasını yaklaşık olarak 40-50 bölüm yönettim 1 bölümünde dahi kaos çıkmadı çünkü kaos çıkacak bir format değil
Genelde benim hakkımda ne düşünüyorsun, forum hakkında düşüncelerin ve boyun posun gibi sorular soruluyor
 
Programının içeriğine bakmamıştım, ben şimdi suistimal etmek için iki üç kişiyle rahatsızlık yaratan soru sordum diye iptal mi olsun?
Böyle bir kozu nasıl kaçırdım ya...
Yanlış aktarılma olmuş. @xdragxx programında anonim diye birşey yok. Bunu en başta kanal sahibi olarak ben müsade etmem.
Kimse anonim kalmıyor. Konuk olarak tahmin yürütme kısmı var ve sonra kimin sorduğu söyleniyor.
Misal sen 2 soru soruyorsun ve başta Aykut demiyor. Benim tahmin hakkım bitince senin yaptığını söylüyor ve normal sorular kabul sadece
Aykut detaylı açıklamadın galiba 😊
 
Müsait değilim
Formatı merak eden ilk bölümün açıklama kısmına bakabilir
 
Reactions: Dosi
Ay anladım orasını zaten, ben kendi adımla sormaktan çekinmem ki zaten. Çok güzel kendi adımla kaoslu sorular da sorabilirim.
 
Reactions: Dosi
Ay anladım orasını zaten, ben kendi adımla sormaktan çekinmem ki zaten. Çok güzel kendi adımla kaoslu sorular da sorabilirim.
Yok zaten anonim olarak kalmıyorsun
Bana özelden sorduğun zaman ben o günkü konuğa bu soruyu kim sormuştur diyip 3 hak veriyorum tahmin etmesi için bilemezse Yiğit sordu diye söylüyorum zaten
 
Reactions: Yiğitt
Teşekkür ederim canım benim, beğenmene sevindim. Genel olarak dobra, doyurucu ve doğru yanıtlar verdim. Üzerine alınan alındı, güzel bir bölüm oldu.

Seni biliyorum zaten. Her şey beklediğim gibi olmuş. Ama ortada hiç bir şey yokken boş yere saldırılması rahatsız etti. Sanki kötü niyetle yapılmış gibi lanse edilip, ortamı germelerine tepki gösterdim. Bu formatı ayakta tutmak için çaba sarf eden @mrt-06 'nın emeklerine üzülüyorum. Bu tarz programlarda kalmazsa ortada her ağ kim daha yakışıklı kim daha başarılı kim daha iyi etkinliklerinden başka bi şey kalmayacak forumda.



Program ilk kez yayınlanıyor? Ne tür bir ısıtılıp önümüze sunulma olayı yaşandı? Daha önce ki itiraflar konusunda seni pek görmezdim. Olaylara uzak olduğunu düşünüyordum. Gizli gizli takip etmene şaşırdım. Hee takip etmedim bana aktarıldı diyorsan o başka tabi.

Bunu azarlar biçimde değilde, 'forumun istediği gibi' daha sakin bir dille dile getirilebilirdi. Benim, çiğdem'in gitmem gelmem dışında itiraflar yapılmıyor. Başkalarının eksiği yada yanlışı varsa bunu dile getiriyorlarsa belkide sıkıntıyı başka yerde arıyorsundur.
 
Reactions: mrt-06 and Yiğitt
Daha önceki itiraflar konusunda görmemen çok da tuhaf değil sanki çünkü foruma kesin olarak şubat ayında dönmüş olabilirim ondandır belki

Bu itiraflar konusunu Revan açtığı zaman vardım son iptal olduğu programı da biliyorum ve o konuya da yorum yazmıştım. Konuyu açan arkadaşları kötüleme gibi bir amacım yok olmaz da zaten ama bu itiraflar konusunda benim ayar olduğum bir şey var. Herkes herkesi sevecek diye bir şey yok. Ama bu SGAT konusu da Sherlock konusu da çok konuşuldu artık tadı kaçtı sürekli iğnelemek hoş değil bu şekilde haklı da olunsa haksız duruma düşülür ve dışarıdan bu durum aşırı itici duruyor.
 
Tanıtım konusuna baktım, orada "Bana olumlu olumsuz eleştiri olsa dahi itiraf gelince yayınlanmasını istemiyorum" deseydin keşke açık açık. Benzer bir ifade kullanmışsın ama onu bu şekilde anlamam mümkün değil, "dikkatli okuyacağım" demişsin. Ben de cevap olarak " bazı cevaplarda forumdan isimler de doğal olarak geçebilir " yazmışım, ee ona da cevap vermemişsin. Diğer arkadaşımız da 3.kişiler hakkında o kişilere soracaksın diyor, tanıtım konusunda bu fikri söyleyebilirdi. Ben haşa peygamber miyim sizin aklınızdakileri okuyacağım?

Artık bilemiyorum işiniz var mı yok mu, açtığımda konudaydınız ve 5 sayfa sonra dile getirdiniz. Siz sert bir şekilde yazınca ben de pısırık yazacak değilim.
 
Çok teşekkür ederim.
 
Neye göre kime göre itici? SGAT konusunda sonuna kadar haklıydım. Sonuna kadar haklı olduğum bir şeyi de sonuna kadar bağıra bağıra her yerde söyleyebilirim, kimseye hesap verecek halim yok. Kimsenin haddine de değil neden söylüyorsun demek. SGAT yaptığı şeyler sonucunda yönetimden atıldı, çok da doğrusu oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler iletebilirim. Sherlock konusunda benim onunla bağlantım da yok, ilgim de yok, şahsi problemim de yok. Soru soruldu diye yanıtladım, çok da umrumda değil lafını yapmak. Sen sevmiyorsun diye ya da ayar oluyorsun diye yıllardır süregelen formatın da değişecek hali yok.