@mrt-06 çok güzel düşünmüşsün. Bu format öldürülmemeli. Bi şekilde yaşatılmalı. O yüzden bu adımını taktir ediyorum.
@Yiğitt 'de beklediğim gibi dobra dobra yorum yapmış. Yakışan olmuş. Kimseyi rencide etmeden, sadece kişisel sorular sorarak olayı toparlamışsın. Emeğine sağlık.
İtiraflarda kişisel sıkıntılarımdan dolayı yer alamadım. Zaten kimin ne olduğunu bilen biriyim o sebeple kimseye soru sormak yada arkasından konuşmak istemiyorum. Basit hırslar ve ufak primler için senin gibi birini karalamaya çalışanlara görünce çok üzülüyorum. Forumun en favori üyesi seçilmiş, adminliğin ile forumu uzun süre ayakta tutmuş kabiliyetli birisin. Ama ortada fol yok yumurta yokken sana tepki göstermeleri gerçekten rahatsız edici. Özellikle hiç bir konuda itiraz etmeyen bir adminin gelip konuna olmamış atması emeğe saygısızlıktır. Bu tavırdan çok rahatsız oldum. Seni yoracağı için tekrar düşün derim bu konuyu.
Ayrıca bu forumda kimse kimse hakkında fikir belirtmeyecekse,
@xdragxx 'inde programı tepki görmeli. Çünkü orada anonim sorular sorulabiliyor ve 3. Şahıslar dahil edilebiliyor. Buda tartışmaya yol açar. Ama sırf programın adını manipüle edenler yüzünden emeğine yazık oluyor. Konuda ki tepkileri görünce çok üzüldüm yazık olan emeklerine.
Tekrardan emeğine sağlık arkadaşım.