TVen İtiraf Ediyoruz 90.Bölüm - Konuk: Yiğitt

SON BİR GENEL MESAJ YAZACAĞIM, DAHA DA YAZMAYACAĞIM.. Bu forum nasıl bu halde geldi? Genel olarak ya sorun bende ya da başka bir şey var..

Uzun zamandır gerek İslam dini gerek Hristiyanlık hakkında İncil'i, Kuran'ı okuyorum dinler hakkında araştırma yapıyorum. Aklıma çokça sorular geliyor ve burada da dini bilgisi yüksek insanların olduğunu bildiğim için konu açıp soruyorum, "Tartışma içinde yer almak istemiyorum", "Tartışmayacağım", "Bu konuyu nasıl açarsın" şeklinde yorumlar geliyor. Ben zaten tartışmak için değil fikir almak için konuyu açıyorum.

Bu İtiraf konusunda da illa tartışma çıksın diye açmıyorum, amaç "tartışma" değil. Onca uyarı yaptım geçen hafta bana açıkça geçen hafta söyleseydiniz bu uyarılara göre çok daha güzel bir program çıkartırdık. Konudan olmadı yahu özelden fikir söylemek bu kadar zor mu?

"Tartışma" olayını öyle kafanıza takmışsınız ki en ufak şeyde "kaos", "tartışma" kelimeleri kullanılıyor, eskiden bu forum böyle değildi. Çok daha rahat kendimi ifade edebiliyordum/duk.
 
Atacan şu formatın bu halinin iptal olan halinden pek bir farkı yok sitemimiz bunaydı. İlk elin günahı olmaz sen de format bu şekilde devam ederse kaos çıkabileceğini görmüş oldun. Benim şahsi düşünceme göre arası bozuk olan kişilerle alakalı sorular gelirse bunu o kişiye de belirt senin hakkında böyle bir soru geldi küs olduğun, tartıştığın adam da cevapladı diye. Yoksa bu formatın da öbür formattan pek bir farkı kalmayacak.
İyi geceler herkese konudaki bu cidden artık son mesajımdı
 
Yanlış anlıyorsun bence ve fazla uzatmak istemiyorum.
Ozaman bundan sonra ismim hiç bir şekilde geçmesin. İsterse Dosi çok iyi diye yazsılsa onunda yazılmasını istemiyorum.
İyi geceler
 
Aykut benim sayfalardır yazdığım konu şu, tanıtım konusunda formatı anlattım. O gün bana konudan olur veya özelden herhangi bir uyarı gelmedi. Benim aklıma gelmedi sizin aklınıza geldiyse o hafta söylenseydi bugün böyle olmayacaktı. O dediğin sistemi geçen sayfalarda veya özelden dedim gayet mantıklı bundan sonra sorarım.
 
Reactions: Yiğitt and xdragxx
Yanlış anlıyorsun bence ve fazla uzatmak istemiyorum.
Ozaman bundan sonra ismim hiç bir şekilde geçmesin. İsterse Dosi çok iyi diye yazsılsa onunda yazılmasını istemiyorum.
İyi geceler
İşte sayfalardır demek istediğim buydu, iyi geceler.
 
Şunu da söyliyim dışardan alıngan mı duruyorum bilmiyorum ama alındığım bir nokta yok. Yazılanlara cevap veriyorum sadece.
 
Mükemmel açılış oldu, emeklerine sağlık canım. Beni de ilk bölüm konuğu seçtiğin için de teşekkür ediyorum.
@mrt-06
 
Reactions: mrt-06
Üstüme alındım bu mesajı. Ben sana niye actın böyle bir konu minvalinde sormadım. Yıllardir sorulan sorular ve bir farklılığının olmasından, araştırmak istenıldiğinde zaten cevap bulabileceğin bir soruydu. Fikrini alacğin kişiler de sana yine link atacak anlamında söylemiştim.

Yanliş anladıysan k.bakma. Anlatamamişimdir. (gerçi aynı şeyi yazıdım ama neyse)
 
Kişisel algılama abicim genel tutumu eleştiriyorum..

Mükemmel açılış oldu, emeklerine sağlık canım. Beni de ilk bölüm konuğu seçtiğin için de teşekkür ediyorum.
@mrt-06
Asıl ben teşekkür ederim.