TVen İtiraf Ediyoruz 89.Bölüm (9.SEZON)

Formatı Beğendiniz Mi?

• Evet

Oy: 20 87.0%
  • Hayır

Oy: 3 13.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
Ayy şükür sonunda ankete isim yazmadan bişeyler yapılacak:A:A Geçen BŞB'de aynı taktikle yaptiğim ankete itiraz etmişlerdi (dümdüz dm at millete diye:F:F ne alakaysa)

@mrt-06 Ama yine düzen huzur kalmayacak:A Neyse ki kişinin tercihine göre itiraflar kalacakmiş:A Çok kaoslu olmayacak:A başarilar :bhr:

• Harika
  • İlginç
Reactions: mrt-06 and Yiğitt
Ayy şükür sonunda ankete isim yazmadan bişeyler yapılacak:A:A Geçen BŞB'de aynı taktikle yaptiğim ankete itiraz etmişlerdi (dümdüz dm at millete diye:F:F ne alakaysa)

@mrt-06 Ama yine düzen huzur kalmayacak:A Neyse ki kişinin tercihine göre itiraflar kalacakmiş:A Çok kaoslu olmayacak:A başarilar :bhr:
Benim konuk olduğum bir programda kaos olmayacağını düşünüyor musun cidden? :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Eline sağlık @mrt-06 çok çok iyi bir hal almış.
Kafama şu kısım takıldı:
Program içerisinde geçen herhangi bir sözden rahatsız olan anında program moderötüne bildirerek kaldırabilecek.
Ozaman ister istemez konuk harici kişilerinde bahsi olumlu veya olumsuz geçecektir.

Benim bu konudaki hassiyetimi biliyorsun, dolaylı yollardan da laf yiyen biri olduğum için daha dikkatli bir okuyucu olacağım ama senin bu tarz durumların önüne geçeceğinden de eminim 😊
Hayırlı olsun yeni format 🤗
Teşekkürler, konuklar forumdan olduğu için bazı cevaplarda forumdan isimler de doğal olarak geçebilir diye, 3.kişiler rahatsız olmaması amacıyla ekledim o uyarıyı da. :D

Yeni format çok güzel düşünülmüş, @mrt-06 seni düşünüyorum deyince de geldim hemen. Öncelikle dobra birisi olduğumu herkes bilir, olabildiğince samimi ve uzun cevaplar vermeye çalışacağım.

İstemediğim soruları cevaplamam, sonra laf edilmesin başta. Öyle anlaştık yapımcıyla. :A

Hayırlı olsun ve bol reytingi olsun. :bhr:
Teşekkürler, inşallah. :Z

• Harika
  • Beğendim
Reactions: Yiğitt and Dosi

Teşekkürler, inşallah kötü geçmemesi dileğiyle diyelim. :bhr:

• Harika
Reactions: Forumdash
Buda eskisine göre bayağı bir üst level olmuş.
Tebrik ederim @mrt-06 , Umarım ilgi yüksek olur. İlerleyen dönemlerde konuk olmakdan memnuniyet duyarım.

Kolay gelsin.,
Hayırlısı olsun .
Başarılar.

• Harika
Reactions: mrt-06
89 da bu bölüm olsun mu. :A :bhr:
Kafama niye domates kafa attın :A rakamları severim ve o mesajı görünce yazıverdim :A
Tamam bu da 89 olmuş olsun :A

Bölüm nezaman? Şöyle bi çay eşliğinde izleyelim ilk kez :A Ahmed'in sohbet kısmı iyiydi. İtiraf altında rahat bir bölüm görmek istiyorum ama @Yiğitt varsa düz bir program olmaz gibi :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt and mrt-06
Kafama niye domates kafa attın :A rakamları severim ve o mesajı görünce yazıverdim :A

Bölüm nezaman? Şöyle bi çay eşliğinde izleyelim ilk kez :A Ahmed'in sohbet kısmı iyiydi. İtiraf altında rahat bir bölüm görmek istiyorum ama @Yiğitt varsa düz bir program olmaz gibi :A
@Aserat da böyle yapıyor tahammül edemiyorum hatalarımın yüzüme vurulmasını. :A

Daha itirafları bekleyeceğim, 1 haftaya çekeriz herhalde. :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Aserat

Laflarımdan herkes nasibini alsın istiyorum dur bakalım neler karıştırabilirim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@Aserat da böyle yapıyor tahammül edemiyorum hatalarımın yüzüme vurulmasını. :A

Daha itirafları bekleyeceğim, 1 haftaya çekeriz herhalde. :A
Ya dur enler listesinden bu yana kendimi kaybettim. Detaycılığım dip yaptı. Profilimde kurşun dökmüştüm gördün mü? O günden sonra toparlamaya başladım ama şimdide güzellerin anketi dalgın yaptı beni :A bu tarz dikkat kısımlarımı çok görmeyin :A
Gün olarak belirledi mi? Çarşamba perşembe seçme. Ogünler çok aktif olamıyorum akşamları :A :A
Laflarımdan herkes nasibini alsın istiyorum dur bakalım neler karıştırabilirim. :A
Lafını esirgemeyen her yerden taş atansın zaten :A ama tabi sen de haklısın. Bir süredir yoktun, birikmiştir birşeyler ama forum sakin bu ara. Millet anketlerle meşgul :A

Ya dur enler listesinden bu yana kendimi kaybettim. Detaycılığım dip yaptı. Profilimde kurşun dökmüştüm gördün mü? O günden sonra toparlamaya başladım ama şimdide güzellerin anketi dalgın yaptı beni :A bu tarz dikkat kısımlarımı çok görmeyin :A
Gün olarak belirledi mi? Çarşamba perşembe seçme. Ogünler çok aktif olamıyorum akşamları :A :A

Lafını esirgemeyen her yerden taş atansın zaten :A ama tabi sen de haklısın. Bir süredir yoktun, birikmiştir birşeyler ama forum sakin bu ara. Millet anketlerle meşgul :A
Yok görmedim ben de birkaç haftadır varla yok gibiyim sınavlardan dolayı. :A Günü muhtemelen Cuma olur, o günü seviyorum. :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Angelica