TVen İtiraf Ediyoruz 82.Bölüm

Bugüne Kadar Okuduğunuz Kitap Sayısı?

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ms sonuclarını pazar açıklayın @Harunnn60 hem pazartesi tahmini bir süreye göre konuyu yine size paslayabilirim pazar açıklayın :A @serhatt @xemrexxx @sokak sanati

İllla biri ertelenmesi gerekiyorsa bürokrasi gereği daha güçlü yani daha reytingli olan MS değil, kaostan, kinden ve nefretten başka bir amaca hizmet etmeyen itiraf programının ertelenmesi daha doğru olurdu katılımcı sayısının da fazlalığını göz önüne alırsak :A

• Beğendim
Reactions: Çiğdem
Cumartesi dedik millete cnm şimdi ertelersek millet sinirlenebilir :A
Pazar de yeni konu açarız.
Şimdi itiraflar Pazar olursa Atacan reyting açısından sıkıntı yaşayabilir ama ms her türlü coşuyor. :A

Senin dediğin gibi de olabilir yetkililer konuşup anlaşsınlar aralarında :A
Ben pazarada yaptırabiliriz demiştim duruma göre ben cuma günü en geç modemim yapılır sanıyordum yarın foruma hiç girmeyebilirim 3-4 günde 4 gb yemiş 2 günde 2 gb uçar gider benim pazartesi net bilgi alıp öyle hareket etmem lazım sonucu sunmasamda benimde konuda destek olmam iyi olur :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
İllla biri ertelenmesi gerekiyorsa bürokrasi gereği daha güçlü yani daha reytingli olan MS değil, kaostan, kinden ve nefretten başka bir amaca hizmet etmeyen itiraf programının ertelenmesi daha doğru olurdu katılımcı sayısının da fazlalığını göz önüne alırsak :A
Yaa tabi şimdi iki konuda yanı itiraflarda 1 gün rahatça konusulsun ama ben kendi durumumdan dolayı dedim yarın hiç girmesem kalanı pazar sonuclarda harcasam iyi olur birde pazartesi duruma göre @Harunnn60 la açtırırım eğer bir yapılma durumu olursa ben tekrar gelirim benim bir pazartesiyi görmem lazım yanı :A @Bully @Harunnn60

Yaa tabi şimdi iki konuda yanı itiraflarda 1 gün rahatça konusulsun ama ben kendi durumumdan dolayı dedim yarın hiç girmesem kalanı pazar sonuclarda harcasam iyi olur birde pazartesi duruma göre @Harunnn60 la açtırırım eğer bir yapılma durumu olursa ben tekrar gelirim benim bir pazartesiyi görmem lazım yanı :A @Bully @Harunnn60

O konuda tabi haklısın, net problemi pazar gününe çözülmüş olacaksa bir gün daha beklemekten zarar gelmez ama şimdi kesin karar alınması gerekiyor zira tam şarkıları dinleyip puanlayacaktım ki Pazara ertelenmesi söz konusu olunca o ertelenme ihtimalinden doğan tembellikten dolayı ben de dinleme işini yarın geceye bırakabilirim karar size kalmış :A @Çiğdem @Harunnn60 @kerem

• Beğendim
Reactions: Çiğdem and kerem
Yarışmacılar Cumartesi isteyebilir, senin durumun var, itiraflar var bilemiyorum konuşulacak orta yol bulunacak artık :A Bir taraf mecbur fedakarlık yapacak :A Aynı gün yayınlanmaları zor :D

Sen durumunu, bu dediğini yarışmacılara da açıklarsan onlar da ikna olabilirler belki Pazar yayınlanması konusunda :A

• Beğendim
O konuda tabi haklısın, net problemi pazar gününe çözülmüş olacaksa bir gün daha beklemekten zarar gelmez ama şimdi kesin karar alınması gerekiyor zira tam şarkıları dinleyip puanlayacaktım ki Pazara ertelenmesi söz konusu olunca o ertelenme ihtimalinden doğan tembellikten dolayı ben de dinleme işini yarın geceye bırakabilirim karar size kalmış :A @Çiğdem @Harunnn60 @kerem
İlk dün yarın sonuçları açıklayacağız dedik, çok uzadı. İtiraflar ertelenebilir. Zaten yarına yetişmez. Geçen hafta da @mrt-06 geç başlatmıştı. Şimdi de yapabilir. :A

İlk dün yarın sonuçları açıklayacağız dedik, çok uzadı. İtiraflar ertelenebilir. Zaten yarına yetişmez. Geçen hafta da @mrt-06 geç başlatmıştı. Şimdi de yapabilir. :A
Yarışmacılar Cumartesi isteyebilir, senin durumun var, itiraflar var bilemiyorum konuşulacak orta yol bulunacak artık :A Bir taraf mecbur fedakarlık yapacak :A Aynı gün yayınlanmaları zor :D

Sen durumunu, bu dediğini yarışmacılara da açıklarsan onlar da ikna olabilirler belki Pazar yayınlanması konusunda :A
Vlla ben pazar olmasını hem @mrt-06 hemde kendi açımdan daha uyucak bana karar @Harunnn60 a kalmıs açıklarsa sonuclarda olmaya çalısırım ama ayrı ayrı üyeler ilgilenseler daha iyi olur bu programlarla mantıklı değil aynı anda olması bilemedim vlla :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Sen şarkını oyla bu gece :A @Harunnn60 -15 Verirse bişi diyemeyiz cumartesi sunarsa :A :A :A @kerem @Bully

• Güldürdün
Vlla ben pazar olmasını hem @mrt-06 hemde kendi açımdan daha uyucak bana karar @Harunnn60 a kalmıs açıklarsa sonuclarda olmaya çalısırım ama ayrı ayrı üyeler ilgilenseler daha iyi olur bu programlarla mantıklı değil aynı anda olması bilemedim vlla :A
@Harunnn60 Pazar günü geceye kadar çalışıyor, o zaman hiç olmaz. :A

Ha itiraflar yarına yetişemez. Daha şimdi ilan verdi. :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Yarın gündüz bizimkilerin telinden dinlemeye çalısırım bilmediklerimi bildiklerime zaten gerek yok oylayabilirsem faceden atarım @Harunnn60 a @kerem :A Gerçi benim oylarım bişi etkilemiyor ama olsun :F

• Güldürdün
Ona göre akşam girmicem zaten 1 gb gitmiştir herhalde böyle forum türü resimli yerlerde dolaşmamam lazım sadece geceleri biraz girdim halde gitmiş işte :F
Bence gir, yarın açıklarız Harun'la. Pazar günü ikiniz yoksa benim başıma kalır o zaman. :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy