Ya da üçüz dingiller.Kıskananlar çatlasın.
Muhteşem üçlü diyeceksin.![]()
Ya da üçüz dingiller.Kıskananlar çatlasın.
Muhteşem üçlü diyeceksin.![]()
@Harunnn60 @sokak sanati lütfen bu mesajı şikayet edin, tarafsız yönetimimiz cezayı kessin.Ya da üçüz dingiller.Alıntı: Recep İvedik.
![]()
Vay beeeeeee
Fav10'da kartlar yeniden dağıtılıyor.Vay beeeeeee
Hadi bakalım izleyip göreceğiz.Fav10'da kartlar yeniden dağıtılıyor.![]()
Ankete oy veresim gelmiyor...Yorumlarınız bekleniyor ve ankete oylarınız.@cookies @turkuazz @Maskeli Fedai @dreamy @MEnes @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz @Polat Şaşmaz @emreemreu
Sağol canım.@mrt-06 Atacan kardeşim eline sağlık bu arada. 4 5 gün olmuştur foruma gelmeyeli konuyu da sıcağı sıcağına göremedim tabi.İtiraflarda çok da yeterli malzeme yokmuş 1 2 tanesi hariç.
![]()
itirafı kendisi mi yaptı diyorsunBunu Ozansoy'dan başkasının yazacağını düşünmüyorum. Öyle pek dikkate aldığım
birisi değil
İTİRAF1
serhatt emre ozansoy'un yükselişini neden çekemiyor? kendisine rakip geldi diye mi bu kıskançlık? tüm konuları sen mi açacaksın? tüm hitleri sen mi alacaksın? kıskançlıktan artık konularda saldırmaya da başladı ama alışacağını düşünüyorum
(ANONİM)
Bu haklı.
İTİRAF2
Yiğit'in emekli olması isabetli bir karar oldu. Konularda kendi istediği mesajları yazacak karşıdaki cevap verince şikayet edip ceza verecek, her türlü cazgırlığı yapıp karşısındakine müsade etmeyecek... Böyle yıllarca sürdü saltanatı, şimdi hak yerini buldu emeği geçenlere teşekkürler. Kavgayla bir yere varılamıyormuş demek ki.
Bu o kadar haklı ki içimdekileri yazmış. Bu forumu kim bu hale getirdiyse...
İTİRAF3
Forumda son 3 yıldır bir eşcinsellik furyası koptu gidiyor! Mesajları okuyamaz olduk... Paylaşılan açık saçık fotoğraflar, yazılan ahlak sınırlarının üzerindeki mesajlar, erkeklerin birbirine yazdığı o dehşet verici mesajlar! Bu forum nasıl bu hale geldi? Nasıl bu kadar kötü duruma düştü? YAZIK YAZIK YAZIK (ANONİM)
Yarın akşam ms sonuçları var kardeşim nasıl olacak@DarkLegenD @xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @gözlemci @Harunnn60 @turkuazz @sokak sanati @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @MEnes @ozmoturk @YıldırıM @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz @pompy @bazinga @Polat Şaşmaz @Forumdash @Bully
Yarın akşam yayınlanacak bölüm için özelden ya da Whatsapp'tan itiraflarınızı bekliyorum..
Pazar'a sakla en iyisi.@DarkLegenD @xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @gözlemci @Harunnn60 @turkuazz @sokak sanati @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @MEnes @ozmoturk @YıldırıM @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz @pompy @bazinga @Polat Şaşmaz @Forumdash @Bully
Yarın akşam yayınlanacak bölüm için özelden ya da Whatsapp'tan itiraflarınızı bekliyorum..
@DarkLegenD @xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @gözlemci @Harunnn60 @turkuazz @sokak sanati @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @MEnes @ozmoturk @YıldırıM @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz @pompy @bazinga @Polat Şaşmaz @Forumdash @Bully
Yarın akşam ms sonuçları var kardeşim nasıl olacak![]()
Ms sonuclarını pazar açıklayın @Harunnn60 hem pazartesi tahmini bir süreye göre konuyu yine size paslayabilirim pazar açıklayınPazar'a sakla en iyisi.![]()
bence uyarmıştım irlandaya giden birisi lanetlenemez diye bunun hesabını sorman gerekiyorMs sonuclarını pazar açıklayın @Harunnn60 hem pazartesi tahmini bir süreye göre konuyu yine size paslayabilirim pazar açıklayın@serhatt @xemrexxx @sokak sanati
Şimdi itiraflar Pazar olursa Atacan reyting açısından sıkıntı yaşayabilir ama ms her türlü coşuyor.Ms sonuclarını pazar açıklayın @Harunnn60 hem pazartesi tahmini bir süreye göre konuyu yine size paslayabilirim pazar açıklayın@serhatt @xemrexxx @sokak sanati
Cumartesi dedik millete cnm şimdi ertelersek millet sinirlenebilirMs sonuclarını pazar açıklayın @Harunnn60 hem pazartesi tahmini bir süreye göre konuyu yine size paslayabilirim pazar açıklayın@serhatt @xemrexxx @sokak sanati