TVen İtiraf Ediyoruz 81.Bölüm

Hangisinin sesini daha çok beğeniyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    22
O grupta olan biri anlatmıştır zaten sana
Kendisinde o potansiyel var

Geçen seferde bunu yapmıştın. Senle alakası olmayan bir şeyi sırf @denizz19 'ı savunmak için atlamıştın. Yine aynısını yapıyorsun. Art niyet aramaya başlayacağım.

Ben o gruptan çıktıktan sonra konuşmadım kimseyle. Böyle aktif olduğunu da bilmiyordum. Ama insanların arkasından konuşmak, çekiştirmek gibi özelliği olan kişilerin potansiyeline daha korkunç değildir o kişinin potansiyeli.😉 😉

Tatlım senden başka forumu kandıran olmadı böyle sahte biyografilerle

Harbiden o itirafta ki bu turunçgil değilse kim acaba? Böyle sahtekarlığa başvuran başka biri var mı yönetimde şuan

Deniz benim arkadaşım ister savunurum ister savunmam. Buna kimse karışamaz. O benim arkadaşım çünkü. Nasıl zamanında olaylar olduğunda “beni forumda şu isimler savundu” diyorsan ben de Deniz’i savunurum aynı hesap. Kimin yetiştirdiğini de adım gibi biliyorum.
Boşa art niyet arama. Arkadaşımı savunuyorum.

Ha Deniz’in yaptığı iyi bir şey mi, değil ama kendisi de belirtmiş bunları senin yüzüne de demiş yani

Reactions: denizz19
Çakallık peşine düştün yine neyse kendi kendine takıl bu kindar ruhunla
)

Kara çocuğum benim canımsın sen ama boşver açıklama yapma anlamıyor ben çok söyledim bir şeyleri ama aynı tas aynı hamam yıllardır
benim için sizin dışınızda kimse yok forumda. Kimseyle sorunum yok ama inanmıyorlar. Benim asla iyileşmeyeceğim bir kişi var bu forumda zaten sen de biliyorsun kim olduğunu. Doğu'nun ölüm haberi sonrası çok gereksiz şeyler olduğunu gördüm birçok şeyin bu sebeple ne desem ne söylesem yine çıkarlarım için öyle söylediğimi sanacaklar salla gitsin
)

Kütüğe bi git o zaman adını test için.

Şu açıklaman ile tavrını belli etmen iyi oldu. Çünkü seninle bi çok konuda hem fikirim, seni severim yalanlarını duymaktan sıkılmıştım.😉

Deniz kendi yaptıklarını savunabilecek biri. Daha öncede şuan arasının kötü olduğu bi çok kişi onu savunmuş ve sonu kavga ile bitmişti. Aynıcümleleri okuyor gibi hissettim ama sana tavsiyem senin adım geçmedikçe benden alıntı yapma yoksa zarar ziyan bilançon artar.

Bırak isteyen istediği gibi düşünsün. Dediğin gibi gereksiz yere yaşanıyor bir sürü şey. Yarın öbür gün gidecez forumdan. İyi hatırlanmak önemli.

Yalan veya doğru, inanmak sana kalmış. Benim senle bu zamana kadar bir problemim tartışmam oldu mu? Olmadı. En son Harun’la tartıştım onda da sen alıntıladın. Ben yine sana seninle sorunum yok dedim. Hala da diyorum ama sana yalan geliyorsa yapabileceğim hiçbir şey yok.

Seni harbiden iyi pohpohlamışlar cidden kendini forumun kralı falan sanıyorsun. Yok zarar ziyan bilançon artar falan. Sen beni tehdit edemezsin. Hiçbir şey yapamazsın zaten senin vereceğin zarar ne olabilir ki
Bence az dizi izle oradaki entrika yapan kötü karakterlere özene özene boş tehditler savuruyorsun

Bırak isteyen istediği gibi düşünsün. Dediğin gibi gereksiz yere yaşanıyor bir sürü şey. Yarın öbür gün gidecez forumdan. İyi hatırlanmak önemli.
Aman benim hayatıma iki güzel adamı reelde kattı. Daha ötesi yok kimin ne düşündüğünün.

Çakallık yollarını ezbere biliyorsun tabi hemen anlamışsın hangi yolda olduğumu.

Seninle dalga geçmek dışında konuşmam olaz anla bunu artık.
Uzattın yine tamam sen dalga geç.

Reactions: Özgür
Kahkaha attım
Özgür İstanbul'a gelince koruma tut kendine

Reactions: Özgür
Ankete ise Klarnet dedim. Galiba beni o bir anda yükselişler daha çok etkiliyor.

Yok anlaşıldı sen yine haddini bildirdiğim günlere dönmek istiyorsun
Seninle iyi muhabbet kurulmaz şu an onu anladım. O sebeple yine karşında aynı Deniz var. Çocukken ağır bir travma mı geçirdin bilmiyorum ki
Sen o küçümsemeye çalıştın Özgürün tırnağının ucu olamazsın. Sen kraldan çok kralcı gibisin bence gerçi sende de hata yok seni bu günlere getiren pohpohçuların utanmalı güzel eğitemediler seni

Evet seviyordum senle hiç sorunum da olmadı dedim. Gülüp eğlendik de ama Deniz daha yakınım. Elbette savunurum, savunmak istersem. Bu arada aptala anlatır gibi anlattım umarım anlamışsındır lafınla ne kadar seviyesiz olduğunu belli ettin aynı zaman da benim de ne kadar haklı olduğumu. Ne sanıyorsun kendini sen Bihter falan mı böyle laflar ediyorsun

Boşuna sevmişim seni, sevilecek bir yanın da yokmuş. FOX, Survivor muhabbetlerimiz falan hepsi için pişmanım.

Aman istediğin kefeye koy senden mi korkacam.
Seni değil kral gibi bundan sonra anca Gül Ağa gibi olarak görürüm.
Hadi git de biraz daha poh pohlasınlar seni belli ki gazla çalışıyorsun