Whatsapp'dan yazdı geçen kaç bölüm SPN izledin diye.Çakma karadenizli kendini ele verdi durumu oluştuZaten onun yanında benim bir tanıdığım var supernatural izlettirme görevi vermiştim ona söyliyeyimde bir sopalasın çakma karadenizli adminimizi@xemrexxx
Yeni bölüm ibaresini kaldırdım birde evvelden yayınlanan itiraflar konularını inceledim başlıklarını düzeltince bu bölümün 81.bölüm olduğu ortaya çıktı.Başlık niye değişti @mrt-06
Desene kaos is coming.Yeni bölümümüz bu CUMA, itiraflarınızı forum özel mesajdan ya da Whatsapp'dan gönderebilirsiniz.
@DarkLegenD @xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @gözlemci @Harunnn60 @turkuazz @sokak sanati @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @MEnes @ozmoturk @YıldırıM @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz @pompy @bazinga @Polat Şaşmaz @Forumdash
Umarım bu bölüm sakin geçecektir.Desene kaos is coming.
Yeni bölümümüz bu CUMA, itiraflarınızı forum özel mesajdan ya da Whatsapp'dan gönderebilirsiniz.
@DarkLegenD @xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @gözlemci @Harunnn60 @turkuazz @sokak sanati @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @MEnes @ozmoturk @YıldırıM @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz @pompy @bazinga @Polat Şaşmaz @Forumdash
Hiçbir itiraf bölümünün sakin geçtiğini görmedim benUmarım bu bölüm sakin geçecektir.
WP mi?Yeni bölümümüz bu CUMA, itiraflarınızı forum özel mesajdan ya da Whatsapp'dan gönderebilirsiniz.
Foruma birkaç gün girmemem lazım o zaman.Yeni bölümümüz bu CUMA, itiraflarınızı forum özel mesajdan ya da Whatsapp'dan gönderebilirsiniz.
@Çiğdem ablamla abla kardeş geçiniyoruz nifak sokma.
Sadece benim gelirimle geçinmek olmaz kendi ekmek parasını kazanacak böyleMS'yine geçer umarım bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?