mağdur olmasındaO tablo işi bende artık. ÇOCUĞUN biri etkinlikte 2 tablo çizdi diye, şikayet konularında 3-5 yorum yaptı diye forumun reisi sandı kendini ama aslında olan Berat Albayrak
mağdur olmasındaO tablo işi bende artık. ÇOCUĞUN biri etkinlikte 2 tablo çizdi diye, şikayet konularında 3-5 yorum yaptı diye forumun reisi sandı kendini ama aslında olan Berat Albayrak
Şu avatarın muazzamBir gün herkes benden izin isteyecek. İzin istemeden yükselmeye çalışanlar mundar olur biliyorsunuz mevzuyu
Bazılarınİn kendilerine bu forumun anahtarı verilmiş gibi davranmasına gelen yüksek tepkiyi şiddetle destekliyorum.Ozan bile üyeler ile bu şekilde konuşamazken, kendileri ne cüretle konuşuyordu anlamış değildim. İyi oldu. Bu tip insaları dışlayın toplumdan.😉
Şu avatarın muazzam
Yok bıraktım hayatı sıfırladımSağol da sen hala sınavlara mi hazırlanıyorsun
Birbirimizi kırbaçlıyoruz
Sokaksız zaten olmaz yaşama sevinci@sokak sanati Hayatına heyecan getirir biraz
Yok bıraktım hayatı sıfırladım
@sokak sanati Hayatına heyecan getirir biraz
Ben karışmıyorum öyle şeylere@ozgur2113 napiyor
Kardeşim ben etikette her ismi görmek mi zorundayım? Lütfen spoiler içine alır mısın??? bak spoiler içine al diyorum hadiii !! @sokak sanati @Yiğitt@xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @gözlemci @Harunnn60 @turkuazz @sokak sanati @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @MEnes @ozmoturk @YıldırıM @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz @pompy @bazinga @Polat Şaşmaz @Forumdash
Haddini bil, eski kavgacı dilimi ortaya çıkarıp herkesi tek tek gönderdiğim günlere dönmek istemiyorum... @mrt-06 almıyorsun spoilere, ben destekçinim.Kardeşim ben etikette her ismi görmek mi zorundayım? Lütfen spoiler içine alır mısın??? bak spoiler içine al diyorum hadiii !! @sokak sanati @Yiğitt
Benim hafıza problemlerim var. Bakmam lazım.Biz 1. Olmadık mı o yarışmada @Çiğdem)))
Bırak böyle saçmalıklarla kendilerini mutlu etsinler
Avatar vereyim mi sana bak çok seveceksin özelden gönderiyorum?Saçma sapan konuşma
Kardeşim ben etikette her ismi görmek mi zorundayım? Lütfen spoiler içine alır mısın??? bak spoiler içine al diyorum hadiii !! @sokak sanati @Yiğitt
SANANE!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?