TVen İtiraf Ediyoruz 78.Bölüm "YAZ" (Sezon Finali)

Yaz sezonunda en beğendiğiniz bölüm konuğu kim oldu?

• mrt-06 - 22. bölüm

Oy: 5 38.5%
  • sokak sanati - 23. bölüm

Oy: 1 7.7%
  • Billy Kane - 24. bölüm

Oy: 4 30.8%
  • serhatt - 25. bölüm

Oy: 1 7.7%
  • Çiğdem- - 26. bölüm

Oy: 0 0.0%
  • dizi kolik - 27. bölüm

Oy: 2 15.4%

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .
Bence diğer kişi benden daha itici. Yani ben onun o konuda rakibi olamam

@mrt-06 'nın üstüne gidilmiş ilginç şekilde. Ne yaptın yine pis yılan

Tamam canım sen en iyisin
Sana bir şeyleri söylemekten aşırı sıkıldım.

Sen kendini anlat bana bir şey söyleme. Millet seni gömmüş. Bunu ben açık şekilde yapabildiğim için sorun olmaz benimle konuşabilirsin

Harbiden bu kadar önemli mi en favori olmak. Kaç yıldır bu hırs ile katılıyorsun etkinliğe sıkılmadın mi? Sürgünüm ile de yaşadın aynı şeyleri bu seferde başka şekilde yaşıyorsun. Gerçekten sıkıl artık

O itirafları yapan 3 kişi olabilir buna sen de dahilsin o yüzden çok da umrumda değil zaten itiraf yapmanıza da gerek yok la zaten söylüyorsunuz

Aynen çok yoğun dönemden geçiyorum o yüzden bu bölümü bile baya geç yayınladım. Maalesef röportaja yer veremedim, gelecek yaz muhteşem döneriz İnşallah.

Evet bu itiraf baya doğru. O büyük kavgada
Harun Billy çiğdem ve MayısKralı dışında kimse destek olmadı. hepsinden intikam almam gerek bu durumda ama ben sadece kavga etmediğim halde sadece 1 kişiye yüklendim oda şuan mod ve ona ceza aldırdım. Ona kin gütme sebebim ise bana destek olmaması değil bana kavgacı diye iftira atması. Benim üstüme zaten gelen 5-6 üye varken gelip benimle ilgili kavgacı diye konuşup gidiyor. Ortalık sakinleşti, ben gereken işlemleri yaptım, yönetimde dengeleri değistirdim ve sıra ona geldi. Her yerden yükledim ona karşı. Çokta iyi yaptım tüm forum cezasını kesti bu kişiye. En ciddiye alınmayan yönetici yaptım onu.

Bunu kim yazdıysa iyi analiz etmiş beni

Ay dur daha seneye oy toplayacak, sor bakalım başlamış mı hazırlıklara?

Forumun şahısın sen

Ya gerçekten yüzümüze gülüp arkamızdan oynayan çakallar mevcut ya da 3 kişiden olan şüphem doğru

Ben seninle ve arkadaşın ile ilgili itiraf bile yapmam bu saatten sonra. Vadikızıyla oylama hesabım vardı artık içim soğudu ona karşıda zaten yeteri kadar eziyet ettim. İçim soğumalı diye düşündüm. Ben kesin değilim diğer 2 kişi kim bilmiyorum ama Yiğitte değildir. Çiğdem zatn böyle şeyler düşünmez pek başka kim var

Eziyet ettiğini kabul ediyorsun yani
İçinin pis oluşunu ne kadar güzel yansıtıyorsun cümlelerine. Sen kendi düşmanlarını soruştur benimkiler bana.
Bana düşman dahi olamazlar.

Yönetim de artık çok başarılı ve tarafsız. Eskiden belli grubun himayesi altındaydı, şimdi tamamen tarafsız. Fitne fesatı yönetim çözecek

Forumda cezasını kesti zaten baksana tepkiye. Hem yönetimden hem forumdan ceza yediler artık cesaret edemezler diyorum ama cahil cesareti bolca mevcut bunlarda. Kiminle dans ettiklerini hala anlayamadılar

Son düzenleme: