S.G.A.T.
Emekli
Yok, gerçekten ben değilim. Ben de yapmıştım ama sonra geri çektim.Ona ne şüphe canım, kesin sen değilsindir.
Yok, gerçekten ben değilim. Ben de yapmıştım ama sonra geri çektim.Ona ne şüphe canım, kesin sen değilsindir.
Ona ne şüphe canım, kesin sen değilsindir.
İtiraf 10'a niye beni karıştırıyorsun canım. Birilerini sıvamışsın işte, kabul et.
Oha, bi' de utanmadan geri çektim diyorsun. Bu yüzsüzce itirafından sonra silahı sana doğrultsam ne yapabilirsin ki?Yok, gerçekten ben değilim. Ben de yapmıştım ama sonra geri çektim.![]()
Onu bunu bilmemde karizman fena düştü, bunu toparlaman lazım. İstersen 3 ay sonra seni öven bir itiraf yapabilirim.Yalnızca seni sıvadığım için seni karıştırıyorum. Seni güzel sıvadım ama, kabul et.
Yok, gerçekten ben değilim. Ben de yapmıştım ama sonra geri çektim.![]()
Hani geceleri laklak yaptiğimizda allem edip kallem edip goygoyun sonu benim ismime geliyorBen ne alakaBenim de adım egolu diye çıktı.
![]()
Olum benim tarzım değil bu, kim olduğunu ben de merak ediyorum.Oha, bi' de utanmadan geri çektim diyorsun. Bu yüzsüzce itirafından sonra silahı sana doğrultsam ne yapabilirsin ki?
Onu bunu bilmemde karizman fena düştü, bunu toparlaman lazım. İstersen 3 ay sonra seni öven bir itiraf yapabilirim.
Oha, bi' de utanmadan geri çektim diyorsun. Bu yüzsüzce itirafından sonra silahı sana doğrultsam ne yapabilirsin ki?
Onu bunu bilmemde karizman fena düştü, bunu toparlaman lazım. İstersen 3 ay sonra seni öven bir itiraf yapabilirim.
Ooo lafa bak, çok kritik.Sen beni eleştiren itiraflar yap, eleştiri içeren itiraflar kendimi geliştirmeme yardımcı olur hem.
Hee ben yaptım.Hani geceleri laklak yaptiğimizda allem edip kallem edip goygoyun sonu benim ismime geliyorHabire lafı sokup gidiyorsun ondan aklıma sen geldin bi an, umarım değilsindir
Hem eleştiri kaldıramıyor da diyorsun
Bütün emareler sende
![]()
Sherlock'tur, kim olacak başka? Özelden gönder, merak ettim. ''silah çeksem ne yapabilir ki'' kalıbını çok seviyorum.Olum benim tarzım değil bu, kim olduğunu ben de merak ediyorum.Benim itiraf eğlenceliydi ama geri çekmeyi karar aldım.
Silah doğrultmaya fazla meraklısın.
![]()
Hadi hadi itiraf et ki program amacına ulaşsınHee ben yaptım.Tutuklayabilirsin.
![]()
Sherlock'tur, kim olacak başka? Özelden gönder, merak ettim. ''silah çeksem ne yapabilir ki'' kalıbını çok seviyorum.
Ben yüzüne diyorum zaten.Hadi hadi itiraf et ki program amacına ulaşsın![]()
Tövbe tövbe. Evet.
Öyleyimdir canım benim.Beni yanlış anlamaya ne kadar da meyillisin.
Ama gıcıklık yapmak için de diyebilirsinBen yüzüne diyorum zaten.![]()
Ahaha ne alaka.
Öyleyimdir canım benim.