TVen İtiraf Ediyoruz 69.Bölüm

@vadikızı günah keçisi ilan edilmiş gibi duruyor.Şu aralar bi benzerini ben yaşıyorum.sınıftaki her olayın başrolünde ben varım ama nasıl ve ne şekilde girdim ne yaptım bilmiyorum mesela.
Sınıfta bi olay oluyor ve sanki bütün olayları ben karıştırmışım gibi ben de patlak veriyor

Diğer itiraflara gelirsek @yatutarsa nınki ilgimi çekti çünkü ben de olabilirim gibi 😱

Bi can geldi birden bire gerçekten A
Hahah öyle ben pozitif enerjiyi iyi dağıtırım

İtirafları uzun zamandır okumuyorum laf atışmaları yapıma uymuyor öyle gözü karar bir bakıyorum bu seferde öyle incelemedim okuyasımda içimden gelmiyor merakta etmiyorum
@Ahmed destek amaçlı katkı veriyorum ama tabi

Sanırım afiş olay olmuş itirafları okumaya gerek yok özeti bu gibi
@Harunnn60 ve @sokak sanati çok uyumlu görünüyorlar komik olmuş
@mrt-06

@mrt-06 @Harunnn60 @sokak sanati @Ahmed

Son düzenleme:
Vallahi vadiyi özledik başlasın ortalığı dağıtacaz

Seren'ciğim ile zaten ruh ikiziyiz. Kendisine bayılıyordum çok uyumlu olmuşuz.

Kaan neden engellemiş iki üyeyi de merak ettim.
Kimsede açıklama yapmıyor.
@Yiğitt @sokak sanati @Çiğdem-
Kaan'la birilerinin arasını bozmuştu galiba yine, Kaan da Facebook falan ful her yerden engelledi.

Hayırdır kardeş, itiraf yapanlardan biri benim. Hangi sıfatla bu atarı yapabiliyorsun?

Seni @Polat Şaşmaz a havale ediyorum o halde

Sessiz sakin diye eziyor millet işte her zMan olduğu gibi çok takmamak lazım egolarını tatmin ediyorlar
Ego tatmin etmek senin işin değil miydi tatlım?

Vadikizi'nin kötü yüzünü bir de ben görseydim keske.
Nasil oluyor, nasil bir sey merak ediyorum
Yakında sen de görürsün, forumda gören kaçıyor zaten. Bully her yerden engelledi, Efe zamanında az yaka çırpmadı, zorla yanaşıyordu falan, sokak sanati üzerinden ortalığı karıştırmaya çalıştı sokak sanati cevabı yapıştırdı, Çiğdem'i kıskanıp belli isimleri dolduruşa getirdi falan filan... Sıra sana da gelecek

Kaşı yavrum, arkandayız.

Kaşı yavrum, arkandayız.

Sen ne hatasını gördün bununda bir anda üstüne gittin. Neyse bana zamanında az haksızlık yapmadı. Ben pası attım sende gol at kurtulalım artık şunlardan.

Forumun huzurunu bozmaktan ban yesin

Sen ne hatasını gördün bununda bir anda üstüne gittin. Neyse bana zamanında az haksızlık yapmadı. Ben pası attım sende gol at kurtulalım artık şunlardan.

Forumun huzurunu bozmaktan ban yesin
Anlatırım bi ara. Bana yaptığı şeyi zamanında Kaan'a Efe'ye falan da yapmaya çalıştı hatırlarsan tutmadı tabi yine. Hiç uğraşamam bu şahısla, gidip milleti dolduruşa falan getirsin benden uzak olsun.

Bana karşıda doldurdu durdu milleti. Onun yüzünden tonlarca açıklama yapıyordum. Neyse ki herkes gerçek yüzünü görmüş.

Cidden öyle şimdi iki ağlar millete sonra profilde mevlana sözleri sonra mağdur edebiyatı be suçlu sen olursun. Valla bu tehlikeyi göze alma bence forumun yeni beni sen oldun. Ben artık uğraşmayınca sana sarmış

Ben gerçekleri açıklama konusunda yorulmam, sonuna kadar arkasındayım. vadikızı iyi gibi görünüp alttan su yürüten biri, bu ortada zaten. Benden uzak olsunlar, ben yaşlandım artık. Kimseyle uğraşamam. Sen gencssin, uğraş.

Bir kere ms konusunda kavga ettik onun dışında hiç kavgam olmadı giderken konuşuyorduk bazı konularda. İtiraflar konusunda başladı ama yine ben en az konuşandım. İhale @Harunnn60 yada sana kalmalıydı.

Niye üstlendin ki

İtiraflarla hiç ilgisi olmayan ve uzaklardan gelen biri olarak rahatlığım şu seviyede.

Bu arada yorumları okurken de şu moddayım kesin bir dille.

Ve evet itiraflara ayrı ayrı yorum yapmaya gerek yok. Klasikleşmiş bir tablo var ortada. 2018'deyiz ve her şey aynı.

Teşekkürlerimi sunuyorum ve eline sağlık @Ahmed diyip bitiriyorum.

Niye üstlendin ki
Laf edenlerden biri de bendim çünkü, hatta ismi vererek itiraf yapan tek kişi benim. Ondan.

Bir kere ms konusunda kavga ettik onun dışında hiç kavgam olmadı giderken konuşuyorduk bazı konularda. İtiraflar konusunda başladı ama yine ben en az konuşandım. İhale @Harunnn60 yada sana kalmalıydı.
kankimle arama sen girdin, sen bozdun aramızı. Benim gibi uysal ve kavgacı olmayan birinin başkalarıyla arasını hep sen bozuyosun.

Yok o lafı başkasına etmiştim ben itiraflara bakarak değil