TVen İtiraf Ediyoruz 67.Bölüm

Yine aynı eleman, geçen hafta olduğu gibi.

Eyvallah güzel kardeşim.

Harbi 21'i kim yaptı ya. Avatarım bile ilk gün gibi, nasıl değişmişim anlayamadım. 😱

MS bitdi.
SOKAK SANATİ İLE DEV TARTIŞMALAR ÇOK YAKINDA!

D ile değil t ile canım..
Ben ms zamanındada çatır çatır kavga ediyordum. Ayrıca strateji zeka işidir forumun en stratejik insanı olarak görüldüğüme göre en zeki insanıda benim hadi öptüm bye

İtiraf etmeliyim ki sokak sanati’nın farklı bir havası var insan bunu hissediyor konuşurken, gerçekte de böyle cool mu?

Beni şımartın böyle harika.

Yıl bazında en çok başrol olan Deniz ve Sokak sanati olmuş kendilerini tebrik ediyoruz
)))))

Ne açıdan?
Cidden merak ettim özelden yaz.

Ama haklısın bu yıl en büyük oyunlar benim üzerimden oynandı.😎

S.G.A.T. ve XanTier bence sevgili olmalı. Çok tatlı olmaz mıydı?
2 uzun boylu, entelektüel, yakışıklı delikanlı.
Yıldırım ve serhatt gündemden düştü, hadi patlatın bir aşk dedikodusu.

Güldüm.

Deniz gidince ardından ne çıkacak cidden merak ediyorum.

Bazı itiraflar çok troll.s.s

Önüm dışında @Ahmed 'in benden bu hafta itiraf istememe sebebide belli oldu çok gelmiş vana itiraf.

Çekemiyorlar.

İtirafların 1i benim.

Çekemiyorlar.

İtirafların 1i benim.

Kesinlikle beni kıskanıyor bu FF. Az orijinal olsunlar bu kadar popüler onlarda olur.

Hangisi? İyi olanlar mı kötü olanlardan mi?
Kesin bitdi yazan türkçe özürlü sensin.

Neyse ms bitmiş canım itiraf yapasım geldi.

İtiraf etmeliyim ki sokak sanati’nın farklı bir havası var insan bunu hissediyor konuşurken, gerçekte de böyle cool mu?

Konuya yorum ve kalp atmayı unutmayın.

Isteğine dislike atan adam gibi adam tabii ki ben

Ben itiraf yapmadım valla sende işine geleni üzerime atıyorsun sende algı yapıyorsun seninde bu insanlara iftira atma yetkin elinden alınsın.
Şov yapıyorsun bildiğin.

Neyse kişi kendinden bilirmiş diyenler doğru diyor. Baksana adam insanlara laf atıp algı yapanları suçlarken asıl aynı suçu kendi işliyor..😎

Tamam haftaya söz itiraf yapacağım iyi sıvamışsın

Son düzenleme:
İtiraf 7 - Atacanım teşekkür ederim düşünmen bile yeter sen yanımda kendi varlığını hissettirdiğin sürece en iyi mutluluk benim için gerisi önemsiz. @mrt-06

İtiraf 11 - Ne dökeceksin gerçekten merak ediyorum bir de niye ben yokken döküyorsun onu da anlasam
Neyse sen dök ortaya gelince birileri söyler illa ki
Ne zırvalayacaksın bakalım

İtiraf 12 - Canım benim yetkiye mevkiye ihtiyacım yok çaylak bile olsam bu forumun temel taşlarından biriyim bu konuda hiç mütevazı olmam genelde görünen köy uzakta değildir
Ama sen eminim yönetim için çıldırıp giremeyen birisin
Ben admin tarafından atılsam da yine o kişi tarafından göreve istemediğim halde alınan biriyim o yüzden sıkıntı yok.

İtiraf 18 - Teşekkür ederim tebrik için

İtiraf 20 - En çok güldüğüm itiraf
@Çiğdem- kız ben sen gibi mi davranıyorum bir yaşıma daha girdim
Bir de sevenimiz yokmuş diye yapıyormuşuz bu sana benzemeyi gerçekten çok düşündün mü bu itirafı yapan kişi

Emeğine sağlık @Ahmed