Saçmalama, işim gücüm yok kendime itiraf mı yapacam? + gerçek hayatta yalnız olduğumu kim söyledi?İtiraf 8 net bir şekilde senin. Evet, bu konuda ciddiyim. Gerçek hayattaki yalnızlığını böyle bastırmaya çalışıyorsun.
Saçmalama, işim gücüm yok kendime itiraf mı yapacam? + gerçek hayatta yalnız olduğumu kim söyledi?İtiraf 8 net bir şekilde senin. Evet, bu konuda ciddiyim. Gerçek hayattaki yalnızlığını böyle bastırmaya çalışıyorsun.
Değil misin?Saçmalama, işim gücüm yok kendime itiraf mı yapacam? + gerçek hayatta yalnız olduğumu kim söyledi?
Sapık, o zaman niye Bili'ye kalp atıyorsun. Kaç kişiyi birden aldatıyorsun?Değilim yavrum, çatla.
Sana ne, ben kalabalık seviyorum belki?Sapık, o zaman niye Bili'ye kalp atıyorsun. Kaç kişiyi birden aldatıyorsun?
Anlıyorum ve buradan uzaklaşıyorum.Sana ne, ben kalabalık seviyorum belki?
@Yakamoz-Asi'ye bizzat ben rica ettim, yönetim işlerinde profesyonel biri sistemi çok iyi biliyor, hepimizin abisi. Tabii ki aramızda olmasından mutluyuz.
İtiraf 17
Yakamoz-Asi neden yönetime döndü hala anlamış değilim. Birisi rica etmiş ve dönmüş, bilmem ne.
-Anonim-
@destere e laf yok çocuk daha yeni gelmiş , bismillah @Harunnn60 @mrt-06
MS bitdi.
SOKAK SANATİ İLE DEV TARTIŞMALAR ÇOK YAKINDA!
İtiraf etmeliyim ki sokak sanati’nın farklı bir havası var insan bunu hissediyor konuşurken, gerçekte de böyle cool mu?
Yıl bazında en çok başrol olan Deniz ve Sokak sanati olmuş kendilerini tebrik ediyoruz )))))
S.G.A.T. ve XanTier bence sevgili olmalı. Çok tatlı olmaz mıydı? 2 uzun boylu, entelektüel, yakışıklı delikanlı. Yıldırım ve serhatt gündemden düştü, hadi patlatın bir aşk dedikodusu.
Çekemiyorlar.D ile değil t ile canım..
Ben ms zamanındada çatır çatır kavga ediyordum. Ayrıca strateji zeka işidir forumun en stratejik insanı olarak görüldüğüme göre en zeki insanıda benim hadi öptüm bye
Beni şımartın böyle harika.
Ne açıdan?
Cidden merak ettim özelden yaz.
Ama haklısın bu yıl en büyük oyunlar benim üzerimden oynandı.😎
Güldüm.
Deniz gidince ardından ne çıkacak cidden merak ediyorum.
Bazı itiraflar çok troll.s.s
Önüm dışında @Ahmed 'in benden bu hafta itiraf istememe sebebide belli oldu çok gelmiş vana itiraf.
İtirafların 1i benim.D ile değil t ile canım..
Ben ms zamanındada çatır çatır kavga ediyordum. Ayrıca strateji zeka işidir forumun en stratejik insanı olarak görüldüğüme göre en zeki insanıda benim hadi öptüm bye
Beni şımartın böyle harika.
Ne açıdan?
Cidden merak ettim özelden yaz.
Ama haklısın bu yıl en büyük oyunlar benim üzerimden oynandı.😎
Güldüm.
Deniz gidince ardından ne çıkacak cidden merak ediyorum.
Bazı itiraflar çok troll.s.s
Önüm dışında @Ahmed 'in benden bu hafta itiraf istememe sebebide belli oldu çok gelmiş vana itiraf.
Çekemiyorlar.
İtirafların 1i benim.
Kesinlikle beni kıskanıyor bu FF. Az orijinal olsunlar bu kadar popüler onlarda olur.
Hangisi? İyi olanlar mı kötü olanlardan mi?
Kesin bitdi yazan türkçe özürlü sensin.
Neyse ms bitmiş canım itiraf yapasım geldi.
İtiraf etmeliyim ki sokak sanati’nın farklı bir havası var insan bunu hissediyor konuşurken, gerçekte de böyle cool mu?
Konuya yorum ve kalp atmayı unutmayın.
Isteğine dislike atan adam gibi adam tabii ki ben
Son itirafta @sokak sanati ya da şarkı gibi sözler olduğu için @Billy Kane döktürmüş yine
3 aydır aynı kesim sürekli birbirlerini övüp kafayı taktıkları kimselere düzenli olarak laf atıyor, karşı taraftan hiç cevap gelmiyor hemen hemen. Bu yüzden düzenli olarak şov yapılıyor aylardır. Benim kimseyle sorunum yok ama bu tek yönlü algı faaliyeti uzun süredir rahatsız etmeye başladı. Kraldan çok kralcılık yapılıyor, hayali cepheler ve savaşlar görülüyor. Fazla Survivor izlemenin zararları, forum bir Survivor olarak görülüyor ve sanal dünyanın ötesine geçip gerçek dünyalarının önüne koyuluyor.
Elbette isteyen istediğini yapar eder ama istemeyenlerin de bu şovlara artık dahil edilmemesi onların en doğal hakkı olmalıdır. @Ahmed Emeğine sağlık.