TVen İtiraf Ediyoruz 62.Bölüm

Uzun zaman sonra bir itirafta adım geçmiş. Teşekkür ederim @xemrexxx

Itiraf 6'da @sokak sanati sezdim ama günahını almayayım tabi kimsenin. Barıştırma olayına laf atıp her hafta kanla beslenilmesinin şakşaklandığına şahit oluyoruz ne desek boşa.

Ayrıca kim olduklarını hakkında hiçbir fikrimin olmadığı üç dört kişinin düzenli olarak her hafta bir iki itiraf göndererek algı oluşturmaya çalıştıklarını göremeyecek kadar da kör değiliz çok afedersiniz. Kendiniz çalın kendiniz oynayın bu meydan sizin.

Son olarak Dosi'den sonra şimdi de @mrt-06 hakkında yakışıksız iftiralar atılmaya başlanmış. Buradayken yüzüne karşı söyleyemediğiniz şeyleri gittikten sonra arkasından söylemek kolay elbette. İtiraf 2'de bahsedilen olayı @sokak sanati mı yaptı bilmiyorum, @mrt-06 öyle demişti diye hatırlıyorum ben de. Ancak lobi gereği o olayın hiç konuşulmamış olmasına da şaşmamak gerek o yüzden itiraf 2 ye hak veriyorum.

İtirafları hayretler içinde okuyorum. Cidden şu entrikalar, arkadan kuyu kazmalar bu forumda mı oluyor? İlginç.
Aslında ilginç ve üzücü, forumu forum yapan sıcaklığıydı, şimdi bunun yerini nefret almış.

İtiraf 9'da cevap hakkı doğmuş.

Ani ve yanlış bir karar değildi. Dört kişinin de rütbesi geçici olarak alınmıştı. Forum yönetiminde hiçbir zaman görmediğimiz şeyler yaşandığından, bu şekilde olmaması gerektiğinden bir uyarı gerekti. Niyetim hepsinin de geri dönmesiydi, geçici bir durum olduğundan hiçbirini emekli yapmadım.

Yöneticilikte uzun süredir gözüm yok, aksine hiç istemeyerek döndüm. Keşke öyle bir şey gerekmeseydi ama gerekti.

Atacan'a yapılan çirkin iftira nedir? Özelden de yazabilirsiniz. Teşekkürler.

Ellerine sağlık @Ahmed

İtiraf 7'den bahsetmeyi unutmuşum, sinirlendim onu okurken. Hiç mi tanımadınız Atacan'ı?

Benden nefret eden isim o olabilir ama itirafı ekürisi yapar kesin aserat yani.

Yakında dipte kim olacak göreceğiz. Hürrem gibi zafer yürüyüşü yapacağım.
Senden nefret etmiyorum nefret çok ağır bir söylem bence insanlara nefret duymam kolay kolay
itiraf yapmadım zaten

Gerçekten bu kadar nefrete gerek var mı ? Üzücü...

İtiraf 6 benim değil. Her gün bana iftira atma gibi bir huyun var ve bana karşı aşamasının şeyler var belli sana tavsiyem aş artık. Aş beni.😉

mrt-06 orada gider ayak bana iftira atarak algı yaptı. Kanaldan kovdu vs kısaca yine bana yamuk yaptı ben bunlar için savunma istemiyorum ama onu herkes savunmalı dini evet haklısınız.😉

Ne kadar kötü niyetli bir insansın yahu gerçek fikirlerimi söylediğimde bile içindeki o art niyetli hava hiç solmuyor
nasıl düşünürsen düşün.

3 hafta önce favori üye etkinliği vardı o haftalarda hep ılımlı geldin. sonra elendin geçen hafta herkese kükredin laf soktun. Bu hafta yeni bir şey oldu oda emekli olman yine ılımlı oldun. Sence ben mi doğruyu görüyorum yoksa sen mi forumu çok saf sanıyorsun.😉