İtiraf 2'den Deniz havası geliyor.
Benden nefret eden isim o olabilir ama itirafı ekürisi yapar kesin aserat yani.
yaptık ya melun .ss düzgün oku
Yakında dipte kim olacak göreceğiz. Hürrem gibi zafer yürüyüşü yapacağım.
İtiraf 2'den Deniz havası geliyor.
yaptık ya melun .ss düzgün oku
Atacan'ın fake'i benim Bu da kanıtıAtacan'a yapılan çirkin iftira nedir? Özelden de yazabilirsiniz. Teşekkürler.
Ellerine sağlık @Ahmed
Senden nefret etmiyorum nefret çok ağır bir söylem bence insanlara nefret duymam kolay kolay itiraf yapmadım zatenBenden nefret eden isim o olabilir ama itirafı ekürisi yapar kesin aserat yani.
Yakında dipte kim olacak göreceğiz. Hürrem gibi zafer yürüyüşü yapacağım.
Gerçekten bu kadar nefrete gerek var mı ? Üzücü...İtirafları hayretler içinde okuyorum. Cidden şu entrikalar, arkadan kuyu kazmalar bu forumda mı oluyor? İlginç. Aslında ilginç ve üzücü, forumu forum yapan sıcaklığıydı, şimdi bunun yerini nefret almış.
istemsizce karenin içine tıkladımAtacan'ın fake'i benim Bu da kanıtı
Sesli güldümistemsizce karenin içine tıkladım
Nefret besleyenler yavaş yavaş kaybolur geriye biz kalırız BahacımGerçekten bu kadar nefrete gerek var mı ? Üzücü...
Sen yinede burada çok oyalanma ödevlerine dönSesli güldüm
Nefret besleyenler yavaş yavaş kaybolur geriye biz kalırız Bahacım
Itiraf 6'da @sokak sanati sezdim ama günahını almayayım tabi kimsenin. Barıştırma olayına laf atıp her hafta kanla beslenilmesinin şakşaklandığına şahit oluyoruz ne desek boşa.
Ayrıca kim olduklarını hakkında hiçbir fikrimin olmadığı üç dört kişinin düzenli olarak her hafta bir iki itiraf göndererek algı oluşturmaya çalıştıklarını göremeyecek kadar da kör değiliz çok afedersiniz. Kendiniz çalın kendiniz oynayın bu meydan sizin.
Son olarak Dosi'den sonra şimdi de @mrt-06 hakkında yakışıksız iftiralar atılmaya başlanmış. Buradayken yüzüne karşı söyleyemediğiniz şeyleri gittikten sonra arkasından söylemek kolay elbette. İtiraf 2'de bahsedilen olayı @sokak sanati mı yaptı bilmiyorum, @mrt-06 öyle demişti diye hatırlıyorum ben de. Ancak lobi gereği o olayın hiç konuşulmamış olmasına da şaşmamak gerek o yüzden itiraf 2 ye hak veriyorum.
Aynen öyle Baha'cımGerçekten bu kadar nefrete gerek var mı ? Üzücü...
Senden nefret etmiyorum nefret çok ağır bir söylem bence insanlara nefret duymam kolay kolay itiraf yapmadım zaten
Ne kadar kötü niyetli bir insansın yahu gerçek fikirlerimi söylediğimde bile içindeki o art niyetli hava hiç solmuyor nasıl düşünürsen düşün.Seni bi etkinlik döneminde böyle ılımlı görüyoruz birde rütben alındığında.
Ne kadar kötü niyetli bir insansın yahu gerçek fikirlerimi söylediğimde bile içindeki o art niyetli hava hiç solmuyor nasıl düşünürsen düşün.