denizin söylediklerine imzamı atarım(ortalık kızışsın kavgaç ıksın koriş gibi dramaya bayılıyoruz biz dimi @Çiğdem-)
Ben bu forumunda kendisinden korkacak en son insanım. Sen bile çekinirsin benden.
denizin söylediklerine imzamı atarım(ortalık kızışsın kavgaç ıksın koriş gibi dramaya bayılıyoruz biz dimi @Çiğdem-)
Ucube şeytan mıbir yaşıma daha girdim
yakamoz kulumuza verdiğimiz sürgün cezası dreami ortadan yok etmemiz, senin ve takasın artık elinde bir şey kalmayan sadece elem kusan insanlara dönüşmesi ...Ben bu forumunda kendisinden korkacak en son insanım. Sen bile çekinirsin benden.
Felsefe yapma bana akşam akşam, avukatlık da yapma bence. O isim gelsin yapsın savunmasını bu biiir.Madem her şey ortada niye ortada kanıttan başka her şey var insan merak ediyor
Senin de çok iyi bildiğin üzere, Masumiyet Karinesi : "Kişinin suçluluğu ispat edilene kadar suçsuzdur. Masumluk karinesi; sanığın suçlu olduğunu ispat etmektir, onun aynı zamanda masum olduğunu isbat gayesi yoktur." ilkesinden hareket eder. Eğer ortada kanıt yoksa ve kanıt varmış gibi "oldu bitti" diye konuşuluyorsa buna karşı iki çift itiraz edecek kişiler daima olacaktır.
Harita güldürdü@sokak sanati biz hangi ülkeyiz acaba
@Çiğdem- kesinlikle mod olmalı evet.
ellerine sağlık @Ahmed
Sen şimdi bu itirafları kaale aldığımı sanıyorsundurSen unutmuş olabilirsin ama ben unutmadım hakaretlerini. Şimdi gülerek tiye alıyorum algısını bırak. Bunları sen yaptın ve seni o sözde tarafsız Bully ve mrt-06 korudu. Bu arada itiraflar bana ait değil sana karşı her şeyi söyleyebilecek cesarette biriyim ben ama forumun bu denli senin hesabını kesmeye çalışması aşırı hoşuma gidiyor seviniyorum.
İran olayım bende o zamanBen İngiltere olabilirim dicemde Rusya ile aynı tarafta değil o. Ben Çin olayım o zaman en güçlüsü.
yakamoz kulumuza verdiğimiz sürgün cezası dreami ortadan yok etmemiz, senin ve takasın artık elinde bir şey kalmayan sadece elem kusan insanlara dönüşmesi ...
ve biz xemrexxx senden çekinecğiz ha ne diyordu tayyip amca ''yav buna kargalar bile güler'' @Harunnn60
Bilmekte istemem valla kanka bu ne be giydiren giydirene
Sen şimdi bu itirafları kaale aldığımı sanıyorsundurisimlerini bile yazamıyorlarKeşke senin kadar açık sözlü olsalar
ay hoşt günde 10-11 saat işte harcıyacağım bir de gelip forumda çene çalacağım oldu canımSeni forumdan soğutan benim. Uzun uzun sayfalar dolusu tartışmalarım forumdan soğuttu seni. Ben yaptım.
ay hoşt günde 10-11 saat işte harcıyacağım bir de gelip forumda çene çalacağım oldu canımhemen kendini nimetten sayma
İlk önce siyah yerleri kırmızı yapmamız lazım dur hele.Ben Rusyaya kafa tutacak güçteyim gerekirse savaşır hakkımı alırım
La biz aynı yerdeyiz, ne savaşı.Ben Rusyaya kafa tutacak güçteyim gerekirse savaşır hakkımı alırım
Hahaha aynı taraftayız tabi.
Dört dörtlük insan mı var ya illa ki hatalar olurBilmekte istemem valla kanka bu ne be giydiren giydireneSende az değilmişsin demekki her hafta bu kadar itiraf geliyorsa Yılan
Onlar beni kaale alacaklar zaten ben onları almamYok forum kaale alıyor baksana her hafta giydiriyorlar sana çok şükür. Forumda nefret edilen birine dönüştüm gerçekten. O itirafta iyiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?