TVen İtiraf Ediyoruz 61.Bölüm

@FaJi ve @Doğu nun itiraflara benim olayıma dahil edileceğini tahmin edip belirtmiştimde birilerine

Bazıları dikkat etmemiş ama ben söz ettikleri arkadaşlarımla yaklaşık bir senedir muhabbet ediyorum

açıklama yapmıyor diyenler de, klavye delikanlılığı taslamayan bana birebir soranlara açıklamalarımı zamanında yaptım.
Kısacası değer verdiklerime.
Hakkımda kötü düşünülmek isteniyorsa düşünülsün.

@Thequeer sen bu forumu bilmezsin kanka
ben reytingi bol biriyimdir benim üzerimden pay alıyorlar

Ucube şeytan mı
bir yaşıma daha girdim

Sen unutmuş olabilirsin ama ben unutmadım hakaretlerini. Şimdi gülerek tiye alıyorum algısını bırak. Bunları sen yaptın ve seni o sözde tarafsız Bully ve mrt-06 korudu. Bu arada itiraflar bana ait değil sana karşı her şeyi söyleyebilecek cesarette biriyim ben ama forumun bu denli senin hesabını kesmeye çalışması aşırı hoşuma gidiyor seviniyorum.

Ben bu forumunda kendisinden korkacak en son insanım. Sen bile çekinirsin benden.
yakamoz kulumuza verdiğimiz sürgün cezası dreami ortadan yok etmemiz, senin ve takasın artık elinde bir şey kalmayan sadece elem kusan insanlara dönüşmesi ...

ve biz xemrexxx senden çekinecğiz ha ne diyordu tayyip amca ''yav buna kargalar bile güler
'' @Harunnn60

Felsefe yapma bana akşam akşam, avukatlık da yapma bence. O isim gelsin yapsın savunmasını bu biiir.

Sunucu @Ahmed e söyledim rica ettim ama olmuyormuş. Bundan sonra ben de itiraflarda bulunucam. Yorumları takip edip neyin ne olduğunu yazıcam. Kimliğim de belli olacak. Belki birileri ders alır.

İtiraf 20'yi yazan arkadaş bilimle falan uğraşsa Nobel alırmış bu ne hırs arkadaş. Bu söyleyeceğim ilk ve son şey olacak daha fazla uzatmayacağım. @Dosi cevaplarını benim üzerimden yollamadı, zaten foruma ara vermeden önce olanları anlatmıştı. Yapılan itirafları görünce dayanamadım ve olayın aslını anlattım.

Ama bunlara rağmen bir kesim hala bildiğini okudu. Dosi'nin kendisi de gelip cevap verse yine aynı şey olacak bu yüzden zahmet etmiyor. Ayrıca süper moderatör olan Aserat bile diye bir şey yazılmış. Süper modlar kimseyle arkadaş olamaz veya savunamaz diye bir kural mı var? Varsa ben niye bilmiyorum.

Yani ortada kanıt var deniliyor ama bir şey göremiyoruz bu da ayrı bir mesele. Elde doğru düzgün bir şey olmadan sallamak yakışıksız bir hareket. Neyse Dosi'nin ricasını kırmayıp susacağım. İnşallah bir gün adını paylaşacak cesareti gösterirsin sevgili arkadaşım. O zamana kadar sevgiler.

Son zamanlada @RüzgarGülü için de ağır şeyler söyleniyor. Adam kendi halinde takılıp gidiyor ona bile saldırıyorsunuz.

İtiraf 9, 12 ve 17'ye katılıyorum bu arada. Eline sağlık.
@Ahmed

Sen şimdi bu itirafları kaale aldığımı sanıyorsundur
isimlerini bile yazamıyorlar
Keşke senin kadar açık sözlü olsalar

Seni forumdan soğutan benim. Uzun uzun sayfalar dolusu tartışmalarım forumdan soğuttu seni. Ben yaptım.

Sen şimdi bu itirafları kaale aldığımı sanıyorsundur
isimlerini bile yazamıyorlar
Keşke senin kadar açık sözlü olsalar

Yok forum kaale alıyor baksana her hafta giydiriyorlar sana çok şükür. Forumda nefret edilen birine dönüştüm gerçekten. O itirafta iyiymis

İran olayım bende o zaman
Rusya ile aynı tarafta sanırım @Yiğitt

Ben Rusyaya kafa tutacak güçteyim gerekirse savaşır hakkımı alırım

ay hoşt günde 10-11 saat işte harcıyacağım bir de gelip forumda çene çalacağım oldu canım
hemen kendini nimetten sayma

Sen kendine itiraf edemezsende ne zaman beni karşına aldın o zaman düştün. Yakamozu ben yönetimdeyken desteğim ile bitirdin

Bilmekte istemem valla kanka bu ne be giydiren giydirene
Sende az değilmişsin demekki her hafta bu kadar itiraf geliyorsa Yılan
Dört dörtlük insan mı var ya illa ki hatalar olur

Yok forum kaale alıyor baksana her hafta giydiriyorlar sana çok şükür. Forumda nefret edilen birine dönüştüm gerçekten. O itirafta iyiymis
Onlar beni kaale alacaklar zaten ben onları almam
Giydirsinler ne güzel popülerliğime popülerlik katıyorlar
En büyük nefretler aşka dönüşür