TVen İtiraf Ediyoruz 60.Bölüm

İşte her dengesizliğin sonu bir dengede birleşti bizde. Arkadaşlık ya da samimiyet dediğin şey de bu değil midir zaten Yiğitçiğim.

Fikir Cambazı benim bebeğim gibi biliyon mu
Aynen öyle Denizciğim, yine de bana bulaşmazsan sevinirim. Artık kimseyle tartışacak halim yok, emekliler gibiyim. Uğraşma benimle.

Sanırım bir üyenin birden fazla anonim itiraf gönderme hakkı var. Yani iki üç kişinin komple bir algı oluşturması zor değil bu sistemde, o yüzden deniz19 ve Dosi hakkında yapılan bu gereksiz algılara katılmıyorum. Şimdi bunu dedim diye haftaya beni de algı operasyona tutmazlar umarım

Bir de forumdaki bu birilerini illa rekabet ettirme hevesi niyedir? O bunun gölgesinde kaldı, bu şunla kılıç mızrak savaşı yaptı, bu onunla soğuk savaşa girdi... Sanırsın Amerika ile Rusya çekişiyor.

İşte her dengesizliğin sonu bir dengede birleşti bizde. Arkadaşlık ya da samimiyet dediğin şey de bu değil midir zaten Yiğitçiğim.

Fikir Cambazı benim bebeğim gibi biliyon mu
O zaman reyting operasyonuna devam et biraz daha yükselmesi lazım.

Ama sıktı mevzu dediğin gibi, ben de sıkıldım artık, daha uzatmanın bir anlamı yok.

Oha itiraflara bak

öncelijle Harun, Çiğdem'e saldırıyor gibi komik itirafı geçiyorum

Faji, Deniz damga vurmuş şimdiden programa.
uzun yorum yapıcam boş vakitte
itirafımı nasıl buldun artık varlığın daha önemli olacak forumda

@denizz19 baya itiraf olmuş baya yüklenme var.
geçmişte benle çok kavga ettin doğruya doğru ama şuan iyiyiz bakalım

@FaJi bu iddialar ne böyle.
beşiktaş'lısın diye mi acaba böyle yapıyorlar sana.
hakkında ki itirafı okuyunca bir an darbe yapacaksın zannettim.

@mrt-06 konusunda bir yanlış anlaşılma olmuş olabilir yok artık dedim itiraf değilde iftira olmuş ayrıca foruma ara verince bakacağım hakkında kötü konuşan var mı diye varsa ben bizzat cevap vereceğim forum için çalıştı bir de kötü damgası yiyemez

@Çiğdem- itirafın için çok teşekkür ederim.

Polat itirafına çok güldüm

@Ahmed ellerine sağlık.

Bende bir Amerika gücü var şimdi hakkımı yeme

O zaman reyting operasyonuna devam et biraz daha yükselmesi lazım.
Azıcık sen de uğraş sen hiç yorum yapmadın

Geçmişte hak etmediğin hiçbir şey için kavga etmedim seninle benim için rahat bu konuda

rica ederim düşünccelerim

@Ahmed emeğine sağlık

itirafımı nasıl buldun artık varlığın daha önemli olacak forumda
Çok şaşırdım hiç beklemiyordum hiç dememiştim ya çok mutlu oldum

Bende bir Amerika gücü var şimdi hakkımı yeme

Azıcık sen de uğraş sen hiç yorum yapmadın

Geçmişte hak etmediğin hiçbir şey için kavga etmedim seninle benim için rahat bu konuda
Hak edip etmediğine sen mi karar veriyordun ilginç

Konu benle ya da sevdiğim kişilerle alakalıysa elbette karar veririm. Misal Dosi'ye laf sokmaya çalışıyorsun hala ama üzgünüm Haruncum sen hiç masum bir karakter değilsin benim gözümde. Forumun genelini aile havasında sevdiğimden sen de o sevgiden nasiplenebilirsin en azından ötesi yok. Cidden bana hiç samimi gelmiyor tavırların.

rica ederim cnm düşüncelerimi bliyorsun zaten ama duymaya ihtiyacımız oluyor

aynı şekilde @mrt-06 da samimi duygularım özleyecez
onun yokluğunda sana @Yiğitt e çok iş düşecek ama siz halledersiniz

onun yaptıklarını yanlış buluyorum ve söz konusu Çiğdem'in zarar görmesi ve üzülmesi ise işte benim için sular durulur orada. Laf sokmak gizli gizli olur açık açık diyorum artık. Eğer bunun için masum değilsem olmayayım daha iyi Deniz'cim. eğer gerçekten Çiğdem yapılan olay aynısı senin başına gelseydi çıkar burada konuşurdum derdiniz ne Deniz'le diye. geçmişte vadikızı ile aram iyi olmamasına rağmen çok kötü itiraflar gelince bu kadar itiraf yapılmasın bile demiştim. cevabım bu sana.

30 itiraf içinde şifa niyetine adımın geçtiği tek itiraf yok
Forumda varlığımla yokluğum bir gibi, zaten kemik kadro yavaş yavaş dağılmaya başladı ben de okuluma ağırlık versem iyi olacak.

Çiğdem bir kere etiket listesine Dosi'nin adını yazmayarak baştan fire veren bir hareket çizmiş tabi bunu işinize gelmediği için görmemeniz normal.
Çiğdem'in de aslında senden arta kalır bir yani yok ama neyse çok deşmeyeceğim zaten. Vadikızı konusuna da girmeye gerek yok ben sıkı bir takipçiyim 😉

30 itiraf içinde şifa niyetine adımın geçtiği tek itiraf yok
Forumda varlığımla yokluğum bir gibi, zaten kemik kadro yavaş yavaş dağılmaya başladı ben de okuluma ağırlık versem iyi olacak.
Kanka sırf sen üzülme diye haftaya itiraf yapacağım

İstediğini yaz yada söyle valla önemli değil
doğruların er yada geç ortaya çıkması diye bir durum vardır ilerde görürüz elbet Allah'ın adaleti büyük

Ya itiraf yap yapma çok önemli değil ama ben böyle düşünüyorum. Atacan En Favori Üye'de beni unuttu söylemesem kimsenin yazacağı yoktu, yarışmalarda hep eleme potasındayım, yaptığım yarışmalara katılım olmuyor. Bunların hepsi bir araya gelince forumda ya da etkinliklerde istenmiyorum gibi bir hava ortaya çıkıyor. Neyse bakıcaz artık

Bana gelen itirafı kimin yaptığını biliyorum çünkü ilk oy kim kullandı biliyorum yani anonim yapman saçma olmuş. Ben o an mobildim 2-3 dk sonra ankete kullandım, işte burda;

Çok çirkin bir iftira olmuş yazdığım mesajdan hemen ekran alıntısı alıp beni yalancı göstermen, çok çok iğrenç bir hareket bu..

@Aserat teşekkürler canım mutlu ettin beni.

Emeğine sağlık.. @Ahmed

benim itirafımı görmedinmi

Mesela bak Ahmad beni etiket listesine yazmamış buyur burdan yak