TVen İtiraf Ediyoruz 60.Bölüm

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,042
Puanı
1,060

Yeni sezon yeni bölümler artık her Cumartesi yayında olacak. İçinizdeki itirafları tutmayın ve bana özelden gönderin.

Sonbahar temalı afişimizle, bu 1 hafta boyunca gelen tüm itiraflar karşınızda:

İtiraf 1
Atacan'ın forumdaki eksikliği gerçekten hissedilecek. Özellikle Ozan'ın kendisini biraz geriye çektiği zamanlarda foruma verdiği emeklerin katkısı yadsınamaz. Keşke ara vermek zorunda kalmasaydı ama hayat işte. Eğer veda edemezsem söyleyeceklerimi buradan kendisine iletmiş olayım. Umarım aramıza çabuk dönersin.
-Aserat-

İtiraf 2
(not: geçtiğimiz haftaki itirafı unutup tekrar koymadım.)

Kendi dizilerini zorla okutturuyorlar. Sonra reytinglerde öndeyiz deyip bir birlerini tebrik ediyorlar.
Hayretle izliyoruz.

S.G.A.T.

İtiraf 3

Rüzgargülü iyice ağlama duvarı yaptı forumu. Son mesajları hep trajedi. Git az ötede yaşa kimsesizliğini bizi bunaltma.
-Anonim-

İtiraf 4

Eskiden editörlüğü hak eden isimler alırdı. Şimdi görüyoruz ki insanları tehdit eden, hiç konu açmayan ve foruma bir gram faydası olmayan FaJi editör. Ama foruma o kadar katkısı olan Çiğdem favori üye yersen
-Anonim-

İtiraf 5

denizz19 yapmacıksın özellikle Fikir Cambazı programında sırf yorum ve beğeni almak için daha da yapmacıklaşıyorsun ...
-Anonim-

İtiraf 6

Kaan gidişinden sonra şimdide Atacan ayrılıyor gerçi kısa süre sonra gelecek ama yine de insan üzülüyor işte ayoll
forumumuz için önemli üyeler hatta şuan forumun admini
su gibi git gel istediklerini gerçekleştirip gelirsin umarım

-Çiğdem-

İtiraf 7

Doğu ve Maskeli Fedai ne kadar boş konuşuyor. Siz bu kafa ile kız bile bulamazsınız. Bakın evlenemezsiniz demiyorum bulamazsınız.
-Anonim-

İtiraf 8

denizz19 ve Yiğitt kavgasında şok oldum deniz laf atıp sana demedim demesi ucuz bir hareketti, sana ucuzluk yakışıyor gerçi ahahahah

-Anonim-

İtiraf 9

Dizi ve program yapanların konularda 'Konuyla alakasız ama dizime bakarmısın' yazısını yönetim görmüyo mu yasak değil mi bu? Bunu yapan yönetimden kişiler hepiniz biliyorsunuz o ismi zaten isim vermeyeceğim ama yeter artık
-Anonim-

İtiraf 10

Rüzgargülü dışarda göremediği ilgiyi forumda 'kadınım ben' 'Alkol varda gerisi yalan' tripleri ile görmeye çalışıyor. Biri şuna istediği ilgiyi versin rica ediyorum yoksa bu kafayı tırlatıp başımıza kalacak.

-Anonim-

İtiraf 11
Denizz19’un tiyatro oyunundan en beğendiğim kesit;
- Denizz19: Ayyy ben artık herkesle iyi geçiniyorum herkes çok tatlı ve sevecen sizi çok seviyorum.
- Forum Halkı: Vay be Deniz ne çok değiştin. Çok iyi bir insanmışsın da haberimiz yokmuş.
-Denizz19: Eskiden de böyleydim sadece gerçekleri yeni gördünüz

- Denizz19’la İyilik Güzellik Günleri oyunu Kapanış -
-Anonim-

İtiraf 12

Harun hep forumda görmek istediğim kişilerden birisi , Özellikle forumdan ayrılışların olduğu dönemlerden geçiyoruz.Forumda olan varlığı şu dönemde daha da önemli oldu bence
2015 aktifliği bekliyoruz senden ,reel yaşantında da iş konusunda istediğin gibi olur umarım

-Çiğdem-

İtiraf 13

Doğu ve Maskeli Fedai adlı iki üyenin imam hatip konusunda ki mesajlarını okumak günümü neşelendiriyor.
Şekilciler sizi.
)) Her yere açılmalı birisi diyor diğeri de de laikliği eleştiriyor. İkiniz kimi kandırıyorsunuz acaba bu forumda.
) Yoksa kendinizi mi.
)) Şurada birisi bedava club giriş bileti verse ilk siz sıraya girersiniz kızlar için bilmiyor muyuz sanki içinizi. Sözde dindar görünüp ama içten içe de laikliğin tüm avantajlarından da yararlanıyorsunuz. Birisi eline son model Iphone alır üst baş zaten giyimli markalı bu sırada Amerika'yı eleştirir diğeri desen ne yaptığı belirsiz sırf yorum yapmak için ortalarda dolanır.
Yakında forumda fetva vermeye de kalkışırsınız siz ama dikkat edin Iphone'den yazmayın fetvanızı çünkü haram günah kötü pis Amerika.
)))
-Anonim-

İtiraf 14

denizz19’a haksızlık yapılıyor bence gayet samimi ve sıcak kanlı birisi, itiraflarda anonim sallayanlara üzülüyorum keşke Deniz’i tanısanız..
-Anonim-

İtiraf 15

Sokak Sanati bu aralar çok hastalanıyorsun ayoll ne zaman görsem hastasın 😕 Dikkat et kendine,buradan itiraf aracılığı ile uyarımı yapayım
Allah göstermesin birşey olsa biz üzülürüz burda
Sağlık sıkıntıları 2019 yılında hiç çekmezsin inş

-Çiğdem-

İtiraf 16

Deniz'in gitme vakti yaklaşınca Yiğit, Umut, Harun ve Çiğdem'e daha iyi bir yaklaşmaya başladı neden acaba diye soruyor insan. Keşke bu iyi niyetli bir çaba olsaydı ama malesef değil. Daha düne kadar kavgalı oldukları ile şimdi iyi anlaşman bu 4 üyeyi inandırmayı bırak forumu bile ikna edemez. Sen kendinden başka kimseyi sevmezsin ve sevemezsin. Sevmen çok zor senin için. O yüzden şuan yaptığı çabalar çok boş ve naif çabalar. Kırdığın kalpleri iyileştirmekten ziyade kendi iç sesinle ben ne yapıyorum demen lazım. Kaan forumdan ayrılınca onu arkandan kötü ve üzücü sözlerin herkes için dönüm noktası oldu.
-Anonim-

İtiraf 17
-Kaldırıldı-

İtiraf 18

ORTALIK KARIŞTIRILMAYA ÇALIŞILIYOR, İYİ OKUYUN!!
Geçen hafta İTİRAFLAR konusuna yazdığı mesajlardan sonra da emin oldum her şeyden, isteyen girip okusun oradaki mesajları. İki gün önce bir arkadaşımın bana mesaj atmasıyla her şeyi ortaya çıkardım, gerekli kişileri uyardım. Forumda kendini uyanık zanneden FaJi ve yanına aldığı 2-3 kişi forumu birbirine düşürmeye çalışıyor. Arkadaşın ismini vermeyeceğim ama onların içinden biri, arkadaşlarınıza sahip çıkın diyerek anlattı bazı şeyleri.İnsanların üzerine İFTİRA atacaklar. Özellikle yönetimden birkaç kişinin üzerine oynayacaklarmış. Grubu oluşturan ve iftiraları hazırlayan isim FaJi. Neden böyle yapıyor, sinsice insanları birbirine düşürmeye çalışıyor? Buradan YÖNETİME sesleniyorum, bu isimleri banlayıp forumdan yollamanız lazım. Sözde editör parçasının böyle hakaret ve iftiralarına izin mi vereceksiniz? FaJi nin bu kin ve iftirası nereden geliyor peki? Neden böyle yapıyor? Evet bazılarınız bunu biliyor, her şey ortaya çıkıyor. Diğer hafta FaJi nin neden KİN ve İFTİRA attığını anlatacağım sizlere. Umarım bu itiraftan sonra FaJi yalanlarına inanmazsınız. Bu bilgiler önden çıktığı için ÇOK RAHATSIZ OLACAK, DAHA ÇOK RAHATSIZ EDECEĞİZ
-Anonim-

İtiraf 18

Yok artık OHA! Forumdaki bu sübliminal mesajı sadece ben görmüş olamam. 😱

x(emrexxx)'li

s
(okak sanati)itelere

b
(illy Kane)akmalısın

f
(Aji)orum üyesi

Bu forumun normal olmadığını ve sexüel mesajlar verdiğini biliyordum, işte kanıtı!
-Anonim-

İtiraf 19

Bükemediğin eli öpeceksin derlerdi atalarımız bizde forumda görüyoruz ve şahit oluyoruz. Deniz, Yiğitt ile mücadele edemeyince tekrardan arkadaş olma yolunu seçti. İlk günler soğuk davransa da şimdi yavaş yavaş konuşmaya başladı. Yakın zamanda gitmesine yakın ''Kardeşim dostum Yiğit'' mesajlarını kendisinden görebiliriz. Çünkü Yiğit'in sert mesajları karşısında tutunması imkansız.

Görünen o ki Yiğit'in forumda ki etkisinin yanında Deniz'in biraz sönük kalıyor. 2013'lü 2014'lü yılların başlarında durum tam tersiyken zaman içinde şartlar bayağı değişti. Zaten Deniz'in son kavgaları bile fiyasko oldu arkadaşlarının gözünde. Serbest düşüşe adım adım devam ediyor.
-Anonim-

İtiraf 20
Resim gibisin

Üzerinde çizikler

Zor anlaşılır

Gerçek çizgiler

Akşam olunca

Rüzgar Gülü

Gelir keyfi yerine

Üzerine alıp içer keyfince

Laf yapma ey fav10

Üzülme sen de alkol iç kahrol!

-Anonim-

İtiraf 21

Bully forumdan gidince arkasından sallayanlar bakalım mrt-06 gidincede arkasından sallayacak mı
-Anonim-

İtiraf 22

2 ay önce forumda bütün yaşadığı dostlukların sahte olduğunu kendisine adam satma damgası vurulduğunu söyleyen ama şuanda tüm eski kankaları ile haşır neşir bir şekilde konuşmaya devam eden ne yapacağı belli olmayan üye. Eğer forumda ki dostlukların sahte olduğunu düşünüyorsan elini ayağını çek, yok her ünlü gibi prime ihtiyacın varsa o zaman şikayet etme. Herkes bu forumda bir şekilde ayakta kalmaya çalışıyor çünkü.
Dahası da var, yaptığı onca kavgalardan sonra forumda ne kadar mutlu olduğunu hiçbir zaman forumdan gitmeyeceğini söyleyip herkese teşekkür edecek. Ondan sonra ki gün ise tekrardan forumda ki olaylardan yakınacak. Kimden bahsettiğimi anlamışsınızdır. Deniz'den bahsediyorum.

Forum işlerini hiç bu kadar eline yüzüne bulaştırdığı bir dönem olmamıştı.
-Anonim-

İtiraf 23
-Kaldırıldı-

İtiraf 24

Harunnn60 neden sürekli Çiğdem'e laf atma peşinde? Kız alttan aldıkça "şakayla karışık" sürekli laf atıyor, kendine gel Harun ... Sorsak şimdi şaka yapıyorum, takılıyorum diyecek.
-Anonim-

İtiraf 25

Bu benim oyum ve Yiğit 1 oy almış

Buda ben oy vermeden mesaj yazan oyum yiğit'e diyen mrt-06'nın mesajı;

Ya benim oyum 1 kişilik yada mrt-06 oy vermeyi unuttu. Umarım unutmuştur çünkü yalan söylemek çok kötü bir alışkanlık özellikle insanları kandırmak. Yazık.

-Anonim-

İtiraf 26

FaJi dikkat çekmeye mi çalışıyorsun? Yok örgütler yok gizli çeteler ne oluyoruz? Editör olacak birde, mrt-06 bu arkadaşa nasıl göz yumuyor anlamıyorum!
-Anonim-

İtiraf 27
-Kaldırıldı-

İtiraf 28

YıldırıM neden bu kadar yapmacıksın canım?

-Anonim-

İtiraf 29
-Kaldırıldı-

İtiraf 30
-Kaldırıldı-

Güzelmiş itiraflar. Yorumum yok

Baya bomba itiraflar gelmiş, az çok kimin hangi itirafı yaptığını anladım. Uzun yorumu gün içerisinde yaparım.

Her dönem biri itiraflara damga vuruyor bu da benim dönemim sanırım
Evet şimdi tek tek yorumlayalım

İtiraf 5 - Sunduğum bir programın kitlelere hitap etmesi için haliyle insanları konuya yönlendirmem lazım ki bu hep böyleydi bunun yapmacıklık neresinde pek göremiyorum.
Kaldı ki ben konuya uğrayan herkesle gayet eğlenceli anlar yaşıyorum bunu gelen herkes bilir

İtiraf 8 - Evet sözümün arkasındayım o sözü genele vurmuştum zaten ama Yiğiti de kapsıyordu tabi o günde bahsettiğim iki ismi de söylemiştim ı ıh olmadı bu da karavana

İtiraf 11 - Zaten bu tiyatroyla ilgili itirafın devamı gelmeseydi kesinlikle üzülürdüm gelecek hafta da yolla he

İtiraf 14 - Sağ ol var ol kimsin elbette bilemeyeceğim ama düşüncelerin için teşekkürler
Elimizden geldiğince insanlara iyi yaklaşıyoruz tabi görebilene

İtiraf 16 - Aslında gitmemle alakalı değil tam olarak yani kavganın pek bir şey kazandırmadığını düşündüğümden aramı düzelttim. Hiç etkisi yok değil elbette sonuçta 6 aylık bir yokluk aşamam olacak ve bu süreçte kimseyle de kırgın ya da sorunlu şekilde ayrılmak istemedim. Ama bu iyi tutum zaten çok uzun zamandır devam eden bir süreç. O yüzden nereden bakarsak bakalım çok tutarsız bir itiraf

İtiraf 19 - Bu durumu bir savaş döngüsü haline neden getirdiniz anlamadım kaldı ki Yiğit ile tartıştığımız zamanlar oldu ama orta yolu da bulduğumuz zamanlar oldu. Bu forumun daimi yapımcılarıyız biz ara ara atışırız ederiz küseriz ama yine hep iç içeyiz. Yani neden bir bilek bükme durumuna gireyim orası da muamma

İtiraf 22 - Bu sözümün arkasındayım evet forumdan arkadaş edindiğim insanlar var şu an reel hayatta da görüştüğüm. Ama onun dışında ne kadar samimiyiz diyebiliriz ki görmediğimiz bir sürü insan sonuçta. Burada her şeye güleriz kahkaha atarız ama hadi gel buluşalım dediğimizde kaç tanesi olumlu yaklaşır ki.

Bu kadarmış
saygılar

Oha itiraflara bak

öncelijle Harun, Çiğdem'e saldırıyor gibi komik itirafı geçiyorum

Faji, Deniz damga vurmuş şimdiden programa.
uzun yorum yapıcam boş vakitte

Yine bomba itiraflar
Gerçi hiçbiri beni ilgilendirmiyor da @Çiğdem- in ve @Aserat ın itirafları arada çok masum kalmamış mı

Ellerine sağlık bebeğim @Ahmed

Waow baya bomba olmuş bölüm.😱

Akşama detaylı yorum yaparım ama askeriniz @FaJi kanka
Kim niye sana saldırdı çok ilginç şeyler dönüyor yine.

Deniz hakkında ki bir çok itiraf hak veriyorum.

Deniz yıllardır tanıdığım foruma yıllarını vermiş üye. Hataları olabilir ama şimdiye kadar birine hakaret ettiğini görmedim. Bu kadar üstüne gelinecek ne yapmış olabilir size? Konu sadece askerlik öncesi son günlerinde bir kaç üyeye iyi davranması mı? Belki değişiklik yapmak istiyor? Size ne oluyor yahu.. Ayrıca bu itirafların planlı olarak yapıldığını düşünüyorum. Uzun bir süre aramızda olmayacak Deniz, bu kadar kırıcı ve gaddar olmayalım beyler.

Waow baya bomba olmuş bölüm.😱

Akşama detaylı yorum yaparım ama askeriniz @FaJi kanka
Kim niye sana saldırdı çok ilginç şeyler dönüyor yine.

Deniz hakkında ki bir çok itiraf hak veriyorum.
Bunlar itiraf mı yahu ben daha sert şeyler duymak isterim hep aynı şeyler bence

Senin yüreğinden öperim kardeşim sağ ol ama problem değil ya ben okurken eğleniyorum yürekli olan gelir zaten yüzüme de söyler böylesi eğlenceden öteye geçemiyor.

İtiraf 1 - Kesinlikle katılıyorum, yokluğu hissedilecek.

İtiraf 8 - Katılıyorum, lafı bana atıp sonra sana demedim lafına ben de şok oldum. 😱 @denizz19
İtiraf 12 - Her daim forumda olması gereken isimlerden, severiz kendisini @Harunnn60

İtiraf 16 - Deniz kafayı askerlikle bozdu, normal değil bu aralar. Aramızın iyi olması tabi iyi, ben de kötü ayrılmak istemem kendisiyle.

İtiraf 17 - Bu zaten ortada bir şey, bilmeyen var mı?
İtiraf 19 - Üstte de yazdım Deniz iyi değil bu aralar, gidip gelsin eski Deniz'e ulaşacağız inşallah.

İtiraf 29 - Bırak takılsın kendi kendine.

Emeğine sağlık bro @Ahmed

Geçen haftaya göre daha iddialı itiraflar gelmiş. Ama benimki aralarında güneş gibi parlamış resmen.

@denizz19'a da çok yüklenilmiş. Kavga ettiyse etmiş kim etmiyor ki? Sonuçta uzun süre foruma ara verecek. Aksine ilişkilerini düzeltmeye çalışması örnek bir davranış.

@FaJi hakkında yapılanları anlayamadım pek ciddiye alınacak şeyler değiller sanırım.

İtiraf 18'i yapanın nasıl bir ruh hali içinde olduğunu merak ediyorum.

İtiraf 20'deki şiir de geçen haftanın kalitesini aratmış kim yazdıysa kusura bakmasın.

İtiraf 30'a da hak veriyorum kesinlikle.

Eline sağlık ama sevdiğim arkadaşlarım hakkındaki bazı itirafların dozu fazla kaçtığı için kalp atmak istemedim kusura bakma bu seferlik.
@Ahmed

Askerlikle ilgili mi bilmiyorum ama birazcık daha tiye alarak yaşamayı öğrendim forumda her şeyi kafaya takmadan

Sağ ol Eraycım
Aynen sanırım herkesle kavga etmek gerekiyor derler ya alışmış kudurmuştan beterdir diye bunların da o hesap

Seninki tiye almak değil, dengesizlik oluyor biraz.
Biz senle her zaman dengesizce ilişkiler kurduk zaten bu güne kadar aksini ispat eder misin bana

Ya doğru dürüst kavga ettik ya da barıştık gerisinden. Böyle lafı söyleyip sonra sana demedim lafı o gün pek dengeli değildi.
Neyse itiraf geldi diye yazdım, biz aynen devam edelim bu şekil.

Fikir Cambazı'yla ilgili yapılanı da anlamadım sonuçta herkes reyting ister. Sen etiketlemesen bile ben zorlarım herhalde. Senaryo bölümü için güzel bir eğlence işte büyütmeye gerek yok.

Ya doğru dürüst kavga ettik ya da barıştık gerisinden. Böyle lafı söyleyip sonra sana demedim lafı o gün pek dengeli değildi.
Neyse itiraf geldi diye yazdım, biz aynen devam edelim bu şekil.
İşte her dengesizliğin sonu bir dengede birleşti bizde. Arkadaşlık ya da samimiyet dediğin şey de bu değil midir zaten Yiğitçiğim.

Fikir Cambazı'yla ilgili yapılanı da anlamadım sonuçta herkes reyting ister. Sen etiketlemesen bile ben zorlarım herhalde. Senaryo bölümü için güzel bir eğlence işte büyütmeye gerek yok.
Fikir Cambazı benim bebeğim gibi biliyon mu