İtalya - İrlanda Cumhuriyeti | Euro 2016 D Grubu Son Maçı | Yorum&Sohbet Konusu

Niye İtalya'ya laf söylüyorsunuz ki napıcaktılar liderliği garantilemişler tabii ki rotasyon yapacaklardı. Adamların işleri, güçleri yok biz gruptan çıkalım diye kasacaklar mıydı? Sen turnuva boyunca iyi oynama, rezalet bir defansın olsun sonra İtalyanlara laf söyle.

Arda hesap soracaktı.
Sor hesap Arda.

İrlanda cumhuriyeti nüfusu:4.540.000
K.irlanda Nüfusu:1.890.000
İzlanda Nüfusu:323.002
Toplam=6.753.000

ANKARA NÜFUSU: 6.500.000

Turu geçselerdi Terim ballığıyla herkese hava atacak laf edecekti aynı zamanda Ardada hadi
)))

Turu geçselerdi Terim ballığıyla herkese hava atacak laf edecekti aynı zamanda Ardada hadi
)))
Aynen öyle. Terim hata yaptığını ilk maçtan sonra kabul edip kanatları değiştirseydi çıkmıştık gruptan. Ama yok beyfendi bildiğini okuyacak. Şimdi gönül rahatlığıyla gidebilir Galatasarayına.

Dün elini yüzünü silip havluyu seyirciye atan beyfendi acaba ne yapıyor şuan merak ediyorum. 8 yıl bekle sonra gel adamların artistliklerini izle.. ne kadar eleştiri yapılsa azdır.

@-KADİR- 'in dediği gibi adamlar o kadar reklamda oynamış.. fazla performans beklememek lazımdı.

Şeref yoksunu italya zaten nefret ederim İtalyanlardan satıcı ibneler!
Ispanya sizi rezil eder umarım haysiyetsizler

Ulan adamlar bildiğin yattı, zaten kaleci karşı yarı sahaya tek bir top bile yollamadı, stoperlerde ayağındaki topu hep kaybetti. Bi adam gibi oynayan İnsigne vardı oda ne yazık ki sonradan girdi. Diyecek söz yok artık, birazda başka maçların skorlarını beklemeden gruptan çıkmayı öğrenelim bizde.

Birkaç güne istifasını bekliyorum bu kadroyu adam gibi kullanamadı yazıklar olsun çok çok yetenekli bir kadronun içine etti. Yunus Mallıyı hiç kullanmadı adam 11 gol attı hemde Bundesligada hiçmi şans vermez insan Alman gazeteciler Terime çok büyük hata yapıyor bile dediler.Hakanı ve Ardayı kanatta oynatmakne bilmem Hakan sol kanatta oynuyormuş iyi salladı liginde %90 forvet arkası oynadı bende maçlarını izledim, Alman gazetecilerde birde bu hatasına değindiler onlarmı daha iyi bilecek 30 40 yıllık hoca mı
))

Yinede tebrik etmek gerekir İtalyanları.. adamlar yedek kadroyla bile iyi götürdüler maçı.