İstenmeyen Adam Adriano

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
7 Eylül 2011
Mesajlar
33,327
Reaksiyon puanı
3,579
Puanı
910
Konum
İSTANBUL
[h=2]Brezilya ekibi Corinthians, sakatlık sorunları yaşayan ve takıma bir türlü katkı yapamayan Adriano'nun sözleşmesini feshettiğini açıkladı.[/h]
Brezilya temsilcisi Corinthians, istediği verimi alamadığı Adriano'nun sözleşmesini feshettiğini resmen açıkladı.

Sözleşmesi Haziran ayında sona erecek olan Adriano'nun antrenmanlarda problem yaratması ve kendisine verilen programa uymaması nedeniyle bileti kesildi. Roma'dan transfer olduktan sonra aşil tendonundan sakatlanan ve aşırı kilo alan 30 yaşındaki oyuncu, sadece 8 maçta forma giyebilmişti.

Kulüp adına açıklama yapan sportif direktör Roberto de Andrade, "Adriano için elimden geleni yaptım. Onun tekrar büyük bir yıldız olması için ondan daha fazla çaba harcadım. Bunu kendisi de söylüyor." diyerek Brezilyalı golcüyü eski günlerine döndürmek için verdiği emekleri vurguladı.

Teknik ekibin de Adriano ile çok fazla ilgilendiğini belirden Roberto de Andrade, ''Bir türlü kilo veremedi. Ona verilen programa tam anlamıyla hiçbir zaman uymadı.'' dedi.

2011 yılının Mart ayında Roma'dan transfer olan Adriano, özellikle son haftalarda idmanlara çıkmamak için takımdan sürekli izin istemesi bardağı taşıran son damla oldu.

Sözleşme imzaladığı dönemde kulübün eski başkanlarından Andres Sanchez dahil birçok kişinin transferine olumlu bakmadığı Adriano bir kez daha sevenlerini hayal kırıklığına uğrattı.