İstanbul'un Altınları'nın ilk bölümü çöpe gitti !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Kanal yönetimi, önceki gün yayınlanması planlanan diziyi beğenmeyince, ilk bölüm çöpe atıldı

* Sezonun en iddialı komedilerinden biri olarak görülen Istabul'un Altınları, dizi piyasasına talihsiz bir başlangıç yaptı.

* Dizinin ilk bölümü cuma akşamı ekrana gelecekti ama son anda akış değişti. Zira, kanal yönetimi ilk bölümü izlemiş ve beğenmemişti. Yöneticilerin, özellikle kostümleri beğenmediği ve ilk bölümün yeniden çekilmesini talep ettiği öğrenildi.

* Demet Akbağ, Haluk Bilginer, Salih Kalyon, Defne Yalnız, Gürgen Öz, Funda Eryiğit, Nadir Sarıbacak, Taner Ölmez, Pınar Göktaş ve Ani İpekkaya gibi oyuncuları bir araya getiren dizinin yönetmeni Yonca Güzelpınar. Senaryodaysa Haluk Özenç imzası var. Dizi, Altın Apartmanı'nın eğlenceli ve komik sakinlerinin yaşantısını anlatıyor.

istanbul-un-altinlari-1-bolum-fragmani-izle.jpg

Kıyafetler değişmeli.
Daha iyi bir komedi olmalı.

Bunları yapsınlar reyting rekorları kırar.Kadro çok iyi.

Salih kalyon
Haluk Bilginer
Demet Akbağ

Bu isimleri bir dizide görmek insana 1 defa nasip olur.

İyi olmuş müdahale etmeleri. Çünkü ilk bölüm çok önemli :)

Ben özellikle Haluk Bilginer ve Salih Kalyon gibi iki ustanın olduğu dizinin güldürmeme ihtimali olduğunu düşünmüyorum. Reytingleri nasıl olur bilmiyorum ama ben severek izleyeceğim ::D

vallaha ben şafak sezerin dizisini daha büyük bir zevkle izleyeceğim izlemem heralde bu diziyi

Su an Istanbul'un Altinlari dizisinin kamera arkasi görüntüleri veriliyor Dizi Tv'de.. ve biraz sonra Reis'in :)

Önemli isimleri bir arada izleyeceğiz. İlk bölümü beğenmedilerse bir daha çeksinler. 1. bölüm çok önemli bir dizinin geleceği için. Komik olmama ihtimali bence de çok az. İzlemeyi planlıyorum.

geniş aile ve leyla ile mecnun dışında komedi izlemeyi düşünmüyorum...

geçen yıl ki komedi kıtlığına bakarak yapımcılar atak yaptı ama bu seferde komedi çoğaldı

Leyla İle Mecnun ve Aslan Kıral'dan başka dizi izlemeyeceğim.Bu sene ders çalışırım akşamları.Sadece 2 gün dizi bakarım.