bilinçaltında zaten bu aklına pat diye gelmez
ayrıca insan 7 sinde neyse 70 inde de odur ben teee 6 -7 yaşındayken kara melek yasemin saylan fanıydım ( @ozmoturk) şimdi cersei lannistercıyım bir gram değişme yok yani
bilinçaltında zaten bu aklına pat diye gelmez
ayrıca insan 7 sinde neyse 70 inde de odur ben teee 6 -7 yaşındayken kara melek yasemin saylan fanıydım ( @ozmoturk) şimdi cersei lannistercıyım bir gram değişme yok yani
burada hangü aşüftesin
En yılan en kötü ruhlu hangisiyse oburada hangü aşüftesin
yani yine parlak oğlanı esas kıza kaptıran kişisinEn yılan en kötü ruhlu hangisiyse o
Şey gibi senin çıtırlıgın. Hani bayat ekmekleri değerlendirin diye haberler yaparlar ya; Heh işte sen o bayat ekmeğin çıtırlıgındasınŞimdi olduğu gibi çıtırdım o zaamanlarda
Yaşlılara öncelik..Öncelik benim her zaman
Şey gibi senin çıtırlıgın. Hani bayat ekmekleri değerlendirin diye haberler yaparlar ya; Heh işte sen o bayat ekmeğin çıtırlıgındasın
Yaşlılara öncelik..Öncelik benim her zaman
Olsun kötülüğüm bana yeteryani yine parlak oğlanı esas kıza kaptıran kişisin
Forumdaki erkekleri siz parlak avcılarına karşı koruma görevlimisiyim hayrola? Sonra adımı çıkarıyorsunuz fesat düşüncelerinizle. @Forumdash yaşını başını almış, kendini koruyabilirbuuuu teee 2002 de seymen ağa hastayken üzerine cıbıldak yatmıştı demiştim daha önce ; seymen ağa şimdi faruk boran oldu bu da senin @Forumdash faruk takınıtını kanıtlıyor bence faruk (forumdaki) kendine @Dosi yi koruma tutsun sen niyeti bozmuşsun
diğerleri de çocuk değil ya senin korumana ihiyaçları olsun Koleksiyon yapmaya başladın bence sen @xemrexxxForumdaki erkekleri siz parlak avcılarına karşı koruma görevlimisiyim hayrola? Sonra adımı çıkarıyorsunuz fesat düşüncelerinizle. @Forumdash yaşını başını almış, kendini koruyabilir
cookies'i alalım buraya @serhatt durulur. Kökten çözüm olur, tek tek herkesi korumak zorunda kalmam
koskoca adamlar kendilerini sana mı korutuyor vah vahönce o yorumu niçin yazdığımı oku, sonra cevap ver @xemrexxx dedi koru, artı bana gelip, beni koru diyenleri koruyorum sadece çatla!
sakız gibi yapışırsan olacağı bukoskoca adamlar kendilerini sana mı korutuyor vah vah
Asıl sen yapışmışsın vantuz gibisakız gibi yapışırsan olacağı bu
Yaşlıya yardım ama Bacım olsaydı salardı gifleri üstüne @xemrexxx @serhatt ınForumdaki erkekleri siz parlak avcılarına karşı koruma görevlimisiyim hayrola? Sonra adımı çıkarıyorsunuz fesat düşüncelerinizle. @Forumdash yaşını başını almış, kendini koruyabilir
cookies'i alalım buraya @serhatt durulur. Kökten çözüm olur, tek tek herkesi korumak zorunda kalmam
Susar mısın şu an @serhatt A koca bulduk @Forumdash @xBUGRAx @Maskeli Fedai
Yaşlılar ilgimi çekmiyor başka kapıya
Konuşma sen, harem kuruyorsun forum erkeklerinden kendine resmen @xemrexxx