bilinçaltında zaten bu aklına pat diye gelmez
ayrıca insan 7 sinde neyse 70 inde de odur ben teee 6 -7 yaşındayken kara melek yasemin saylan fanıydım ( @ozmoturk) şimdi cersei lannistercıyım bir gram değişme yok yani![]()
bilinçaltında zaten bu aklına pat diye gelmez
ayrıca insan 7 sinde neyse 70 inde de odur ben teee 6 -7 yaşındayken kara melek yasemin saylan fanıydım ( @ozmoturk) şimdi cersei lannistercıyım bir gram değişme yok yani![]()
burada hangü aşüftesin
En yılan en kötü ruhlu hangisiyse oburada hangü aşüftesin![]()
yani yine parlak oğlanı esas kıza kaptıran kişisinEn yılan en kötü ruhlu hangisiyse o![]()
Şey gibi senin çıtırlıgın. Hani bayat ekmekleri değerlendirin diye haberler yaparlar ya; Heh işte sen o bayat ekmeğin çıtırlıgındasınŞimdi olduğu gibi çıtırdım o zaamanlarda![]()
Yaşlılara öncelik..Öncelik benim her zaman
Şey gibi senin çıtırlıgın. Hani bayat ekmekleri değerlendirin diye haberler yaparlar ya; Heh işte sen o bayat ekmeğin çıtırlıgındasın
Yaşlılara öncelik..Öncelik benim her zaman![]()
Olsun kötülüğüm bana yeteryani yine parlak oğlanı esas kıza kaptıran kişisin![]()
Forumdaki erkekleri siz parlak avcılarına karşı koruma görevlimisiyim hayrola?buuuu teee 2002 de seymen ağa hastayken üzerine cıbıldak yatmıştı demiştim daha önce ; seymen ağa şimdi faruk boran oldu bu da senin @Forumdash faruk takınıtını kanıtlıyor bence faruk (forumdaki) kendine @Dosi yi koruma tutsun sen niyeti bozmuşsun![]()
diğerleri de çocuk değil ya senin korumana ihiyaçları olsunForumdaki erkekleri siz parlak avcılarına karşı koruma görevlimisiyim hayrola?Sonra adımı çıkarıyorsunuz fesat düşüncelerinizle. @Forumdash yaşını başını almış, kendini koruyabilir
cookies'i alalım buraya @serhatt durulur. Kökten çözüm olur, tek tek herkesi korumak zorunda kalmam![]()
koskoca adamlar kendilerini sana mı korutuyor vah vahönce o yorumu niçin yazdığımı oku, sonra cevap ver@xemrexxx dedi koru, artı bana gelip, beni koru diyenleri koruyorum sadece
çatla!
sakız gibi yapışırsan olacağı bukoskoca adamlar kendilerini sana mı korutuyor vah vah![]()
Asıl sen yapışmışsın vantuz gibisakız gibi yapışırsan olacağı bu![]()
Yaşlıya yardım amaForumdaki erkekleri siz parlak avcılarına karşı koruma görevlimisiyim hayrola?Sonra adımı çıkarıyorsunuz fesat düşüncelerinizle. @Forumdash yaşını başını almış, kendini koruyabilir
cookies'i alalım buraya @serhatt durulur. Kökten çözüm olur, tek tek herkesi korumak zorunda kalmam![]()
Susar mısın şu an @serhatt A koca bulduk
Yaşlılar ilgimi çekmiyor başka kapıya
Konuşma sen, harem kuruyorsun forum erkeklerinden kendine resmen