İstanbullu Gelin'de Şok Ayrılık!

bilinçaltında zaten bu aklına pat diye gelmez:A

ayrıca insan 7 sinde neyse 70 inde de odur ben teee 6 -7 yaşındayken kara melek yasemin saylan fanıydım ( @ozmoturk) şimdi cersei lannistercıyım bir gram değişme yok yani :A
67937

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
buuuu teee 2002 de seymen ağa hastayken üzerine cıbıldak yatmıştı demiştim daha önce ; seymen ağa şimdi faruk boran oldu bu da senin @Forumdash faruk takınıtını kanıtlıyor bence faruk (forumdaki) kendine @Dosi yi koruma tutsun sen niyeti bozmuşsun :A
Forumdaki erkekleri siz parlak avcılarına karşı koruma görevlimisiyim hayrola? :A Sonra adımı çıkarıyorsunuz fesat düşüncelerinizle. @Forumdash yaşını başını almış, kendini koruyabilir :A
cookies'i alalım buraya @serhatt durulur. Kökten çözüm olur, tek tek herkesi korumak zorunda kalmam :A

Forumdaki erkekleri siz parlak avcılarına karşı koruma görevlimisiyim hayrola? :A Sonra adımı çıkarıyorsunuz fesat düşüncelerinizle. @Forumdash yaşını başını almış, kendini koruyabilir :A
cookies'i alalım buraya @serhatt durulur. Kökten çözüm olur, tek tek herkesi korumak zorunda kalmam :A
diğerleri de çocuk değil ya senin korumana ihiyaçları olsun :A Koleksiyon yapmaya başladın bence sen :A @xemrexxx

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx and Dosi
Yaşlıya yardım ama:( Bacım olsaydı salardı gifleri üstüne @xemrexxx @serhatt ın :T:

Bence serhat sana bulaşmaz. Ondan dediydim :A
Fesat @xemrexxx ve @serhatt iftira atıp durdular bana dünden beri. Emre kendisi söyledi seni korumamı, sende kendin diyorsun beni koru diye. fesat serhatt görsün işte :A fesatlar olayları farklı anlatıp duruyorlar.
Konuşma sen, harem kuruyorsun forum erkeklerinden kendine resmen :A @xemrexxx

• Güldürdün
Reactions: Dosi and xemrexxx