İstanbullu Gelin'de Şok Ayrılık!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
5acb3e0a66a97c82afcfc565

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'de final öncesi şok ayrılık!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Fırat Tanış, Dilara Aksüyek, Güven Murat Akpınar, Nihal Yalçın ve Neslihan Yeldan'ın paylaştığı yapımda Tamer Levent'in canlandırdığı Garip karakteri bu akşam yayınlanan 84. bölümde senaryo gereği ölerek yapımdan ayrıldı.

İstanbullu Gelin, finalden önceki son 3 bölümüyle her Cuma 20.00'de Star'da!

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Esma'ya da inme iner artık :A O KADAR çok paylaştın ki nazar değdi aşklarına :A

• Olmamış
Nolur artık şu kalibi kırın:A Bitecek olan dizilerde ölenlere ŞOK diyip durmayın:F @Aserat

Ne yani ben şimdi GoT'daki Melisandre yada Missandei için ŞOK diye haber mi acsaydım:F @xemrexxx

• Güldürdün
Nolur artık şu kalibi kırın:A Bitecek olan dizilerde ölenlere ŞOK diyip durmayın:F @Aserat

Ne yani ben şimdi GoT'daki Melisandre yada Missandei için ŞOK diye haber mi acsaydım:F @xemrexxx
o ayrı spoivermekten ban yerdin aslında açsan iyi olurmuş :A oğluşun rheagele ne diyorsun :A

• Harika
Reactions: Forumdash

Adamın karakteri finalden önce çıkmış ve herkes de şok olmuş yani ŞOK deyip duracağım. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
buuuu teee 2002 de seymen ağa hastayken üzerine cıbıldak yatmıştı demiştim daha önce ; seymen ağa şimdi faruk boran oldu bu da senin @Forumdash faruk takınıtını kanıtlıyor bence faruk (forumdaki) kendine @Dosi yi koruma tutsun sen niyeti bozmuşsun :A
2002de @serhat kaç yaşındadır:F