Herkeste bi yer etti diziresmen herkesi imana getirmiş dizii 😱 @Dosi ile @sehatt da izler kıyıdan köşeden@MasacRE ile @Forumdash izlese de söylemez zaten forumdash bir daha nerede bulacak ana karakteri faruk olan diziyi
Herkeste bi yer etti diziresmen herkesi imana getirmiş dizii 😱 @Dosi ile @sehatt da izler kıyıdan köşeden@MasacRE ile @Forumdash izlese de söylemez zaten forumdash bir daha nerede bulacak ana karakteri faruk olan diziyi
Bilirsin sen nerelerde sürttüğümüNerde sürttün bu saate kadar.
7 yıl geçti esmarator öleli .ssNe mutlluğu be anaları ölmüş bunlar seviniyor mu
hani Süreyyaydı katili kızı öyle diyordu7 yıl geçti esmarator öleli .ss
İZLE GÖR EDEPSİZhani Süreyyaydı katili kızı öyle diyordu
izledim bir sürü soru işaretiyle bitti, 2050lerde başladı dizi sonra beceremediler poka sardıİZLE GÖR EDEPSİZ
ZEBANİLER HAŞLIYORDUR ŞİMDİ ESMOŞU
Aşırı yoğun bir dönemdeyim. Forumdaki aktifliğimdende belli oliyordur herhalde
Senin hatırın için finale bakacaktım ama bu mesajdan sonra vazgeçtimresmen herkesi imana getirmiş dizii 😱 @Dosi ile @sehatt da izler kıyıdan köşeden@MasacRE ile @Forumdash izlese de söylemez zaten forumdash bir daha nerede bulacak ana karakteri faruk olan diziyi
İnşallah düzensizlik psikolojini bozarAşırı yoğun bir dönemdeyim. Forumdaki aktifliğimdende belli oliyordur herhaldeBugünlerde burda tatil günleri ve haliyle hergün bana hafta sonu gibi geliyor çalışmayınca. Karıştı düzenim
Psikolojim sağlamdır benimİnşallah düzensizlik psikolojini bozar
Haşlasınlar ruh hastasını
ZEBANİLER HAŞLIYORDUR ŞİMDİ ESMOŞU
Haha nasıl atladı.Emir'in büyüklüğü.
Ha yıllardır gizli gizli izliyordum nasıl da yakaladın öyleAslı Enver bu diziden kurtulsun diye gün sayıyordum be, ne diyorsun senEkşi'de gündem olmuş, genel olarak bir sövme durumu hakim finale. Sen nasıl buldun
Finalde Esma'nın mortu çektiğini öğrenen @xemrexxx kalp krizi geçirdi
Aşırı yoğun bir dönemdeyim. Forumdaki aktifliğimdende belli oliyordur herhaldeBugünlerde burda tatil günleri ve haliyle hergün bana hafta sonu gibi geliyor çalışmayınca. Karıştı düzenim
İşte böyle uyumlu olucanız bnm gibiHaşlasınlar ruh hastasını
Fikret sana göre çok taş ne uyumu
Severim bu adamı
Fikret sana göre çok taş ne uyumu
Kıskançlar. SsSeverim bu adamıYani alakanız yok
Dış mihraklara böyle işte ??
ozaman benden tepki beklemeDış mihraklara böyle işte ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?