Ben bir şey yapmadım ya @xemrexxx in işleri her zamanki gibiha çok önemli bir detay değil ama açma tabikiama açmış gibi yorum yapıp cevapladın
şimdi yine başka konuda Halka'dan söz edilmesi zorlarına gidecek birilerininyapmasaydın keşke
Ben bir şey yapmadım ya @xemrexxx in işleri her zamanki gibiha çok önemli bir detay değil ama açma tabikiama açmış gibi yorum yapıp cevapladın
şimdi yine başka konuda Halka'dan söz edilmesi zorlarına gidecek birilerininyapmasaydın keşke
Fikret i teselli edersinCidden erken oldu çekemem hiç Adem ve Güneş'i falan 2 saat.
Fikret i teselli edersin
aa bugün Cuma'ydı demi, daha doğrusu dizinin finali olduğunu unuttum 😱 evde olsaydim izlerdim. Gideceğim mekanda açmaya çalısacağımKiz Esma Sultan öldü 2 saat ne izlicez biz 😱 @Dosi
Güle güle :bye:finali izlemeye gidiyoruzT @Aserat @Dosi @mrt-06 @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai
https://twitter.com/x/status/1134491648505843712
Efsane kadın ne ka uyumlu bir şarkı : ACenaze alkışlamak ne tövbe estağfurullah Bursa halkı.@xemrexxx
Efsane kadın ne ka uyumlu bir şarkı : A
Ağır ab dizi buGaribim felçli Ali Rıza gibi gitti be insan konağı falan yakar da gider.
Garibim felçli Ali Rıza gibi gitti be insan konağı falan yakar da gider.
Güle güle :bye:
Kabasakal bile çöktüaa bugün Cuma'ydı demi, daha doğrusu dizinin finali olduğunu unuttum 😱 evde olsaydim izlerdim. Gideceğim mekanda açmaya çalısacağımolmadı yarin büyük çınarın yok oluşunu izlerim
asla!!
kız niye o kadar erken gittiKiz Esma Sultan öldü 2 saat ne izlicez biz 😱 @Dosi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?