Ben bir şey yapmadım ya @xemrexxx in işleri her zamanki gibiha çok önemli bir detay değil ama açma tabikiama açmış gibi yorum yapıp cevapladın
şimdi yine başka konuda Halka'dan söz edilmesi zorlarına gidecek birilerininyapmasaydın keşke
![]()
Ben bir şey yapmadım ya @xemrexxx in işleri her zamanki gibiha çok önemli bir detay değil ama açma tabikiama açmış gibi yorum yapıp cevapladın
şimdi yine başka konuda Halka'dan söz edilmesi zorlarına gidecek birilerininyapmasaydın keşke
![]()
Fikret i teselli edersinCidden erken oldu çekemem hiç Adem ve Güneş'i falan 2 saat.![]()
Fikret i teselli edersin![]()
aa bugün Cuma'ydı demi, daha doğrusu dizinin finali olduğunu unuttum 😱 evde olsaydim izlerdim. Gideceğim mekanda açmaya çalısacağımKiz Esma Sultan öldü 2 saat ne izlicez biz 😱 @Dosi
Efsane kadın ne ka uyumlu bir şarkı : ACenaze alkışlamak ne tövbe estağfurullah Bursa halkı.@xemrexxx
Efsane kadın ne ka uyumlu bir şarkı : A
Ağır ab dizi buGaribim felçli Ali Rıza gibi gitti be insan konağı falan yakar da gider.![]()
Garibim felçli Ali Rıza gibi gitti be insan konağı falan yakar da gider.![]()
Güle güle :bye:
Kabasakal bile çöktüaa bugün Cuma'ydı demi, daha doğrusu dizinin finali olduğunu unuttum 😱 evde olsaydim izlerdim. Gideceğim mekanda açmaya çalısacağımolmadı yarin büyük çınarın yok oluşunu izlerim
![]()
asla!!
kız niye o kadar erken gittiKiz Esma Sultan öldü 2 saat ne izlicez biz 😱 @Dosi