Star İstanbullu Gelin - Dizi Yorumları

Yok katlanamıyorum artık ya üç haftadır haftaya da belli gözükmüyor o*fffff

@xemrexxx Görüyor musun İpek'i, şeytan kulakları çıkıyor kafasından

Bu gözler bunu da gördü, Aslı Enver eşeğim diye Özcan Deniz'den özür diledi, kahroldum

Ben kötü demedim zaten ama sevdiğim hayran olduğum oyuncu için izliyorum bunda yanlış bir şey yok

ne yani tek osman için mi izliyorsun sen bu çok yanlış da?
çünkü dizide herkes çok iyi oynuyor v e dizide çok iyi gidiyor halen Allah var yani..

nesi yanlış mış
@Güvencionurcu Osman karakterini canlandıran Güven Muratı çok seviyor sıkı hayranıdır bende öyle diğer oyuncular elbette çok iyi oynuyor ama o muratı daha çok seviyor ondan

nesi yanlış mış
@Güvencionurcu Osman karakterini canlandıran Güven Muratı çok seviyor sıkı hayranıdır bende öyle diğer oyuncular elbette çok iyi oynuyor ama o muratı daha çok seviyor ondan
hayır o öyle bir diyor ki sadece onun için sanki.
osman karakteri öyle hemen yazılmaz bekleyin.

Çünkü Aslı fanı aşırı değilim Osman fanıyım aşırı seviyorum şimdi anladınız umarım beni çok iyi anlattın ablam saol

Arkadaşım neyin peşindesin ikiside farklı oyuncu biri güldür güldür onur buldu diğeri güven murat Akpınar hem sana ne istediğim üye adını seçerim niye peşine düştün bu kadar başka işiniz mi yok

Son düzenleme:
Güven murat akpınar dizideki Faruğun kardeşi osman karakteri 😉

Onur buldu güldür güldür show daki oyuncu

Güven muratı aslıdan daha çok seviyoda ondan
E bunu baştan söyleseydiniz ya bende diyorum kim bu Onur Güven
Merak ta ettim nerde oynuyor falan diye. Hemen terslemek falan ayıp oluyor insan adam akıllı cevaplar Melek ablam gibi

Aaa bizim Osi hani teyzeyle çok yakışan çocuk
Severiz kendisini

Ne siteymiş arkadaş biri tek kişi için dizi izlememe karışır biri üye adıma takar hayret bir şey ya

Bu dizide neden hep Aslı şarkı söylüyor. Asıl şarkıcı olan Ozcan ama her şarkıyı Aslı söylüyor.

İyi bir bölüm olacak gibi

1 bölüm güzeldi 2 bölüm durgun 3 bölüm süper entrikalı aksiyonlu 4 bölüm çok iyi 5 bölüm efso
6 bölüm Harika 7 güzel 8 güZel 9 bölüm çok güzel
10 bölüm heyecanlı bölümdü

Son düzenleme: