Hiç zannetmiyorum ama bı soğukluk var dizideAynen, dün tekarini biraz izledm hosuma gitmedi.
Oglan kizi ailesiyle tanistirmaya gittikten sonra belki heyecanli olur ama izlemem diziyi
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç zannetmiyorum ama bı soğukluk var dizideAynen, dün tekarini biraz izledm hosuma gitmedi.
Oglan kizi ailesiyle tanistirmaya gittikten sonra belki heyecanli olur ama izlemem diziyi
Evet arkadaslar dizide şok olacaginiz bir isim de var@Çiğdem- @destere @denizz19 @Bully @mrt-06 @cookies @vadikızı @dosimosi @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 54177
Bu sefer figüran mı yoksa oyuncu mu acaba bazı sahnelerini izlemedim dizinin deEvet arkadaslar dizide şok olacaginiz bir isim de var@Çiğdem- @destere @denizz19 @Bully @mrt-06 @cookies @vadikızı @dosimosi @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 54177
Bn de tam bilmiyom twitterda gördüm')Bu sefer figüran mı yoksa oyuncu mu acaba bazı sahnelerini izlemedim dizinin de![]()
Bu sefer figüran mı yoksa oyuncu mu acaba bazı sahnelerini izlemedim dizinin de![]()
bu yaz ayına erken açılış yapmış ayoll @Aserat ın babaannesiEvet arkadaslar dizide şok olacaginiz bir isim de var@Çiğdem- @destere @denizz19 @Bully @mrt-06 @cookies @vadikızı @dosimosi @Harunnn60 Ekli dosyayı görüntüle 54177
Kız da dünden razı zaten.Kızın göğsünü kokladıģı sahne iyiydi.![]()
Kız da dünden razı zaten.hem böyle çocuğa hayır demek de zor.
![]()
Bu diziye mi geldi şimdi debu poz ve üstüne özcan botokslusunun yorumu üzerine sette kavga çıkmıştır ben gidip ayırayım Aslıyı aman kavgayı@Çiğdem- @destere @mrt-06 @cookies @vadikızı @Aserat @denizz19 @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 54500 Ekli dosyayı görüntüle 54501
bu diziyi reddetti zati aslı oldu başrolBu diziye mi geldi şimdi de![]()
Pişman olmuştur şimdibu diziyi reddetti zati aslı oldu başrolgeri kalmışın sen
![]()
bu poz ve üstüne özcan botokslusunun yorumu üzerine sette kavga çıkmıştır ben gidip ayırayım Aslıyı aman kavgayı@Çiğdem- @destere @mrt-06 @cookies @vadikızı @Aserat @denizz19 @Aserat
bu poz ve üstüne özcan botokslusunun yorumu üzerine sette kavga çıkmıştır ben gidip ayırayım Aslıyı aman kavgayı@Çiğdem- @destere @mrt-06 @cookies @vadikızı @Aserat @denizz19 @Aserat
TÜRKİYENİN EN KALİTELİ 3 DİZİSİNDEN BİRİNDE OYNUYOR ŞUAN AYOLL AKILLILIK ETMİŞbu poz ve üstüne özcan botokslusunun yorumu üzerine sette kavga çıkmıştır ben gidip ayırayım Aslıyı aman kavgayı@Çiğdem- @destere @mrt-06 @cookies @vadikızı @Aserat @denizz19 @Aserat
kız dua et meryoşum var yoksa anne ve survivor ham yapacak senin hızırlarıTÜRKİYENİN EN KALİTELİ 3 DİZİSİNDEN BİRİNDE OYNUYOR ŞUAN AYOLL AKILLILIK ETMİŞ![]()
![]()
![]()
kız aslı çiğdem ya da sen miAslının yorumu ne olduda acaba kıskandınmı diyor özcan deniz![]()