Senin beklentini karşılamak gibi bi derdi yok adamınAaa gerçekten büyük gün geldi demekBakalım bu akşam beklentimizi karşılayacak mı@Yiğitt @kerem @sokak sanati @Harunnn60
Senin beklentini karşılamak gibi bi derdi yok adamınAaa gerçekten büyük gün geldi demekBakalım bu akşam beklentimizi karşılayacak mı@Yiğitt @kerem @sokak sanati @Harunnn60
Ay bu ne bütün arabalar Peugeot sinir oldum.
@Çiğdem- e zorla istanbullu gelin izleticezSenin beklentini karşılamak gibi bi derdi yok adamın
Coca cola reklamıymış@Çiğdem- e zorla istanbullu gelin izleticezzaten ekranın 3 yıldır number 1 Queeni Esma Boran'ın düğününde de Tarkan & Sezen Aksu ikilisinden aşağısı kurtarmazdı@kerem @Harunnn60 @Forumdash @Aserat @Yiğitt @destere @mrt-06 @ozmoturk @serhatt @denizz19 @dreamy @turkuazz @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozgur2113
https://twitter.com/x/status/1073144286072528902
@Çiğdem- e zorla istanbullu gelin izleticezzaten ekranın 3 yıldır number 1 Queeni Esma Boran'ın düğününde de Tarkan & Sezen Aksu ikilisinden aşağısı kurtarmazdı@kerem @Harunnn60 @Forumdash @Aserat @Yiğitt @destere @mrt-06 @ozmoturk @serhatt @denizz19 @dreamy @turkuazz @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozgur2113
https://twitter.com/x/status/1073144286072528902
Allah razı olsun Faruk bey şku hemen atlattım sayendeCoca cola reklamıymış
o da emin değil mıymış dediAllah razı olsun Faruk bey şku hemen atlattım sayende
Allah razı olsun Faruk bey şku hemen atlattım sayende
Tarkanı menajeri mi Ranini teyzeno da emin değil mıymış dedi
onunki tamamen hasetten 50 yaş üstü mutlu kadınları çekemiyorTarkanı menajeri mi Ranini teyzenSen de kurgu atmişsin ortayaKaç para alıyor acaba İG reklamı için ranini teyzen
Senin beklentini karşılamak gibi bi derdi yok adamın
Ay bu ne bütün arabalar Peugeot sinir oldum.
Coca cola reklamıymış
diziyi izlemeyen @MasacRE- @DarkLegenD @Doğu @Yiğitt @Aserat @ozgur2113 @denizz19 @MEnes @Harunnn60 @kerem @Maskeli Fedai @Billy Kane gitsin siz 4 ünüzle parlak mıncıklasın dedi resmen aslımAllah razı olsun Faruk bey şku hemen atlattım sayende
Erotizmle reyting kasıyorsunuzdiziyi izlemeyen @MasacRE- @DarkLegenD @Doğu @Yiğitt @Aserat @ozgur2113 @denizz19 @MEnes @Harunnn60 @kerem @Maskeli Fedai @Billy Kane gitsin siz 4 ünüzle parlak mıncıklasın dedi resmen aslım@destere yi etiketliyim gelince el el üstünde el şey üstünde kalsın
Ekli dosyayı görüntüle 63625 Ekli dosyayı görüntüle 63626 Ekli dosyayı görüntüle 63627 Ekli dosyayı görüntüle 63628
dur şu an netflix e mail atıyorum crown da elizabeth in yaşlılığnı esma sultan oynasın diye vaktimi çalmaErotizmle reyting kasıyorsunuzBiz de ŞT'ye bi sahne yapalım dedik ama baktık Efe'nin kası ması yok
Aybukeyi soycam demedim zatendur şu an netflix e mail atıyorum crown da elizabeth in yaşlılığnı esma sultan oynasın diye vaktimi çalma@yatutarsa @Çiğdem-
ayrıca aybüke pusat aslı ka sexi değil o sahne elinizde patlar
Ekli dosyayı görüntüle 63630
Bu striptiz çabaları antrapozlu Faruğa mıdiziyi izlemeyen @MasacRE- @DarkLegenD @Doğu @Yiğitt @Aserat @ozgur2113 @denizz19 @MEnes @Harunnn60 @kerem @Maskeli Fedai @Billy Kane gitsin siz 4 ünüzle parlak mıncıklasın dedi resmen aslım@destere yi etiketliyim gelince el el üstünde el şey üstünde kalsın
Ekli dosyayı görüntüle 63625 Ekli dosyayı görüntüle 63626 Ekli dosyayı görüntüle 63627 Ekli dosyayı görüntüle 63628
@Çiğdem- evlenirken bizne tabutu be daha evlenecek kadın haftaya.ss esma sultanın yanındaki @serhatt benziyor sankibu arada @Çiğdem- de anca 62 yaşında gelin olur
Ekli dosyayı görüntüle 63635
sana yapsa garip olurdu zaten
Zenne mi çağirmişlarne tabutu be daha evlenecek kadın haftaya.ss esma sultanın yanındaki @serhatt benziyor sankibu arada @Çiğdem- de anca 62 yaşında gelin olur
Ekli dosyayı görüntüle 63635
yaptığı adamdan geçmiş bu işler boşuna yapıyorsana yapsa garip olurdu zaten
Bana yapsa şuan sana bu cevap yazacak kadar düşmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?