Kiz but Murat oglan cook asabi bence seen @Çiğdem- @Ahmed ve @Yiğitt bir dalin suna biraz minciklayinEkli dosyayı görüntüle 58277
Kiz but Murat oglan cook asabi bence seen @Çiğdem- @Ahmed ve @Yiğitt bir dalin suna biraz minciklayinEkli dosyayı görüntüle 58277
Starin oyuncusu ya Sana namahrem buKafayı napalım biz tüm boydan at.
Kiz garipe kafa atti evine gidip😱Fragmandaki sahneyi diyosun masayı dağıtıyordu Esmaya tepki göstermeleri yanlış bırakın kadın hayatını yaşasın dimi ama emre
Starin oyuncusu ya Sana namahrem but
Kiz garipe kafa atti evine gidip😱
ah ablam bende de kuzenler vardı şimdi gittiler hiç izleyemedim yaYeğenler vardı izleyemedim 1 saatini dizinin neler oldu anlatabilirmisin ablam ya
ah ablam bende de kuzenler vardı şimdi gittiler hiç izleyemedim ya
yarın netten izliycem bende artıkHımm tmm ablam bende son yarım saat falan baktım işte
yarın netten izliycem bende artık
tamam ablacımBende öyle yapacağım sonu güzeldi ama izleyelimde öyle yorumlaşırız senle
şu ipekle kocası ne adi insanlar yahu,herif aldatsa da ipeğe bassa tekmeyi
batıracak bütün şirketi aileyiFaruğun dediği gibi Fikret herşeyi mahvedecek bence
batıracak bütün şirketi aileyi
KAFASINA SIKIP İNTİHAR ETSE YA DA FARUK ÖLDÜRSE SÜPER OLURAilenin başına bir iş getirecek ya dur bakalım ne yapacak ablam görecez ilerki bölümlerde
KAFASINA SIKIP İNTİHAR ETSE YA DA FARUK ÖLDÜRSE SÜPER OLUR
Bi şekilde kurtulmalılar bence,bu begüm neden ayılıp bayılıyo yaKardeşi be faruk öldürürmü hiçç onu başka birşeyler olabilir bence
ya kendimi asıcam ama artık ya MURAAAAT MURAAAAT diye dağa taşa haykırasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?