o da doğru gerçi ben çok sonra için diyorum ablacığım.
İnşallah cnm inşallah beraber vakit geçirme şansımız olur
o da doğru gerçi ben çok sonra için diyorum ablacığım.
İstanbuldan sonra Trabzon sana küçük gelir ama alışınca çok güzel oluyor ben sürekli meydandaydım TrabzondaTürkiye, İstanbul'dan ibarettir. Gerisi taşradır. İstanbul, tarif edilmeye ve övülmeye ihtiyacı olmayan yegane şehir.. Fakat son yıllardaki malum istila yüzünden biraz darlamaya başladığı da doğrudur ancak bu ne yazık ki tüm Türkiye için geçerli. İstanbul'un dışında yaşamak istesem, İzmir, Muğla, Çanakkale, Trabzon-Rize gibi yerleri tercih ederdim, ki gelecekte mümkün gözüküyor. Bu arada şaka maka Ankara, Kayseri ve Yalova dışında başka şehre gitmemişim şu ana kadar.
Sevmek başka seversin elbet. Ben başka şehirler de gördüm oralara da güzel dedim. Ama İstanbul'a bir girdin mi yaşadın mı ve o havayı aldın mı kurtuluşu yoktur. Yakalanırsın rüzgarına kapılıp gidersin. İki şehri kıyaslamaya gerek yok İzmir de gitmememe rağmen güzel bir şehir elbette biliyorum yani. Ama işte kişisel zevkler ve oradan aldığın tatla alakalı İstanbul'u değişmem gibi hiç bir yerle.Bende İzmir'i çok seviyorum mesela hep burada olduğumdan mesela bende. Hiçbir yere değişmem evimi şehrimi. Ne çok trafik var ne de çok insan topluluğu. Tam ideal. Tam yaşanacak şehir tam. Sence @vadikızı ?
Gerçi doğru diyorsun İstanbul'a hiç gitmedim ben gitse m kokusunu alsam belki bende artık orayı isterim sanmıyoru m hiç ama.Sevmek başka seversin elbet. Ben başka şehirler de gördüm oralara da güzel dedim. Ama İstanbul'a bir girdin mi yaşadın mı ve o havayı aldın mı kurtuluşu yoktur. Yakalanırsın rüzgarına kapılıp gidersin. İki şehri kıyaslamaya gerek yok İzmir de gitmememe rağmen güzel bir şehir elbette biliyorum yani. Ama işte kişisel zevkler ve oradan aldığın tatla alakalı İstanbul'u değişmem gibi hiç bir yerle.
Çok sağ ol Ozan konuları birleştirdiğin için. Bence insanlar en çok maddiyattan dolayı İstanbul'da yaşamak istemiyor. Ben de öyle sanırım, orada her şey daha çok pahalı.Konular birleştirildi.
İstanbul'da yaşamanın artıları da eksileri de çok. Pek çok meslek için iş imkanlarının çok büyük kısmı İstanbul'da, o nedenle de İstanbul'da yaşamak zorunluluk gibi bir şey aslında. Hele bir de doğma büyüme İstanbul'daysanız başka bir şehirde yaşamayı düşünmek bile zor.
Fakat İstanbul'da yapabilecekleri işi başka yerlerde yapabilecekler için, hele bir de aynı parayı kazanmaları mümkünse İstanbul'da yaşamanın çok bir mantığı yok. Aşırı yüksek kiralar, şehir karmaşası ve gürültüsü, trafik...
bazı yerlerde arap tabelalar var kendi ülkesiymiş gibiBiz an itibari ile İstanbul’dan Datça’ya taşınma işlemlerini başlattık. Yaşanmaz çünkü bizden fazla arap var ve seviye son 2 yılda özellikle oldukça düştü.
Maalesef sorma. Kendi ülkesinde o kadar rahat değillerdir. İstanbul beyefendisi tabiri de onların gelmesiyle son darbeyi yemiş oldu.. zaten istanbul’da yaşayanlar son dönemde artan siyah minübüsleri fark etmişlerdir. Onları sorduğumda araplar için ayırtılan özel vıp araçlar olduğu söylenmişti. Üzülüyorum sadece.bazı yerlerde arap tabelalar var kendi ülkesiymiş gibi
aynenmelaesefMaalesef sorma. Kendi ülkesinde o kadar rahat değillerdir. İstanbul beyefendisi tabiri de onların gelmesiyle son darbeyi yemiş oldu.. zaten istanbul’da yaşayanlar son dönemde artan siyah minübüsleri fark etmişlerdir. Onları sorduğumda araplar için ayırtılan özel vıp araçlar olduğu söylenmişti. Üzülüyorum sadece.
Aynen