İstanbul'da 5.8 Şiddetinde Deprem Oldu! Çevre İllerden de Hissedildi!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,995
Puanı
1,061

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün açıkladığı veriye göre İstanbul Silivri açıklarında 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD yaptığı açıklamada merkez üssünün Marmara Denizi olduğunu ve depremin şiddetinin 5.8 olduğunu belirtti.

(Vatandaşlar sokaklara akın etti...)

Okuldan çıkmıştım yer zangır zangır sallandı. Herkes iyidir inşallah Allah beterinden korusun ??❤️

Reactions: Çiğdem
Ofisin mutfağında yemek hazırlıyordum, depremden anca telefona bildirim gelince haberim oldu
Gördüğüm kadarıyla millet acayip panik olmuş, hepimize geçmiş olsun.

Yurtta uzanıyordum. Yatak öyle bir sallandı ki. Çok kötüydü cidden
Geçmiş olsun herkese...

Mağazadaydım başım dönüyor sandım yer ayaklarımın altından kaydı evde olmadığıma şükrettim. Allah beterinden korusun.

Çok kötü salladı
hiç bu yaşımda bu kadar hissetmemiştim.

Umarım kimseye bir şey olmamıştır.
Bacaklarım titriyor hala. Ardından 4.5 geldi onuda hissettim. Baya ürkütücüydü. Bu gece harbiden yatamam evde.
Okuldan çıkmıştım yer zangır zangır sallandı. Herkes iyidir inşallah Allah beterinden korusun ??❤
Yurtta uzanıyordum. Yatak öyle bir sallandı ki. Çok kötüydü cidden
Geçmiş olsun herkese...
Mağazadaydım başım dönüyor sandım yer ayaklarımın altından kaydı evde olmadığıma şükrettim. Allah beterinden korusun.
Geçmiş olsun arkadaşlar sabah amcamlarla konuştuk inş tanıdığımız kimsenin başına birşey gelmemiştir

Herkese geçmiş olsun. Bende tüm tanıdıklarımı arayıp sordum. 2 gün öncede olmuştu ve haliyle endişelendiriyor insanı
Umarım kayıplar olmamıştır ve olmaz.

Profiterolcüdeydim
Kapı sallandı @Çiğdem yemek yemeye gidiyordum
Senin her dediğin çıkmak zorundamı tövbe 😱 Dün İrlandaya hemen gitmeliyim İstanbul sıkıntılı şuan burada durmak tehrikeli demiştin ne oldu diye dormuştum dün yazdın ve bugün 😱😱😱 @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx @sokak sanati

Tüm istanbullulara geçmiş olsun diliyorum rabbim beterinden korusun inşAllah