'İstanbul düşerse, Anadolu düşer'

WesTxCoasT

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,448
Puanı
610
Polat Alemdar, 117.bölümünde 'Milli Mücadele' çağrısı yaparak, büyük tehlikeyi gözler önüne sermişti.

4_39_23082012.jpg

Suriye'de iç savaşla patlak veren, İran'ın desteğiyle Türkiye'de büyüyen terör saldırıları şiddetini artıyor. Bayramda terör saldırılarına maruz bırakılan Türkiye, kazayı unutmaya çalışırken, ardı ardına gelen terör saldırılarıyla daha da çıkılmaz bir hale geldi.

OPERASYONLAR SÜRÜYOR

Hemen hemen hergün şehit haberi aldığımız şu günlerde, vatandaşlar büyük endişe yaşarken, güvenlik güçleri kritik bölgelerde operasyonlarını sürdürüyor.
Hergün bir ailenin ocağına ateş düşerken, hükümet yetkilileri de PKK'lıların 'operasyonları bitirin' çağrısına inat operasyonları sürdürüyor.

VADİ BU UYARIDA BULUNMUŞTU

Kurtlar Vadisi Pusu, 117 Bölümünde Çanakkale Şehitlik Abidesi'nde milyonları ekran başına kilitlemiş, herkesin büyük bir gururla izlediği o anları dünyaya göstermişti.

İSTANBUL DÜŞERSE, ANADOLU DÜŞER

Polat Alemdar'ın şehitliği ziyaret edip, duasını etmesi sonrasında İhtiyarlar Heyeti Başkanıyla yaptığı görüşme 7'den 70'e herkesin pür dikkat dinlediği an olmuştu. Vadi'deki bu söz ise tüm Türkiye'nin soluğunun kesildiği an olmuştu: "İstanbul düşerse, bütün Anadolu düşer..."

MEHMETÇİKLE ÇARPIŞMAK İSTERDİM

"Ben her umutsuzluğa düştüğümde buraya gelirim. Ne zaman düşmanlarımız çok, her tarafımız çevrilmiş hissine kapılsam bir kurtuluş olduğunu hissederim burada" diyen İhtiyarlar Heyeti Başkanı'na Polat Alemdar, "Gerçekten tarihe gömmeye kalksak sığmazlar. Tarihte yolculuk yapmak, Mehmetçikle birlikte çarpışmak isterdim" cevabını vermişti.

DEVLETİN ZİRVESİNİ ÇANAKKALE'YE DAVET ETMEK İSTERDİM

Bu söze karşılık da İhtiyarlar Heyeti Başkanı, "Tarihe yolculuğa gerek yok Polat. Bugün en çirkin orduları saldırıyor 10'u 15'i... Devletin zirvesini Çanakkale'ye davet etmek isterdim. O zamanki ordumuzun baş komutanının Alman olduğunu hatırlatmak isterdim. Bir Alman tarafından yönetilen ordunun şanlı direnişine rağmen nasıl kırıldığını, nasıl büyük kayıplar verdiğini anlatmak isterdim" şeklinde mesaj vermişti.

İŞTE O MUHTEŞEM DİYALOG